Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TechniSat HD8-SX - formátování HDD

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, jakým způsobem lze naformátovat externí disk starým způsobem (technisaťácký formát TSD)? Současný firmware (1565) přístroje již nabízí možnost pouze formátování na FAT32.
Děkuji

jirka67
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniSat HD8-SX - formátování HDD

Melo by byt pri formatovani na vyber s tim, ze FAT32 je nyni jako primarni. Pri formatovani je mozne menit

zzz
Registrace: 1/2006

Taky jsem si to myslel, teď si to bohužel nemohu ověřit. Ale jsem si 99% jistý, že mi to žádnou volbu nenabídlo, pouze jsem mohl na FAT32. Ledaže by to bylo někde jinde v nastavení přístroje.

jirka67

Predpokladam, ze ten sw je nekdy z poloviny lonskeho roku. Ten mám v prijimaci ja. A tam se v menu pri formatovani a ostatno kontrole hdd pro nahravani prave u toho formatovani da zvolit. Nemuzu overit, jsem mimo domov.

zzz
Registrace: 1/2006

už jsem si to ověřoval po telefonu. Filesystem pro HDD lze změnit v nastavení přístroje a potom se mi to naformátuje jak mám předvoleno (buď FAT32 nebo TSD).
Takže se omlouvám za zbytečný dotaz

jirka67

@jirka67

...áno je to inde v menu prístroja - tam si vyberieš buď TSD, alebo FAT32 a to čo si tam vybral sa ti bude ponúkať vo "formátovacium menu". R^

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra