Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - Surflock

Spolocnost Towercom a.s, aktivovala na v sucasnosti ponukanych kartach, funkciu "SurfLock ". Tato funkcia znemoznuje vyuzivanie sluzieb PIP (Obraz v obraze) , ako aj vyuzivanie funkcie PVR na mnohych prijimacoch. Kedze o tejto funkcii predajcovia kariet mlcia a neuvadzaju ju v popise karty, rozhodol som sa na nu upozornit, aby Ste mali moznost sa vyvarovat pripadnym sklamaniam.
Funkcia "SurfLock " je na kartach aktivovana az po registracii karty , takze v skusobnom rezime ju nemozte indikovat a pripadne tak odstupit od zmluvy. Princip funkcie je v tom,ze kontroluje pocet poziadaviek ecm a po prekroceni urciteho poctu treba pockat na prichod novych opravneni, dovtedy je ale program kodovany.... Pocet ecm sa zvysuje pouzivanim PIP , alebo funkcie record v pripade nahravania dvoch programov spristupnenych kartou .
Funkcia "SurfLock" sluzi na ochranu pred neopravnenym sledovanim programov z jednej pristupovej karty na viacerich prijimacoch .Zial ,znemoznuje aj sledovanie na jednom TV prijimaci a vyuzivanie dodatocnych funkcii. Toto obmedzenie neplati pri sledovani jedneho programu - bez vyuzivania dodatocnych funkcii.
SurfLock nijak neobmedzuje majitelov prijimacov, ktore doporucuje Towercom a.s. - tam sa napriklad zaznam dekoduje az pri jeho naslednom prehravani a funkciu PIP pravdepodobne ani jeden doporuceny prijimac neposkytuje . Portfolio doporucenych prijimacov pre sluzbu skylink som uz davno nesledoval, tak je mozne, ze su tam nejake zmeny ...
odpísal som to

Vlákno přejmenováno nejen pro tento důvod:
https://www.parabola.cz/forum/topic-60386/

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 24.03.2011, 16:04.18

oneeeee
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 417
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Towercom

@Luca Brazza
dalsia vestecka gula, kde si cital, ze hovorim o adminovi alfasex?
zle si cital, ten prispevok NIE JE MOJ, chcel som aby sa montaznici vyjadili, ci to je pravda:

citat: "vyjadrite sa k tomuto prispevku z ineho fora:"

losparabo
Registrace: 2/2007

losparabo

Neviem, bud mas velmi malo rokov, alebo velmi vela. Alebo mas v sebe zopar poldeci...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

skus iny uhybaci manever, tento sa ti nepodaril

losparabo

tedy nerad to říkám, ale lidi jako losparabo by se měli popravovat :laughing: pro ty přesně všechno funguje tak jako teď. právní systém. jinak bysme vystačili všichni s něčím lidštějším

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

re padrepio,kukaBříza

Ale o tom to vůbec není!!!Zamyslete se nad tím co píšete.Ted jsem dokončil test dm 800 ice.oscam a základní nabídka karty.Nahrávání tp 12525 v čt1,2,4,prima současně,vše ok.Jenže každej namá pofiderní hs5101 za 3500Kč nebo nedej bože skylink ready Rv .Mám v oběhu dm 500hd,dm 800,8000,to nejsou věci u kterých bych řekl ok,do téhle doby jste nahrávali třeba 3 prog.současně ale nějekej pan Glisník nebo jak se jmenuje :fuming: si to rozmyslel a nahravát nebudete.Hotovo :fuming: Těch v průměru 12 l je v h-a-j-z-l-u.Postup bude následovný,zařadí od bulhara mtv,pr ca č ku2 24h,wild ,concerts,lidi kdo to chce,novou kartu 0d96,0624,jinak ani ranu!!! :8) Uživatel netuší která bije,kartu vymění a ani tuk.Mgcam ven oscam tam A JE!!!vymalováno Rv Nic proti tomu skylinku,ale zítra j-e-b-n-u dokonalej certifikát 1000000ks karet prodaných do popelnice,pojedu dál na 0d03 R^ .Až na ně dojde,tak vytáhnu jednu z 25 ks karet 0d70 které mě nechal ten poblázněnec zaregistrovat do 15.3!!! R^ a zase chvilku vydržím :( Jelikož jsem přesvědčen že nano 8060 v5,6 je bezpečné,obdobně jako cs link R^ !!!Ovšem jestli mu fa IRDETO stou bezpečností krapátko nepomůže,ani bych se nedivil :))) jde o peníze,ne :fuming: Jenže pak přijde na můj dávno vyhozenej certifikát skylink a MILION prodaných karet!!!!!!To už nebude jako 100000-150000 0d03.A pak nastoupí IRDETO,konečně.Kola kapitalismu se roztácí,kupujem moduly,nové stb,škemráme o podporu,možná i Secure Silicon Rv A pak to co se nestane,to bych mu fakt NEpřál,přijde nějakej komerčák co ho vyhodili z IRDETA z vrátnice :))) a lupne na trh gamma card new generation taz 1500,třeba!!!jinak výborný auto :))) A valíme,hery na to vlítne,Lanškrouně namnoží a Glisník alebo ako sa ten k-o-k-o-t volá má zádrhel.Irdeto přepíse kartu na dálku já nevím na co,třeba Irdeto 69,doma si každej udělá jednoduchej úkon,vyndá kartu na 14 dnů,dá jí do květináče s rašelinou,to je důležitý, dvakrát to pomočí,vykope,vloží čipem naopak jak vytáhl,7krát vypne a zapne hl.jistič,potom kartu ješte 5krát otočí a je to :laughing: Za to obdrží zápis na BRAVA HD na 3dny.Jako odměnu za to že se zbavil heryho a spol. :)))
Takže zítra zaregistruju novou kartu ice a zkusím kompatabilitu nahrávání placené nabídky.
Pakliže to nepůjde,budu u lidí za blbce,se slovy šlo to ale už to nejde,je jiná technologie karty nebo to půjde a panu Jaromíru Glisníkovi se omluvím R^
Psal jsem to rychle a krapátko s emocema,
tot závěrem :8)

Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!

binladin2
Registrace: 10/2007

OK, skusim : Sukromny podnikatel s predmetom cinnosti kverulant. :)))

Nic v zlom, losparabo. R^

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

binsradin2

Za ten cas, co si si vylial srdce, uz si to mohol mat otestovane.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

všichni víme, proč si někdo kupuje dreambox za 12 tisíc. kvůli nahrávání dvou programů současně to asi nebude

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

binsradin2

A ze mi nejako pripominas heryho... :laughing:

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

vortimond ukazal svoju jemnu fasisticku, xenofobnu dusu,
citujem ho: "lidi jako losparabo by se měli popravovat", cim porusil nasledovne pravidlo:

3) publikování názorů a informací porušujících platné zákony ČR

Poprava resp zabijanie ludi je v CR tresnym cinom

losparabo

@binladin2

Naprosty souhlas, podobna situace.

Hypnos
Registrace: 3/2009

co si asi řekne někdo z UPC nebo CSlinku, až si tohle přečte. "ty voIe, já koukám, že nám půlka národa jede na share" :laughing:

vortimond

re all

Padre jak ty streamuješ ip kamerovej system do hs 5101 nebo co to je!!! Kupříkladu!Netajím se tím ze v rámci domácnosti je propojím. :8)

binladin2

a co

řeknou prodejci komletů na dvě TV s jednou kartou ???

to bude nedostatek ARBITRU! :8)

tonek
Registrace: 1/2009

Blbost

Príspevok na (nevhodné slovo).

pilip
Registrace: 10/2010

binladin2

já nemám žádný milióny, takže nepotřebuju kamerový systém

vortimond

tonek udrel klinec po hlavicke
hlavne ze tito lepsi sa distancovali od digiemu predajcov ...

losparabo

re vortimond

Ok,ale já taky ne.Ale jsou lidi kteří na takové věci slyší!Můžu Ti napsat dalších 10 aplikací které se dají použít.Takže neplatí kdo má DM je automaticky share.Namám ani jeden dálkový server klient :fuming:
Apropo někdo se tady oháněl párováním,ani to není záruka!!!Viz digi sport :lookaround:

binladin2

to vortimond

už začni psát své memoáry , bud si trochu přebral nebo už ti z trochu hrabe .
Nevím proč by měli dle tebe lidi kupovat dreamy jenom kvůli sdílení ? Dnes už sdílí i šící stroj ....zítra možná i kombajn . Je mnoho přístrojů co se pyšní tím že umí současně nahrávat několik programů a sledovat další , je v prodeji x modulů co umí současně dekódovat až 8 kanálů .To vše hodit do šrotu ? Kdo bude chtít sdílet ve velkém tak cena těch několika karet navíc , které se vrátí za měsíc ..? :laughing:

showboy
Registrace: 7/2008

a pamatujte si, největší zloději jsou vždycky ti, co si můžou dovolit všechno koupit. jako pan železný neplatil daně :laughing:

vortimond

vortimond

ač nerad musím souhlasit,proto jsou bohatí,protože kradou R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zase vortimond uhyba a neodpovie, lebo nevie co by povedal.
Si zvanil a zbabelec vortimond!

losparabo

přesně tak. železný se v jednom dílu "volejte řediteli" chlubil, že sleduje doma 5.000 satelitních programů. hádej kde je asi tak vzal :laughing:

vortimond

jinak tedy pokecali jsme si o H:O:V:N:Ě,ale udělali jsme skoro TOP R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

re vortimond

To sem neplet,tema je skylink a omezení ecm!!!
Ne ten priblblej Vlada Rv

binladin2
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 417

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra