, sekce: DVB-S přijímače |
|
Uzamčené komentáře u článku Vantage VT-1 - fullHD?Chlapci a chlapi můžete mi někdo objasnit proč se zamykají/nedostupnost diskusní příspěvky u článků ... viz Téma Vantage VT-1 je jen pro "vybrané" ? |
zdennek
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 58 |
|
|
RE: Uzamčené komentáře u článku Vantage VT-1 -...Protoze se vetsina diskuze netyka tematu ale uplne neceho jineho. Proto je nekdy lepsi, kdyz tam neni. Kdyz by se dalo tusit, ze bude diskuze trochu na urovni, jako napr. zrovna k tomuto tematu byla zde ve foru, tak proc ne.Ale vis sam, jak to casto konci. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: Uzamčené komentáře u článku Vantage VT-1 -......ale veď to nie je zamknuté... ...teraz sa na to dívam! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
brgaale diskusia pod clankom :scared: |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: Uzamčené komentáře u článku Vantage VT-1 -...Jsem se dobře pobavil. Diskusí na úrovni je zde velice málo. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
RE: Uzamčené komentáře u článku Vantage VT-1 -...tiez som padny argument nepoculargument ze sa to neda moderovat nie je argument |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
|
|
RE: Uzamčené komentáře u článku Vantage VT-1 -...Zřejmě je to podle toho, jak se admin vyspí ... :))) Taky mě to zaskočilo, přitom aparát vypadá jako slušnej kombajn. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
|
|
violistaBuď si jist, že kolega Ja měl na mysli například taková individua jako jseš právě ty. On je dalek někoho jmenovat, mě to nevadí. Viz muj článek o vysílači, než jsi se tam vesral ty, tak to mělo normální průběh, po tvém první reakci to spadlo do kanálu.Admin nemá s dikusí pod článkem nic společného, to je v režii autora či majitele webu, nikoho jiného. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
re :tak tak,je to škoda,skalní jádro už řeší fundované záležitosti jinde,na jednu stranu je to škoda,ale jak to tady tak někdy čtu,nebylo jiné možnosti..Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
RE: Uzamčené komentáře u článku Vantage VT-1 -...šme še pobaviui :laughing:http://forum.(nevhodné slovo).cz/index.php?topic=1059.msg12038;topicseen#new to zakázané slovo bude DZ :-) Štěpáne, Štěpáne, podsvětlený kompas... ach jo... Violisti a pozemáci jsou fakt elita :laughing: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
davidpíšu Ti SZ na forum.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|