, sekce: Příjem DVB-T |
|
Zvětšený výkon DVB-T ostravsko kde ?Kdy bude konečně zvýšen avizovaný výkon všech muxů na Ostravku které se uvádělo začátkem roku 2011 ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
|
|
RE: Zvětšený výkon DVB-T ostravsko kde ?Čekej, čekej! Neboli, kdo si počká, den se dočká! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 151 |
|
|
RE: Zvětšený výkon DVB-T ostravsko kde ?v této zemi je vždycky všechno na půl a potom možná... |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 324 |
|
|
RE: Zvětšený výkon DVB-T ostravsko kde ?Momentalne o tom jednaji hlavy pomazane (KAZISVET 3 & spol) jakym zpusobem to osetri k 30.4.2011 a zda ponechaji aspon na mesic soubezny provoz na starych a novych kmitoctech. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
Co ??ad hdpe: Staré kmitočty = nové kmitočty ;) A právě vo tom to je :lookaround: |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 149 |
|
|
RE: Zvětšený výkon DVB-T ostravsko kde ?Vse je znamo ,tedy stare kmitocty 32,39 - nove kmitocty 37,48.Existuji firmy,ktere STA resily profesionalnim zpusobem (mysleno rozsahle STA) - pouzily pritom kanalove zesilovace a tech STA maji desitky/stovky.Pokud by to udelali strihem,tak tedy ani na svatek prace to nelze stihnout preladit:) a obcan svobodny bude tedy pri prijmu STA bez NOV a PRIM nejaky ten patek:).Pricemz bude volat na infolinku CTU .Tod vse,aneb Baj-kaj-laj,kulalaj. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
hdpejá bych někde spíš rozvěsil mobil na Dvořáka za ČTÚ jako pachatele toho paskvilu o kolizi a "možném rušení" a na mluvčího Štichu za ČT, která, ač ji k tomu nic nenutilo, takto záměrně komplikuje, aby si vynutila nějaké nekalosti. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE:Děkuji za příspěvky byt mě moc nepotěšili já ted zrovna zápasím a řeším vhodné rozbočení signálu pomocí rozbočovač ale pasivní má útlum sice jen 3,5 dB ale už je to na jednom z muxu ostravy na hraně a u delší větve mi to kostičkuje takže asi nejspíše aktivní rozbočovač ale se zdrojem a napájecí vahýbkou/jelikož můj DVB-T neumožnuje externí napájení po svodu/ tak by mě to vyšlo cca na 500,- což není zrovna málo a kdoví s jakým výsledkem tak na to chcu jít raději z levoboku a počkat po těch avizovaných změnách už mě fakt serou to nikde snad v republice nemění jak tu na ostravsku o Pradědu ani nemluvím vždy na posledním místě v pokrytí signálu DVB-T njDM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 290 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|