, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC a sluzby (prip. Skylink)Nedavno bol na Parabole uvedeny clanok o DigiTV a ich neschopnosti posielat priznaky a podobne veci. Po par dnoch uz vsetko funguje ako ma, takze to vyzera tak, ze trochu antireklamy nikdy nezaskodi.Chcelo by to preto vydat clanok aj o UPC a ich stale nedotiahnutom EPG po prechode na Thor. Uz som im vela krat pisal a efekt ziadny. Stale ak mam v boxe nastaveny jazyk slovencina, tak u niektorych programov vypisuje EPG po anglicky! Cestinu kvoli tomu davat nebudem, lebo zase potom mam problemy inde. Na Astre ziadne take problemy nemali a dokonca stacilo zapnut istu frekvenciu a natiahlo sa EPG pre vsetky programy naraz, co teraz nejde! Asi by to chcelo poukazat aj na tieto problemy, mozno sa lady pohnu. U Discovery World a Science to zase dava prve dva prgramy s EPG v holandctine, ci co to je ja jazyk! Skylink je na tom podobne zase po novom s programami Sport1, kde zase neposielaju priznak ak sa vysiela 16:9. Niekedy sa mi zda, ze nasi operatori nedokazu spojazdnit poriadne zakladne veci. Toto neni o piratskych boxoch, ani o nedostatku miesta na TP - toto sa riesit da, len zakaznici asi nie su dolezity! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: UPC a sluzby (prip. Skylink)sport1 už je opravený od včera 16.9 u cs/sky🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: UPC a sluzby (prip. Skylink)Dolezite su prachy, penize, love, many, hlavne ze maju platiacie ovecky, keby ich stracali boli donutenny rozmyslat preco, ze by sme mali nieco vylepsit znizit cenu :)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
|
|
RE: UPC a sluzby (prip. Skylink)a to nebola chyba skylinku ale v madarsku odkial dávajú signál sport1🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: UPC a sluzby (prip. Skylink)@Billysk: na Thoru zadna holandska stanice nevysila, jazyk ktery se ti zobrazuje bude pravdepodobne Svedstina, ale klidne muze byt EPG Norsky ci Finsky anebo Dansky - to jsou zeme pro ktere Canal Nordic provozuje svoje sluzby na satelitu / chapu je to problem a skoda takovy marginalieotazka: pises efekt zadny, neozvali se ti ani jednou ? telefponem, me zatim VZDYCKY kdyz jsem neco potreboval kontaktovali T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 797 |
|
|
RE: UPC a sluzby (prip. Skylink)Billysk:plný súhlas ked som volal do UPC tak mi pani ohladom EPG povedala že mi posle nový zápis a refresh karty ja som jej povedal nech to posunie na technika čo stým mienia robiť.Proste chudáci čo nemajú ani šajnu čoje epg. :8) :-/ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: UPC a sluzby (prip. Skylink)Digi naozaj vcera spojazdnilo WSS na vsetkych kanaloch kde to ma ist. Konecne je to bez problemov :)LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L
|
Eddward
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 256 |
|
|
RE: UPC a sluzby (prip. Skylink)Momentalne neide zvuk na Nova HD a CT HD. :8) Rv |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: UPC a sluzby (prip. Skylink)Nevolal som, pisal som mail niekolkokrat a raz odpisali ze to budu riesit (preslo uz dhodne mesiacov a nic) a potom uz sa ani neunuvali odpovedat. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: UPC a sluzby (prip. Skylink)preco robite toto vsak nekoukate na epg ale na obraz moralka na urovny :laughing: |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|