, sekce: Příjem DVB-T |
|
Zesílení ztrát v rozvodech STA pro DVB-TMůže se tu někdo se mnou podělit o zkušenost na nedostatečném příjmu DVB-T u STA v bytě samotném ? VF signál pro DVB-T vedu k 2 TVP z jedné zásuvky STA s tím že jsem ho jednoduše rozbočil běžným rozbočovačem ale ejhle nastal problém TV umístěná poblíž STA zásuvky jede ok ale druhý signál vedoucí do vedlejšího pokoje už kostičkuje a to díky jak delšímu vedení /cca 12m/tak samotném útlumu rozbočovače s čímž jsem nepočítal a dost mě to zarazilo,dámli to napřímo bez rozbočovače signál je ok ,takže ůtlum cca 1,5dB rozbočovač + délka koaxiálu stačí na to že se mě signál na této větvi rozpadá,je mi jasné že to bude chtít nejspíš nějaký průchozí linkový širokopásmový zesilovač,otázkou je jaký bude nejvhodnější o minimálních nákladech a efektivním řešení. Děkuji za poznatky a navrhovavaná optimální řešení.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
|
|
tonekto nieje o odbornikoch ale o charaktere cloveka...vidim ze stale nic nechapes.. |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
|
|
sysyco k tomu dodat ale asi nejvástiž,nější bude opět přísloví že za pravdu se každý zlobíDM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
|
|
To DVBNo zase ověřené zprávy z Německa od DVB, jak je tady jeho zvykem. Všichni vše dělají špatně, jen on dříve stavěl zesilovače a předzesilovače, věřím, že jsi dříve stavěl sněhuláka, ale nic víc.Vono je důležité, kde bydlíš, jaké tam je pokrytí signálem a protože v jiném vlákně somruješ, kdy bude na Ostravsku zvýšený výkon, tak asi bydlíš na hranici, nebo za hranici pokrytí signálem. :))) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
|
|
RE:Další z chytrolínu co si hraje na mistra světa a do každého spíše ryje než aby tu dal něco věcného k tématu daného vlákna když se tak dívám na tvé reakce zpětně tak se není s tebou o čem bavit,kdo tu tvrdí že všichni dělají něco špatně naopak ty s tonkem si můžete podat ruce s ostatníma co tu psali jak vidíš nemám problém a jejich reakce vítám to že se odůvodněně ptám kdy se na Ostravsku zvedne avizovaný výkon signálu že by bylo somrování to už by toto forum snad postrádalo smysl,každý kdo tě zná z předchozích diskusí necht si udelá obrázek sám ,mimochodem když já jsem vyráběl ony zmínované zesilovače tak ti otec teprve ty sněhuláky dělal a tys ještě nevěděl o čem je život tak krot své dojmy a zamysli se nad sebou než tu pustíš ty tvé bláboly.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
|
|
To DVBJen namátkou tvé perly : Potvzrené informace od kolegů z Německa, jak se Liberty karty prodávájí, jak ti to tady mistr Hery názorně vysvětloval a potvrzoval, ...jak ti tvá ICE Skylink karta chodila v CCcamu a podobné perly ... :) Tak nevím, kdo je chytrolín :laughing: :laughing: :laughing:SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
|
|
RE:Je zajímkavé že si pamatuješ jen co se tí hodí do krámu ,omylní jsme všichni tz. i já ale ty s tvými nekonečnými bláboly snažící se přechytračit Heryho a další v oblasti kodování zavání scifi románem na něho v tomto ohledu nemáš ani náznakem,takže si napřed zamet před svým prahem a pak se teprve ohlížej a urážej jiné ,mimochodem to čím tu krmíš vlákna nejsou perly ale doslova drahokamy. :laughing: :laughing: :laughing:DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
|
|
To DVBTy chytrolíne, Heryho a přechytračit? To si děláš srandu! No jde vidět, že absolutně o ničem nemáš páru, mistr Hery umí jen nahrát komerční kartičku, nic víc a nic míň, za to ty ... Je zajimavé, jak se pleteš, když ti kolegové v Německu pořád něco potvrzují, ale je neděle a já mám jinou práci ...SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
|
|
4mkNo je vidět že ty toho répání nenecháš já na rozdíl od tebe podle příspěvků ze sebe nedělám chytrolína a vševědu jako ty ze sebe tedy pokud umíš číst ,jen tak mimochodem o těch liberty kartách to byla naprostá pravda že se prodávali že do nich neměli nápln apod. byla druhá věc spletl jsem se pouze v tom Cccam emu u skylinku ICE já měl v té době půjčenou kartu od kolegy ale ICE to nebyla tod vše zatímco ty tady krmíš od rána do večera svými výplody samými nesmysly o kodování a přitom nemáš o tom absulutně páru jen kde koho napadáš a hraješ si na machra a mimochodem v německu mi nic pořád nepotvrzují jak tu stále meleš a nemáš se čeho jiného chytnou ono ne nadarmo se říká že tonoucí se stébla chytá to je tvůj případ ,víš ale mě už nebaví číst ty tvé parafráze,urážky a nesmysly dej si pohov,nech mě na pokoji ,nebaví mě číst ty tvoje pubertácké výjevy a vyber si na rýpání zase někoho jiného bud tak laskav. :))DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
|
|
To DVBJen jde vidět, že ničemu nerozumíš a blábolíš tady ... Žádná Liberty karta nebyla nikdy v prodeji, kdo si imaginární kartu objednal, tak mu nic nedorazilo, ale to je úplně jedno ...Jj, tonoucí se stébla chytá jako tvá nedávná informace, jak Polsat přešel do N4. :laughing: :laughing: To jenom Polsat přidal CAID 1861 páč Kudelski už dodává pouze nové karty pane výměno. ;) ;) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
|
|
RE:Je vidět že tu chceš založit vlákno o nekonečném příběhu poněvadž tě nikde v jiných vláknech vážně neberou proto hledáš útočiště u mě aby sis ulevil tak můžem pokračovat když se nudíš a nechceš toho nechat,tak především asi ke všemu jak vidím ani neumíš číst protože jsem uvedl na vláknu k N4 pouhý opis ze zpráv tohoto fora opět citace: /Polsat před několika dny přešel do N4 a bude měnit karty aby zabránili možnostem cardsharingu (Caid 1861)/ tz.že se chystá přejít na N4 a zkušebně již vysílá paralelně se stávající N3 ale to tvůj chytrý mozeček jak vidím neumí pobrat a zpracovat,navíc tato zpráva byla původně převzata z oficiální polské stránky Satkurier takže podle tebe jsou to samí blbci a ty jsi nejchytřejší jasnovidec nade vše,dále Liberty karta se chvíli prodávala ale nikoliv u nás ale v zahraničí kde tvoje informace končí jelikož neznáš řeč a za hranicemi se nepohybuješ,že nenašla zatím uplatnění at už z jakéholiv důvodu ve větším měřítku je věcí další to ovšem nikdo nemohl dopředu vědět /tedy kromě tebe coby super znalec a odborník nadevše/prostě jseš nejchytřejší na světě i když ti co čtou tvé bláboly o tom ví své tak aspon přijmi uznání ode mě at se ti lépe spí.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
|
|
To DVBNo tak vlákno jsi založil ty. Tak konečně vyndej ruku z nočníku a přestaň snít. Polsat nikam nepřešel, jen přidal CAID 1861, páč už nemá karty CAID 1803 a na tebou uváděném Satkurier-u byla informace, že žádná výměna karet nebude, kdyby jsi o problému jen trochu věděl, tak tady neděláš ze sebe (nevhodné slovo)a. :)))A ta imaginární Liberty karta NIKDY nikomu nedorazila, nejsi sám, kdo naletěl. No jo, asi neumíš řeč, jak píšeš podle sebe soudím tebe. Začni studovat a už nepiš ptákoviny. ;) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
|
|
To:4mkToto vlákno jsem sice založil ale nemá nic společného s tvými úlety záchranné brzdy jako jsou /Liberty-Cccam-N4/nýbrž je na téma signálu DVB-T,dále tě musím opět trochu usměrnit oficiálním argumentem na rozdíl od tvých doměnek ohledně N4 zpráva z ofic. polských stránek které snad nepopřeš ,ledas že bys věděl zase více než samotný zdroj :W dniu 10 marca 2011 roku Cyfrowy Polsat rozpoczął testy nowego systemu kodowania Nagravision 4. Na transponderach 12.188 GHz, 12.284 GHz oraz 10.758 GHz, dołączono nowy system kodowania identyfikowany jako CaID: 1861. Nowe karty dla Cyfrowego Polsatu, to nic nowego na rynku, podobną wersję dostała platforma satelitarna Digi TV z CaID: 1880. Prawdopodobnie pierwsze nowe karty dla nowych abonentów pojawią się jeszcze przed świętami, w celu lepszego zabezpieczenia przed sharingiem.-předpokládám že si tu polštinu doufám přebereš ,takže zahájení chystané výměna se bude realizovat ještě před velik. svátky takže ti doporučuji sem tam si projít a doporučuji se učit aspon jednu světovou řeč nechci se chlubit ale když jsem dělal 2 roky tlumočníka němčiny pro jednu naší renomovanou firmu tak mě nedělá problém být registrovaný ve spouste DE sat for kde mám informace které se k nám dostávají cca se 10 denním zpožděním tak si nalej čistého vína setři si pěnu z huby a než někoho začneš urážet a napadat pořádně si to rozmysli než tu začneš psát bláboly a ztrapnovat se před dalšími kolegy protože vím že ne všichni tě baští jak se domníváš a vědí o tom své.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
|
|
To DVBHele truhlíku, tak ještě jednou a naposledy : Jde vidět, jak vše ovládáš, znáš a všude jsi byl minimálně 2x, jako mistr Hery, co nic neumí. Tak na tvém zmiňovaném Satkurier-u je :Olga Zomer, rzecznik prasowy Cyfrowego Polsatu, potwierdziła serwisowi tvpolsat.info, że prowa(nevhodné slovo) są testy nowego systemu kodowania, które nie mają jednak wpływu na odbiór kanałów przez abonentów. Podkreśliła również, że operator nie ma na chwilę obecną planów wymiany kart. Tak nevím, ale na Velikonoce bude něco úplně jiného :laughing: Nevíš, kde "teče řeka", ale hlavně zase předhazuješ němce, ti jsou poslední co něco umí jako ty, dělají pouze Ctrl C+V. :))) Smiř se, že Nagra odolává a bude ještě dlouho odolávát. Jo a jak jsi překládal, tak možná cement a vápno na nádraží, když se budeš chtít něco dozvědět, tak to chce jiný světový jazyk. :) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
|
|
To4mkHm tak narozdíl od tebe je má zpráva ze satkurieru troufám si říct čerstvějšího data jak tvoje kde není uveden datum žáden tak nevím ze kterého truhlíku jsi to vytáhl za další je zajímavé že se některých asi tobě lépe vyhobujících zprávám chytáš a zastáváš a vůbec už je pak otázkou která z nich je pak pravdivá leda že bys opět byl jako vždy jasnovidcem,dále je očividně¨vidět že jsi zatvrzelý odpůrce němců který zatracuješ jen když o nich slyšíš byt jsem se v posledním příspěvku o nich nezminoval a vůbec už nepředhazoval v tom smyslu žebych je chválil jak píšeš ale pouze se zmínil že dělám mimo jiné i tlumočníka němčiny tod vše a podle tebe není teda němčina světová řeč tak to jsi u mě ty ubožáku teda hodně klesl a asi nemáš šajnu kromě asi ruštiny co to světová řeč je myslím že bychom se naopak mohli od němců v mnoha ohledech něčemu přiučit ostatně prohráli válku jak je možné že jsou na tom ti tak zvaní ubožáci dle tvých slov ekonomicky daleko před námi když jak tvrdíš coby superman ?Ale je vidět že o tom se stebou nedá bavit jelikož tvé IQ je na velmi nízké urovni a pokud čteš tu tvou světovou řeč nesjpíše ruštinu ze školy tak se ani nedivím jak na tom jsi leda žebych se mýlil a uměls španělsky kteří jsou hackry NR.1 ale to určitě není tvůj případ za to dám krk i kde spolu s EN jazykem je další nejrozšířenější a nejvíce používaná právě němčina at se ti to líbí nebo ne. :laughing:DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|