Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TaT karta

Zdravicko pani.Mam tuto zazracnu kartu a doteraz mi isla full ponuka a odvcera ,uz ide iba zaklad.A pritom mam zapisi blokovane ,tak dako tomu nerozumiem,ako z nicoho nic nejde.DAkujem za radu

peter94
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TaT karta

přesně tak. zalez někam do hospody, koukej se v klidu na fotbal a nech mě žít. já ti vůbec neříkám táhni někam na jiný fórum. piš si co chceš, ale neřeš jak vypadám ty vado. a ještě mi budeš vyhrožovat, ne? do toho ti vůbec nic není

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

furtíku !

mě je úplně jedno jak vypadáš !
ale vem si zrcadlo a podívej se do něj !
co radíš jiným a co vypouštíš ty ?
kdo co je a kam má jít to by také mohlo být na žalobu, hledat to nebudu jen aby jsi se vrátil na ZEM .

tonek
Registrace: 1/2009

vortimond

vado?...vadu(chybu) spravil tvoj otec, ze ..... ( dalsie si uz domysli) je to strasne,ale nic lepsie si nezasluzis maestro vortimond

signora1
Registrace: 2/2010

na šaška se nikdy nepodává žaloba, ty pako. stejně tak šašek nikdy nepodá žalobu na tebe :laughing: svobodná diskuze je ale v zájmu toho fóra. a k tomu patří i různý provokace. musíš rozlišovat co je psáno a co je myšleno. mě nějaká nenávist vůbec netrápí, já tě beru jako bIbce sice, ale že bych tě přímo nenáviděl... to se nedá říct

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortimond

Ok....Nezabudni! V pondelok mas navstivit psychiatra,ten Ti urcite pomoze..A ak sa hanbis,tak Ti pomozem.Moj svokor je psychiater a ten Ti urcite stanovi diagnozu... ;)

signora1

děkuju ti za kompliment. fakt mě to potěšilo a velice si toho vážím

vortimond

vortimond

Moj zaver: Niezeby som Ta vortimond nemal rad tu na
fore,ale...
1.Mas znalosti...(stredne,niekomu aj to vystaci)
2.Zapajas sa do kazdej diskusie na fore( to je tvoj problem, lebo pri rozsireni temy sa uz potom stracas)
To je vsetko... Dobru noc(a mozno rano) vsetkym parabolakom.

signora1

Curaci

57 reakci mimo temy. - Curaci. Stacilo napisat - zmenili kluce.

arthur
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra