Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink testuje opatření proti sdílení karet

Citace: "Možné problémy s nahráváním více placených programů Skylink zároveň připouští i provozovatel. "Jde o to, jak je přijímač vybaven. Pokud nahrává v zakódovaném formátu a odkóduje poté, nemá problém," popisuje webu parabola.cz Jaromír Glisník. V případě, že přístroj nahrává v odkódovaném tvaru, mohou nastat potíže."
""Bohužel nedokážeme přizpůsobovat naše kroky všem možným přijímačům na našem trhu," konstatuje šéf TradeTecu. Řešením podle něj je přijímač s certifikací Skylink READY."

Jestli tomu dobře rozumím:
1) pokud budu mít dvoutunerový přijímač, který nahrává v odkódovaném formátu (např. něco jako Vantage 8000HD - vím, že není licencovaný - je to jen příklad) - mám smůlu.

2) pokud budu nahrávat v zakódovaném formátu - mám jen nějaký omezený čas (než se změní klíče) na to, abych nahrávku odkódoval - jinými slovy potřebuji dvojnásobek času na vytvoření odkódované nahrávky

3) pokud si koupím jiný přijímač, než mi "povolí" Skylink mám smůlu

To je bussines... (teda jen pro Skylink friendly výrobce a distibutory přijímačů) :))). Skylink mi tedy bude diktovat co smím a co ne i nad rámec "všeobecných podmínek" (tedy smlouvy o poskytování služeb) - samozřejmě s dovětkem, když se ti to nelíbí, tak jdi jinam.
Nejsem žádný pirát, karty nesdílím (mám 2 přijímače a 2 karty Skylink) ale místo "pochvaly" či "výhody" se mi dostane další omezení - TAK TO JE SUPER !!! Rv :dead:

vahač
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Chyba

Omluvám se administrátorům za zbytečně založené téma - nevěděl jsem, že se stejný problém řeší v tématu s názvem "Towercom".

vahač
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra