Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

STV3 vs ČT4 Sport

Vždy, keď vysielajú rovnaký futbalový zápas, radšej prepnem na ČT4. Dôvod? Obrazová kvalita o máličko lepšia u ČT4 a STV3 má ozvučenie jak z kabíny (utlmený so žiadnou atmosférou divákov). Takáto kvalita je na všetkých športových prenosoch !!! Teraz nás čaká nezmyselné 2-mesačné celodenné vysielanie STV3, potom jej zrušenie a všetko sa presunie na STV2. To máme to pridávanie nových kanálov! Rv

PeMa
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: STV3 vs ČT4 Sport

Lepšie bolo aj takéto vysielanie STV3,ako jeho zrušenie.
To presunutie na dvojku je len ďalšie oblbovanie.
Kradnúť sa bude naďalej a to šetrenie je len propaganda.

miki16
Registrace: 1/2010

@ miki16

Nazdár Vantážista !!! Čo je stebou? Vôbec mi už nepíšeš ani na mail. Ahoj a nech sa darí :)))

PeMa

"PeMa"
Pozdravujem Ťa, ale neviem,aby som nereagoval na maily od Teba.Mám tých adries viac,tak pre istotu sa ešte pozriem.
Ja mám internet iba cez mobil a v poslednej dobe mi nejako blbne a nemôžem ani písal do fóra, lebo to čo napíšem mi vybieli a nedá sa odoslať.
Dúfam,že tento zoberie.

miki16

Choď na vantagefórum, napíšem ti súkromnú správu. Ahoj :)

PeMa

miki16

presne tak kamo

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Trojka v takej podobe v akej existuje, nemá opodstatnenie. Tých pár športových prenosov určite stačí keď to bude na Dvojke či Jednotke. Som človek, ktorý rád pozerá šport, ale Trojka neponúka nič, čo by sa nezmestilo na iné stanice Slovenskej televízie

LuboTS
Registrace: 5/2006

STV3 vs ČT4 Sport

Trojka má aj slabšie pokritie signálom Terestrialne ako STV1 a STV2.

lubecc
Registrace: 7/2008

trojka bola super kanal, ked davali premier league, nasu ligu a vela dalsich prenosov. urcite to nebol zbytocny program. no ked niesu prachy a nemaju prakticky co viysielat, tak to vysielanie fakt nema zmysel

dalko
Registrace: 11/2006

Ak si niekto myslí,že prenosy z trojky sa presunú na 1a2, tak je na veľkom omyle.
S takými prenosmi,ako napríklad hádzaná,či basketbal sa môžeme rozlúčiť.
Prevádzka trojky nebola až tak finančné náročná,ako sa to nafukuje.
Teraz financovanie nebude oveľa nížšie,lebo takzvaný odborný manažment si to rozdeli.
Škoda otom aj písať,lebo otom svojvoľné rozhodujú naší zástupcovia v parlamente???
Ešte že máme možnosť príjmu iných televízii, ako ČT4.

miki16

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra