, sekce: Skylink |
|
Humax IRHD 5100s - zkušenostitak jsem o víkendu nainstaloval tenhle new model od Humíka a musím se přiznat,byl jsem mooooc mile překvapen! Instalace proběhla běhěm chvíle-vše tam bylo připraveno pro obě Astry (23,5 i 19). Karta je Skylink Standart HD a čisté Irdeto.Příjimač má vestavěnou čtečku s Ireto+jeden CI slot...Kanály se přepínakí velmi rychle,jen menší prodleva mezi HD a SD...Dekódování probíhá v poho bez menších problémů-žádné kostičkování,prostě nic...Ká oš je naprosto spokojen s touhle volbou a proto chci poděkovat i borcovi s nickem JA,který mne utvrdil pro tuhle volbu příjimače!!! Díky moc!!! PS tohle vlákno je i pro ty,kteří nevědí se rozhodnout,co si pořídit a tak jsem to sem bouchnul.A ještě jedna věc.Jsem jen sat fanda a touhle prací se neživím :-)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostiDiky, jsem rad ze jsem dobre poradil. Opravdu je tenhle pristroj ze vsech tech certifikovanych zatim NEJ. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
@Jaasi tak nějak :-D O víkendu jdeme prubnout i nahrávání přes USB na HDD.má to umět i nahrávání dvou kódovaných pořadů naráz,tak budeme "laborovat" :-D Jsem zvědav,jak to pofičí :-D Měj sa fajně" Ja " a ještě jednou díky!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostiten dyzajn mi připomíná analogový resívry PACEVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostijj, i železo je pěkné - přední panel, menu jednoduché, ale moc mi nesedlo, ale to je spíš o zvyku.Nahrávání jsem nezkoušel, neměl jsem flasch na ex3. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
@Tomik535ten příjimač má v tom menu i "formátování" flash či Hdd.To si tam přece můžeš zvolit ten formát EXT3 a pak jen nahrávat a přehrávat-nebo se pletu?_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostihlavně vyzkoušejte natáčení diseqc motorem. jestli to není jako digi humax. ten funguje, ale hrozně nespolehlivě (USALS)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenosti@jamess, dík, na to jsem nepřišel :))Mám na ni data asi pro 30 jiných přijímačů.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@vortimondrád bych,ale u kamaráda to nepůjde (pro něj sem ten sat montoval). Má pouze monoblok na obě Astry.Nic víc nechtěl... Ale možná si ten příjimač pořídím také :-D a já "motor" mám (SG200).. :laughing: Vyzkoušíme,uvidíme a napíšeme ..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
@Tomik535v poho! Ono by se ti to stejně smázlo a o vše bys přišel... To by asi nebylo dobré!!! ;)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenosti@jamess, ty seš dobrej kolík ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostiKdyz by se me chtelo, tak ten motor zkusim. Mozna o vikendu |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostiS radostí také potvrzuji zhruba 3 měsíce perfektní funkčnosti přístroje IRHD 5100S. Dával jsem ho chlapovi, co je hrozný rypák, tak jsem z toho byl trochu nervózní, protože jsem tuhle mašinu neznal, no ale chlápek zatím přede jako kotě a to je co co říct... :-)) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostitaky nevím proč tolik lidí ohrnuje nad humaxem rypák, však on ani ten starší model 5000 nebyl špatnej :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostiMotor funguje korektně jen s DiSeqC 1.2. USALS je nepoužitelné, rozepisovat se mi to nechce. Nahrávání funguje jen na paměťová zařízení od 40GB výše, tak velkou Flashku nemá cenu kupovat. S HDD funguje perfektně.Jinak jak už jsem tu x-krát psal je to to nej, co je momentálně certifikováno, rychlý, spolehlivý, kvalitní stroj už s 1. FW. Dychtivě je očekáván nový FW, který umožní využít Ethernet konektor, vylepší EPG atd. atd. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostiozaj kedy presne by mal vyjst novy fw? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostijj, na těch 40GB jsem zapomněl. Možná by i toto chtělo dotáhnout(snížit) :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostiS pripojeným SAMSUNG 2.5" S2 Portable 320GB funguje aj bez externeho napajania a ohladne funkcnosti potvrdzujem slova Zip. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostimohu potvrdit , bezproblémový chod , spokojenost |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
|
|
@Zip and allděkuji za fundované a věcné připomínky k tomuto bezva stroji!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostiTaktez vlastnim tento receiver. Co se tyka sledovani programu, tak velka spokojenost. Celkem slusna rychlostprepinani kanalu, kvalitni obraz. Co se tyka PVR, tak spokojen nejsem. Casovac se snadno nastavuje, ale samotne prehravani porizenych nahravek je krize :( Celkem casto se mi stava, ze uz druhy den, pri prehravani vidim jen cernou obrazovku a napis Sluzba je kodovana, nebo obraz i zvuk jde, ale uprostred je hlaska Sluzba je kodovana, nebo nahravka funguje, ale nelze pretacet a nepamatuje si pozici pri ukonceni prehravani :9 |
mt1974
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 8 |
|
|
Humík IRHD 5100SMôžem potvrdiť-perfektná mašinka,všetko bez problémov,obraz,zvuk,nahrávanie-prehrávanie,menu,vyhľadávanie,DiSEqC-4družice bez problémov. :))) |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
|
|
mt1974Tebou popsané "špeky" souvisí bohužel s autorskými právy. Tyto práva uplatňují majitelé stanic, respektive samotní majitelé práv. Nebylo by špatné, kdyby jsi popsal na jakých stanicích jsi to zaregistroval a při jakých pořadech.Humaxe testuju už poměrně dlouho, tento "špek" jsem zaregistroval tak 2 měsíce zpět na Cinemaxu, už si nepamatuju jaký film to byl. Co jsem nedávno zjistil. Nahrávky pořízené na Humaxu, jsou vázané k přehrávání jen na konkrétní přijímač, který nahrávku vytvořil, fungují i bez vložené karty. Je to jen logické protiopatření proti notorickým sdílečům nahraných filmů. |
Zip
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostito Zip:mam ten pristroj asi mesic a stalo se mi to asi 4x krat, bohuzel uz si pamatuju jen: Viasat Explorer - porad o supermaterialech uzivanych nebo pochazejicich z kosmickeho vyzkumu ci vojenstvi atd. Cinemax - Jedlova samota (nejaky thriller) (asi si zacnu vest nejakou evidenci) Ze je nahravka vazana na prijimac, to je zajimava informace. Tohle se jen tak nekde nedoctes. Me osobne nevadi, ze nahravku nikam neprenesu, ani do jineho receiveru ani do PC, co uz mi ale vadi je, ze prichazim o moznost jejich sledovani a tim pro me jaksi ztraci vyznam platit si nejaky balicek, protoze o vetsinu zajimaveho prijdu :( Co me taktez prekvapuje je, ze na oficialnich strankach Humaxu neni o tomto pristroji ani zminka, tazko soudit, jestli bude mit receiver nejakou podporu, zda vyjde novy FM, ... |
mt1974
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 8 |
|
|
RE: Humax IRHD 5100s - zkušenostieemil: Jestli ono to nebude tím, že u nás ten název značky nezní zrovna nejvhodněji, trochu to připomíná Humáč :))) A myslím, že v minulosti tyto výrobky i tak nějak známy byly. |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
|
|
mt1974Na ofic stránkách Humaxu není o tomto modelu zmínka asi proto, že byl vyroben na zakázku jen pro CZ trh a byl kvapně tlačen na předvánoční trh. Nicméně i tak na ten kvap funguje s prvním FW velmi dobře, nový FW bude velmi brzy. A časem se i tento model jistě objeví na www Humaxu.Ano, nedočteme se spousty věcí, osobně si myslím, že tato různá omezení se nevyhnou žádným ofic přijímačům, je to prostě v sys. podmíněného přístupu, tedy Irdetu, které to musí implementovat na základě nejrůznějších nařízení, podmínek, smluv atd. A zase u neofic přijímačů nevíš dne, jak dlouho bude s kartou spolupracovat..... Ono prostě ty zlodějny s kopírováním CD, DVD, stahováním filmů atd už všechny výrobce těchto produktů (film, hudba ...) donutilo něco udělat. Je ovšem známo, že na vše se jednou najde protijed a tak uvidíme ... @mik9 docela nepochopitelná poznámka, které jejich výrobky byly v minulosti takové, jak Ty myslíš? Já vím jen o modelech pro Digi, ale to si zadalo Digi, co to má stát a umět. |
Zip
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|