, sekce: Technika |
|
EMPCentauri ms 13-26 PIU-6 V10??Zdravím pánové.Po montáži v paneláku se na tomto multipřepínači projevuje problém s přepínáním polarizace a to z V na H hlavně ve večernich hodinách to souvisí s počtem právě zapnutých satelitních setoboxů.Vše co se týká montáže ok qutra na multi kabely Nordx konc. zásuvky Schweiger pospojení a k vyloučení zemní smyčky v pořádku,díky za názor a pomoc,mám podezdření na to EMPéčko,kolega má s tímto stejné problémy.Už jsem to tady jednou psal ale ten problém přetrvává i po výměně za jiný kus kolega měl s tímto multi stejný problém Emp tvrdí že je vše ok je to divné :-/ |
ZDK1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 459 |
|
|
RE: EMPCentauri ms 13-26 PIU-6 V10??Za jiny z jake serie ?? Neni to jen stejna serka z jineho regalu co u dodavatele lezi nejaky ten mesic ?Tvrdi to EMP nebo nejaky cesky preprodejce ????? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: EMPCentauri ms 13-26 PIU-6 V10??co qutra vyměnit za quadyAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: EMPCentauri ms 13-26 PIU-6 V10??Nedavno jsem daval 13/12 a 13/16 V10 a az na zemni smycky to slapalo (a nyni slape) zcela OK, a to jsou tam ruzne sracky - Hyundai od DIGI, Humax od DIGI s nafouklym kondikem (divim se ze jeste jede), 3x Strong, 1x Opentel a co ja vim co jeste. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: EMPCentauri ms 13-26 PIU-6 V10??a mas tam na to prepinaci nastavene (do spravnej polohy) prepinace na 22khz?vacsinou to byva zospodu, take male packy |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
tomkojako ve večerních hodinách to někdo popřepíná a ráno to zase přepne zpět? nechci strašit,možná ti poradí soudruh z východního německa R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
peťonestraš!nebo Ti chybí ? :laughing: :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: EMPCentauri ms 13-26 PIU-6 V10??Zdravím,byl jsem mimo tak až ted.S JA jsme to už probírali po telefonu můj prodejce to konzultoval s EMP a tam se dušují,že je vše ok,že sice byly jakési problémy ale to je už dávno vyřešené,tak nevím,13/16 jsem už dával a v pohodě ale s tímto problém.Rady jako vyměn za quady nebo přepni 22khz beru z rezervou jen jsem tak nějak na konci s laborováním jeden kus jsem dnes vracel jako reklamaci a uvidíme,horší je to v tom báráku,kdo to má poslouchat,že pořád nejde a blbne Nova a další h-áčka.Zkusím asi něco jiného jenomže výběr je slabý jedině Terra na 2 dr.32out ale to jsem ještě neměl v ruce a na Intelsat asi mrsknu quad stejně to tam mají jen dva lidi:(( |
ZDK1
|
|
ASImoc dobře nespíš?blbá rada taky rada ale já bych to zkusil rozdělit do dvou MSW (nebo i tří), a důkladný výběr kdo kam ! trochu dražšši ale to by tě v Tvé situaci asi nebolelo ! |
tonek
|
|
RE: EMPCentauri ms 13-26 PIU-6 V10??nebohttp://www.schwaiger.de/uploads/media/SR_12_2010_komplett.pdf tam se dají výstupy oddělit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: EMPCentauri ms 13-26 PIU-6 V10??Osobně, jsem už radši s EMP skončil. Jednou přestal přepínat DiSEqC a po druhé klekl uplně. A je pravda, kdo má potom ty lidi poslouchat? Měl jsem doma náhradní od značky Signal, tak jsem ho tam jen šupl, než mě vyreklamují EMP, ale nakonec tam zůstal a jede víc než rok a půl bez problému a to stojí 2060kč bez DPH ve VO. :laughing: Jinak jsem přešel na Terra a nikdy žádný problém. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
|
|
RE: EMPCentauri ms 13-26 PIU-6 V10??Dneska jsem objednal Terra 9/32 v sobotu to dorazí tak se doufám konečně klidně vyspím díky za reakce ;) |
ZDK1
|
|
Pokudmohu prosit dej pak echo jak to jede s Terrou??!!!(čekají mě dva domy 13 /24 a 13/36 ) R^ (a spím rád a zatím dobře) :laughing: :8) |
tonek
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|