, sekce: Zkušenosti |
|
TaT kartaZdravicko pani.Mam tuto zazracnu kartu a doteraz mi isla full ponuka a odvcera ,uz ide iba zaklad.A pritom mam zapisi blokovane ,tak dako tomu nerozumiem,ako z nicoho nic nejde.DAkujem za radu |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
|
|
vortimondvobec si nepochopil co som tym myslel ale nevadi ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
RE: TaT kartaty voIe, tady to nějak houstne pánové. já jsem nikdy nedával typy na nějaký ruský nebo jiný sharing servery. akorát na diskuzní fórum v angličtině, kde se nabízí share Sky UK. jestli se chcete pouštět do nějakejch větších akcí, tak vás upozorňuju, že si nenechám absolutně nic líbitVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: TaT kartaVortimond nie je zly chlap,ale urcite ma nieco so skylinkom,ale v skutocnosti ma pravdu.A bez paraboly nedokaze zit,tak nu admini nedavajte v ziadnom pripade ban.Ked sa previni,staci citron.A vy s vecnymi tat ste mohli pocitat,ze raz to chcipne.A raz urcite natrvalo.Hlavne budu lutovat ti,co ju "kupili" nedavno. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: TaT kartakaždej kdo mě udá příde o svojí živnost :laughing: já nepřídu o nic. jednak u mě nic nenajdou a jednak nic nemámVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondA co ti na tom vadi? Ty si admin? Pokial viem, tak dost dlho si tu ani nemohol pisat,lebo si bol na black list a odrazu sa spravas,ako keby si bol adminom parabola.cz.Radsej pis k veci a nie od veci.Pekny vecer. |
signora1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 93 |
|
|
RE: TaT kartaa kdo se vždycky shodne s adminem, že jo ;) to byl právě ten důvod. rozhodně mě nikdo nikdy nevyhazoval za nějaký ilegální služby. co se snažíš naznačovat? žádný mafiánský vyhrožování. tady jsme na diskuzním fóru, jestli ti to ještě nedošlo. bež si někam odpočinout, potřebuješ to.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondProsim Ta, co pises za nezmysly. Chod si odpocinut Ty, lebo nic nerobis iba sedis na nete a reagujes na prispevky.... Nehovorim, ze stale pises od veci,ale ked sa do niecoho obujes, tak potom nevies ako z toho von...A to je Tvoj problem vortimond. |
signora1
|
|
RE: TaT kartaco dělám, to tě nemusí zajímat. mě taky nezajímá co děláš ty sám. v tom je právě ten rozdíl. piš o věcech a né o uživatelích fóra, debiIeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondPreber sa z toho,ako pises.Ziadam adminov paraboly,aby vortimond(konzerva) dostal minimalne banan za urazky.Ked Fogovic ho dostal(ktory ma v hlave 100 krat viac,ako vortimond), tak vortimond ho musi dostat tiez.Ak ho nedostane,tak ziadam admina,aby sa k tomu vyjadril. Dakujem. |
signora1
|
|
RE: TaT kartanech si ty svoje typicky skinheadský buzerace. přestaň se tolik zaměřovat na konkrétní lidi.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE :Forum je na to,aby sa tam prispievalo.A Vortimond nerobi nic ine.A ze sedi cely den na parabole nemusi nikoho zaujimat.To ale neznamena,ze so vsetkym,co tu prezentuje suhlasim,ale vo vela veciach ma pravdu.Aj so zdielanim skylink.Ale urcite nie so surf lockom v takom stave,ako bol testovany. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
vortimondTy ani nevies, co hnutie skinhead propaguje a tiez nestojim za nim.Ale, ked som Teba videl v skutocnosti a s tou satkou na hlave, tak hned som si pomyslel, ze si z tejto skupiny. Takze,radsej mlc a pozeraj pod nohy na com stojis.... |
signora1
|
|
RE: TaT kartaa už jsme u toho. já nevím co hnutí skinheads vůbec znamená a je mi cizí jejich "vznešená filosofie", ale ty s nima rozhodně nemáš nic společnýho :laughing: to je typický. tohle hnutí se velice zajímá o osobní buzerování každýho kdo se jim nějakým způsobem od pohledu nezdáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimonda už jsme u toho..... u coho? A potom ,co ti neni cudzie?...Vies co, nechce sa mi teraz s Tebou pisat dalsie dve hodiny..Mam aj ine priority,,ako sa hadat s Tebou. Aza toho (nevhodné slovo)a,ktorym si ma nazval,este zaplatis......Dobru noc vsevedko Vortimond... |
signora1
|
|
RE: TaT kartato se teprve uvidí kdo co zaplatí, chlapečku. už mě s*reš. já si vyhrožovat nenechámVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondChlapecku..... Chod zajtra v Prachaticiach ku psychiatrovi a potom uvidis na com si.. |
signora1
|
|
adminPrispevok od vortimonda : co dělám, to tě nemusí zajímat. mě taky nezajímá co děláš ty sám. v tom je právě ten rozdíl. piš o věcech a né o uživatelích fóra, debiIe....... Ja som potom neskor na tento prispevok reagoval slovom (nevhodné slovo) a hned ste ma presktli na nevhodne slovo...Tak potom ,kde je spravodlivost? |
signora1
|
|
RE: TaT kartanecháme konat orgány činné v trestním řízení. ať ti to tam pořádně vyluxujou :laughing: jak říkám, já nic nemám. proto se nemám čeho bát. tvoje volbaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondvyluxuj si to najprv pod nohami,lebo sa mi zda,ze vela pises a niekedy ani nevies o com...Budem sa opakovat:Viem, ze vies dost o satelitnej technike, ale zdaleka nevies vsetko... Tak sa prosim Ta nehadaj s inymi,ktori toho vedia ovela viac,ako Ty.(netvrdim,ze som to ja,ale su ini,ktori vedia naozaj viac,ako ty) Rv |
signora1
|
|
RE: TaT kartano, to bych bez tebe nevěděl. tady se jedná teď o jinou věc. vůbec se mi nelíbí, že se nějakej skinhead zajímá o moje příspěvky, o to jak vypadám a vyhrožuje mi.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondOdkial si vydedukoval, ze som skinhead?Chlape,ty si este otcovi z vajca na vajce preskakoval,ked ja som v krcme pivo pil.Takze neurazaj....OK? Niekedy mi pripada,ze Tvoje IQ je najviac 4 a dazdovka(zizala,aby si porozumel) ma 8.Asi,taky je moj nazor na Teba.Chod radsej na (nevhodné slovo) a pis si tam tie svoje bajky(pohadky),ako si pisal doposial. |
signora1
|
|
vortimondOdkial si vydedukoval, ze som skinhead?Chlape,ty si este otcovi z vajca na vajce preskakoval,ked ja som v krcme pivo pil.Takze neurazaj....OK? Niekedy mi pripada,ze Tvoje IQ je najviac 4 a dazdovka(zizala,aby si porozumel) ma 8.Asi,taky je moj nazor na Teba.Chod radsej na s.tce.trum a pis si tam tie svoje bajky(pohadky),ako si pisal doposial. |
signora1
|
|
RE: TaT kartato se nepatří, bIbečku. pátrat v minulosti v dřívějších příspěvcích a pátrat po tom, co kdo na sebe prozradil osobního. hlavně takový věci jako kde bydlí, jak vypadá, případný nějaký data, fotky, známý.... atd. to se prostě nedá takhle. to sis vymyslel pěknou bIbostVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
JSTE TRAPNÍOBA !ale když Vás to baví jdeme do dalšího kola ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
vortimondblbecku,blbecku,blbecku...Dakujem PITOME.KU. Naozaj moj posledny prispevok,lebo nemam nervy na genia vortimonda,ktory vsade bol a vsetko vie.Nech mu bude.Dobru noc a radsej sleduj futbal,ako vasi pekne(myslim uprimne) hraju so Spanielskom. |
signora1
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|