, sekce: Skylink |
|
Skylink - SurflockSpolocnost Towercom a.s, aktivovala na v sucasnosti ponukanych kartach, funkciu "SurfLock ". Tato funkcia znemoznuje vyuzivanie sluzieb PIP (Obraz v obraze) , ako aj vyuzivanie funkcie PVR na mnohych prijimacoch. Kedze o tejto funkcii predajcovia kariet mlcia a neuvadzaju ju v popise karty, rozhodol som sa na nu upozornit, aby Ste mali moznost sa vyvarovat pripadnym sklamaniam.Funkcia "SurfLock " je na kartach aktivovana az po registracii karty , takze v skusobnom rezime ju nemozte indikovat a pripadne tak odstupit od zmluvy. Princip funkcie je v tom,ze kontroluje pocet poziadaviek ecm a po prekroceni urciteho poctu treba pockat na prichod novych opravneni, dovtedy je ale program kodovany.... Pocet ecm sa zvysuje pouzivanim PIP , alebo funkcie record v pripade nahravania dvoch programov spristupnenych kartou . Funkcia "SurfLock" sluzi na ochranu pred neopravnenym sledovanim programov z jednej pristupovej karty na viacerich prijimacoch .Zial ,znemoznuje aj sledovanie na jednom TV prijimaci a vyuzivanie dodatocnych funkcii. Toto obmedzenie neplati pri sledovani jedneho programu - bez vyuzivania dodatocnych funkcii. SurfLock nijak neobmedzuje majitelov prijimacov, ktore doporucuje Towercom a.s. - tam sa napriklad zaznam dekoduje az pri jeho naslednom prehravani a funkciu PIP pravdepodobne ani jeden doporuceny prijimac neposkytuje . Portfolio doporucenych prijimacov pre sluzbu skylink som uz davno nesledoval, tak je mozne, ze su tam nejake zmeny ... odpísal som to Vlákno přejmenováno nejen pro tento důvod: https://www.parabola.cz/forum/topic-60386/ vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 24.03.2011, 16:04.18
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 417 | |
|
|
RE: Towercomsmartwi můzu vyhodit..F..k off |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
|
|
RE: Towercomzkus si stěžovat u kterýkoliv platformy na světě, že ti znemožnila používat cardsplitter :laughing: to je naprosto směšný. to si každý dovolí akorát u SkylinkuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: TowercomVortimondTAK TO NENÍ. ty neplatíš za sledování televizních programů. platíš za to, že Skylink ti k nim umožní přístup. a to je rozdíl. ty se musíš sám starat, aby tvoje vybavení doma bylo optimální. Moje vybavení doma je optimální. Umožňuje mi sledovat v realném čase až 4 kanály, o náhrávání ani nemluvě. Doposud to tak šlo, jak píšeš Skylink mi k nim umožnil přístup. A najednou to nepůjde? No nezlob se ale cítím se poškozený. Největší problém jsou ty obrovské cardsharing servery že. Ale ty pojedou vesele dále a doplatí na to běžný uživatel. Vorti - když se bude běžně obřezávat (nevhodné slovo), tak ty budeš ve frontě u lékaře jako první, a pak nás ostatní ještě budeš přesvědčovat že to je tak zprávně, a i jinde ve světě je to bežné že. Rv |
Cronos
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 125 |
|
|
RE: Towercommyslím optimální pro příjem skylinku. to je snad jasný! skylink už strašně dlouho upozorňuje, že ty nový změny jaksi nemusí všechny neoficiální přijímače dobře zvládnoutVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Towercommozno Skylink urobi jeden drobny ustupok a to je z dovodu PiP/dvojtunera ... viac by som neocakaval (no mozem sa mylit)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Towercomnechápu co pořád řešíte? neplaťte si pay-tv nabídku. já myslím, že o Dreambox abonenty nemá žádná pay-tv platforma až tak extrémní zájem (jak si myslíte) :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: TowercomJasne koupim si jejich dotovany shit, budu si nahravat programy z placene nabidky a jakmile prestanu platit, tak si uz nahrane programy ani neprehraji. Fakt vyborny. Vsem vrele doporucuji!!!! |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 946 |
|
|
RE: Towercomjá ti doporučuju, abys přešel k nějaký konkurenci. kartu dej třeba babičce ať na ní sleduje FREE nabídkuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE:TowercomDobrý den, musím souhlasit s autorem grantec: "Stale riesite zdielanie,ale to,ze nefunguju korektne ani prijimace s vlozenym orig. modulom tu nespominate . To je jedine na co som chcel upozornit a zdielanie je mi ukradnute !".Ano toto je zásadní a nemyslete už ty technické problémy nastaly i u konkurence, ale zatím o tom ví jen málo uživatelů, (např.:CS link a příjem NovyHD na Topfieldech 2050), takže co vyřešíte přechodem ke konkurenci? Co bude za měsíc, dva, rok? Na tomto všem mě nejvíc mrzí fakt, že zase ten, který nic neporušuje (a to je nás většina,) bude vlastně "POTRESTÁN". Rv |
Premiumx
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 21 |
|
|
RE: TowercomNevěřím vám, vy hyperkorektní. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
RE:TowercomKdyž Vám přestalo hrát Digi zadarmo tak jste tu taky ronili slzy,však Vy zase něco vymyslíte a ruku na srdce kdo z Vás by se na místě toho pana Skylinka choval jinak když on chce podnikat a Vy se mu čučíte všichni na jednu kartu a neplatíte mu :8)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: Towercomjá si myslím, že nabídka Skylinku není zase tak katastrofální, aby musel odprošovat každýho linux abonenta (nejlépe jednotlivě) :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Towercomco tu mají někteří proti Dreamboxu? |
pepek89
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 59 |
|
|
RE: Towercomalfasex napisal: ano pravdu mas, v minulosti ziadne Skylink ready primace neboli, ono neviem zeby sa surf-lock uplatnoval na CW systemS ICE kartou nefunguje dual-decrypt ani v originalnom Cryptoworks CAM module od Philipsu. |
psm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 40 |
|
|
RE: Towercomnic. jenom si myslím, že majitelé dreamů investují v průměru nejvíce do nákupu svého přijímače a nejméně do placených satelitních služeb. ale přesto mají velkou starost o funkce jako Surf LockVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Towercomtakze pozeram na reakcie ktore tu pribudli od rana a vidim ze skylink nevhodne slovo aj svojich platiacich zakaznikov a ze to nefunguje ani pre jeho ucely,a to ma tesi,kiezby mu to rozhasilo vsetko a ak nie nech mu pouteka maximum zakaznikov ,z celeho srdca mu to prajem uz po tom vsetkom doplacani a nevhodne slovo ludi.nie som zastancom anio sdielania ale toto je uz moc..... Rv Rv Rv Rv Rv |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
|
|
RE: TowercomKoukám jako blázen na návštěvnost tohoto tématu. Nejnavštěvovanější téma za posledních měsíců. Alespoň vidíme o co se lidé zajímají, nebo spíše co lidé používají. :8) :8) .Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: TowercomMyslím že si SkyLink sere do vlastního hnízda.Takhle mu určitě odejde spousta lidí.Já určitě.Abych se nemohl dívat na jeden program a druhý nahrávat.To jsem si dvoutunerový DM8000 kupoval zcela zbytečně.Asi se brzy setkáme CsLink. |
mller
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: TowercomJestliže Skylink tohle zavede, odejdu ke konkurenci. Jsem platící zákazník a nenechám si srát na hlavu. Mám jednu kartu na serveru a ta se sdílí po síti k ostatním STB _v našem domě_ (nikomu cizímu).Nebudu kupovat CA moduly a ještě měsíčně platit extra 50 Kč za každou Next kartu. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
|
|
RE: TowercomCo se týká nahrávání, tak možná hloupá otázka - Přeci nahrát toho můžete, kolik chcete, v tom nikoho nikdo neomezuje. Akorát se to nahraje zakódované a dekódovat nahrávku můžete později, když se na nic nedíváte. Takto třeba fungují Topfieldy, když se karta používá na sledování jiného než nahrávaného programu, nahraje se zakódovaně a dekódování nahrávky je možné později. Bu´d jen pro přehrávání, nebo je možné nastavit časovač třeba na noc a Topfield pak už sám dékóduje všechny zakódované nahrávky. Jinak pokud už tato funkce pro ICE běží, tak zatím žádné omezení s ICe kartou nepozoruji. |
jirka77
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 29 |
|
|
RE: TowercomAk prejde obmedzenie na 1 kanal, odchadzam. Mam Vu+ a bezne manzelka pozera nieco svoje na TV, ja nieco ine na pozcitaci a decka rozpravky na NB. Obcas nieco pozeram a subezne nieco ine nahravam. Ziadne zdielanie nepraktizujem.Nahravat nieco zakryptovane - ako si to prehram v case, ked uz napriklad nebudem abonentom ? Ako si to mozem archivovat ? OK, chapem antipiratske snazenie, ale pokial nebude povolene sucasne pouzivat 4 nezavisle programy na jednu kartu, nemyslim, ze by som mal dovod zostavat. Ako to tu niekde prebehlo, ze kazdy, kto si kupuje linuxovy prijimac ho ma prave na zdielanie: nechapem taky nazor. Mna napriklad celkom bavi "hrat sa" a toto je celkom dobra hracka. Tot moj nazor. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
|
|
vortimondhochu, jestli mam platit za pristup (jak tomu hodlas rikat) ke dvoum balickum a muzu se koukat na jeden program, tak sme stale tam kde sme byli. platim 2x a klidne to zaplatim dvouma transakcema a budu mit 2 doklady a chci se koukat na oba zaroven na jedny karte. nazdar. pokud mi hodla skylink zakazat koukat na to co sem si zaplatil a mam na to doklad, tak se muzem sejit v haagu.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: TowercomTenhle krok asi nebyl moc dobrej vyřadit totální neplatiče a taky takový jakž takž platiče já měl taky jeden rekordér od Panasonicu zcela nedávno a ten mi při nahrávání (retro televize)kterou jsem řádně abonoval odmítal nahrávat se slovy:jedná se o chráněný materiál společnosti takže pouze na dívání a co sem moh dělat:vyhodit ten krám a nic si nepředplácet...a život běží dálFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
@vortimondpotrefena husa zagaga:) to tedy jsem se dnes podruhe zasmal:),ve skutku vzorny blabol.Poprve jsem se zasmal vynikajicim zpusobem - totiz kdyz stary, dobry Chavez prohlasil "ze zivot na Marsu znicil kapitalismus". |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Towercom"Na tomto všem mě nejvíc mrzí fakt, že zase ten, který nic neporušuje (a to je nás většina,) bude vlastně " POTRESTÁN".tak pod toto sa mozem podpisat skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 417 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|