Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Prijem DVB-T Hu ...

Chcel by som primat madarske programy DVB-T oblast Vojka nad Dunajom , aky typ primaca DVB-T potrebujem cital som ze oni vysielaju MPG4 nejaky lacny a aky typ anteny ake programy tam idu Free , ci to tam vlastne pojde ???
Dakujem

intel
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Madarske DVB-T

pouziva MPEG-4 ale ja osobne som rad ze to nejde u nas pretoze madar patri za Dunaj neber to zle ....

Ylva
Registrace: 1/2006

RE: Prijem DVB-T Hu ...

Chytat by si mal z Gyoru kanal 42 a 61 je blizsie k Vojke ale mozes vyskusat aj Sopron,programi tam mas MTV1HD,MTV2HD,RTL Klub, TV2,Duna TVHD, Duna Autonomia,Euronews,Info csatorna a potom radia su tam a potom kodovane su tam Hír TV, ATV,Sportklub,HBO,AXN,Film+,National Geographic chanel,Disney chanel,Fem3,Privat Spice a Cool tak sa mi zda,co sa tyka prijimaca s MPEG4 tak si treba pozriet cez Google ale su tam uz okolo 50eur a mozes nahravat na usb,antena treba vyskusat ja som daval antenu Opticum AX 1000 a takisto som skusal Logaritmicko - periodická anténa P-2845 F a takisto bez problemov ja som to daval kamaratovi v Blatnej na Ostrove on ma LCD a v tom ma zabudovany prijimac na MPEG2 a MPEG4 :)

Radko3003
Registrace: 12/2009

V Kvetoslavove pri Samorine bezproblemovy prijem kanal 63 a 64.Prijem sa stokrat zlepsil od kedy spustili vysielac Gerecse :) R^

Power150
Registrace: 3/2009

Aku pouzivas antenu ???
Dakujem

intel
Registrace: 5/2007

Bezna klasicka sirokopasmova sietkova antenna so zosilovacom a funguje to bezproblemovo :) R^

Power150

Tu antenu pouzivam skoro 8 rokov a ide na nu prijmat bezproblemov dvb-t signal pri spravnom nasmerovany,Ale su aj specialne kvalitne anteny na kvalitny prijem dvb-t signalu,to viem ;) R^

Power150

prijem dvbt hu

ja som tiež naladil kanál63 z gerecse na v januári mi to prestalo fungovať.Vypisuje mi to, že sila signálu je stredná ,no kvalita temer nulová.Kanál 64 bez problémov.Mám novú colorku a v nej predzosilnovač.42.kanál z Gyoru mu ide bez problémov.Poradte čo s tým.

pavokuk
Registrace: 12/2009

Podla mna to musi slapat este perfektne vo Vojke aj na K 42 Gyor :) R^

Power150

Na madarov napr. Synaps THD-2800S. POZOR, nie kazdy mpeg4 prijimac je vhodny, nakolko maju ine kodovanie zvuku... Ten synaps sa predava aj u nas a funguje spolahlivo. Dnes som si ho aj ja zaobstaral. Kupis ho cca od 50 do 70€...

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra