, sekce: Zkušenosti |
|
TaT kartaZdravicko pani.Mam tuto zazracnu kartu a doteraz mi isla full ponuka a odvcera ,uz ide iba zaklad.A pritom mam zapisi blokovane ,tak dako tomu nerozumiem,ako z nicoho nic nejde.DAkujem za radu |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
|
|
RE: TaT kartapřesně tak. zalez někam do hospody, koukej se v klidu na fotbal a nech mě žít. já ti vůbec neříkám táhni někam na jiný fórum. piš si co chceš, ale neřeš jak vypadám ty vado. a ještě mi budeš vyhrožovat, ne? do toho ti vůbec nic neníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
furtíku !mě je úplně jedno jak vypadáš !ale vem si zrcadlo a podívej se do něj ! co radíš jiným a co vypouštíš ty ? kdo co je a kam má jít to by také mohlo být na žalobu, hledat to nebudu jen aby jsi se vrátil na ZEM . |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
vortimondvado?...vadu(chybu) spravil tvoj otec, ze ..... ( dalsie si uz domysli) je to strasne,ale nic lepsie si nezasluzis maestro vortimond |
signora1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 93 |
|
|
RE: TaT kartana šaška se nikdy nepodává žaloba, ty pako. stejně tak šašek nikdy nepodá žalobu na tebe :laughing: svobodná diskuze je ale v zájmu toho fóra. a k tomu patří i různý provokace. musíš rozlišovat co je psáno a co je myšleno. mě nějaká nenávist vůbec netrápí, já tě beru jako bIbce sice, ale že bych tě přímo nenáviděl... to se nedá říctVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondOk....Nezabudni! V pondelok mas navstivit psychiatra,ten Ti urcite pomoze..A ak sa hanbis,tak Ti pomozem.Moj svokor je psychiater a ten Ti urcite stanovi diagnozu... ;) |
signora1
|
|
RE: TaT kartaděkuju ti za kompliment. fakt mě to potěšilo a velice si toho vážímVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondMoj zaver: Niezeby som Ta vortimond nemal rad tu nafore,ale... 1.Mas znalosti...(stredne,niekomu aj to vystaci) 2.Zapajas sa do kazdej diskusie na fore( to je tvoj problem, lebo pri rozsireni temy sa uz potom stracas) To je vsetko... Dobru noc(a mozno rano) vsetkym parabolakom. |
signora1
|
|
Curaci57 reakci mimo temy. - Curaci. Stacilo napisat - zmenili kluce. |
arthur
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 45 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|