, sekce: Zkušenosti |
|
ČT HD Skylink štvorčekujeSledujem ČT HD od 20.00 a sem-tam to blbne. Nikdy pred tým som to nezaznamenal. Zachytil to niekto? |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
|
|
RE: ČT HD Skylink štvorčekujeobraz ako víno bez geomet.útvarov....AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 526 |
|
|
RE: ČT HD Skylink štvorčekujetaké potvrzuji obraz CT HD ted super... Tmavomodrý svět!!! |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
|
|
RE: ČT HD Skylink štvorčekujeu mě taky bez problémů,tmavomodrý svět velmi slušná kvalita R^ |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
|
|
RE: ČT HD Skylink štvorčekujePrijímač Vantage HD S/Q 97/94... |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
|
|
RE: ČT HD Skylink štvorčekujeShowbox Vitamin no problem.(Pro bublajse ;) )Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
tome,ty nejenze ses po tech vitaminech zelenej , ale jeste kvetes :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
Tom x bublajs:laughing: :laughing: :laughing:taky když nemůžu píchat tak aspoň popichuju ale koukám vy už ani to !!! asi to chce jiné pils ? NI |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: ČT HD Skylink štvorčekuje@tonek, sice polovině slov řeči tvého kmene nerozumím, ale doufám, že v nich není něco "duchaplného" s vysokou informační hodnotou pro co nejvíc ostatních uživatelů zdejšího fóra, protože bych si mohl začít myslet, že díky průměru pěti příspěvků a patnácti smajlíků na jedno téma opravdu rozumíš všemu více než Chuck Norris, který je mým mladším bráchou.P.S. A protože má tím pádem samozřejmě protekci, musel bych tě zase na chvíli poslat lízat citrónek... :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
TomíkuNe ne určitě nerozumím všemu a jsem dalek tomu abych se tak tvářil nebo se snažil o tom někoho přesvědčit.Pokud tak působím velice se Tobě i všem ostatním na tomhle foru omlouvám. Zapoměl jsem že úsměv a nadhled a dokonce i smajlíci jsou zde nežádoucí, možná je to i v pravidlech která (sorry) také budí úsměv (hlavně jejich vykonná moc). Nalož s tím i "svou protekcí" jak nejlépe umíš. Určitě to děláš dobře ač také všemu nerozumím. Duchaplnost a informační hodnotu kohokoliv by jsme také mohli řešit a to v několika rovinách včetně morální. No možná někdy Ahoj T :8) |
tonek
|
|
RE: ČT HD Skylink štvorčekujeNo super, konečně jsem rozuměl všemu, co jsi napsal :))Mě se tedy opravdu omlouvat nemusíš, ani kdyby bylo za co. Právě naopak si mi se svým humorem(a nejen ty) velmi sympatický. Nejsme ale na seznamce a je třeba se ohlížet na ostatní uživatele fóra, kteří opravdu hledají konkrétní radu či informaci. A to jim svými zasmajlíkovanými spamy a osobními rozhovory moc nepřispíváme. Čímž nechci říct, že je beru jako striktně zakázané, ale snažím se je omezit v únosné míře pro zachování co nejvyšší přehlednosti fóra. Určitě si rozumíme a snad jsi mě(a tím i mé minulé důvody) pochopil. Ahoj Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
OK OKneni nad to si věci ujasnit! |
tonek
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|