Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta TaT

Ahoj všem, mám prosbu o radu. Mám předplacený balík Multi od Skylinku, při kontrole karty je vše OK, platné zápisy na kartě jsou a přesto mi fungujou jenom základní neplacené programy. Zkoušeno na Topfield 6000CR (píše: služba je dočasně nedostupná) a Showbox S300 Platinum (píše: zakodovaný program). Neví náhodou někdo, čim by to mohlo být? Předem díky.

chotebora
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta TaT

zruš skylink R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

opravdu děkuji za velmi poučnou radu. díky... ;)

chotebora

Zkus počkat na programu stv1 a vypni zapni přijímač úplně ze zásuvky.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

to by měla karta načíst oprávnění, že... oprávnění na kartě sice jsou, ale zkusim, nic tim neztratim. díky.

chotebora

re :

Ano vypnout-zapnout z elektriky,to pomůže.Jinak jestli tvá registrace tady na parabole odpovídá i pořízení tohoto přístroje,tak tě velmi brzy čeká kondík ve zdroji,nebo ještě lépe tuner.Poruchovost tohoto modelu opravdu láme rekordy Rv

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

skus napr. ci nemas vypnute zapisy na karte-pri showboxe. skus refres karty a nechat na stv1 alebo ct1 zapnute a malo by to ist

tomko
Registrace: 1/2006

nene, zápisy sou zapnuté, ale zkusim, moc díky za tip.

chotebora

Pekne pozdravujem .... Na stranke Skylinku ,po prihlaseni k uctu karty ,v druhom riadku v pravo Reautorizacia karty preposlat zapis. Vyskusat napriklad zap. Viasat program. Trpezlivost ....

kevan

Topfield to je dáreček,ještě že jsem je nikdy nedával do setů tento týden jsem dělal 4 zdroje včetně update děs a hrůza :(((

ZDK1
Registrace: 10/2007

píšeš: Zkoušeno na Topfield 6000CR a Showbox S300 Platinum.
V čom to išlo naostro?
Od kedy si mal aktívny ten balík?
Len pre moje doplnenie o info... mal som dnes podobný prípad na 0343.. a som zvedavý či to má nejakú súvislosť.
Tam mu ale išlo z MULTI len EUROSPORT z 19,2 a ostatné ani ťuk.

vador
Registrace: 6/2010

Vítejte ve světě lží a polopravd.Na přijímačích propagovaných věhlasnou firmou Skylink přeci nemohou být problémy žádné!!! Sám pán Glísník vám to neustále vštěpuje.Firma chrlí jednu lež za druhou a my zákazníci,jsme jen jejich pokusní králíci. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

je to karta té série, jak píše vador 0343...., je možné, že to s tim souvisí. momentálně jde eurosport, nova sport, csfilm a neplacené programy. topfield maká zatím OK, třeba mám stěstí na kus, zkoušel jsem ho jenom kuli dekoderu, jinak refresh karty sem udelal, mam to pustene na showbox s300 a nabehly prave vyse zmineme programy. Jinak díky všem za tipy.

chotebora

@lachtan

nenapísal v ktorom stb mu to prestalo ísť, uviedol len kde to skúšal..
ShowBox je propagovaný ?
TF 600CR je ale aký tam má fw ?

vador

To na kartu TAT může jet skylinkový balíček?

son
Registrace: 4/2007

chotebora

máš ten ShBox jeden alebo dva?
Môj mal dva, fw V015, rok išlo multi OK, min.týžden aktivoval zasa na rok, ale od včera išiel len základ a z multi len eurosport. Refrash 3x za 24h nepomohol, tak som si kartu zobral k sebe a skúšal po 30min. refr. v rôznych STB príp. moduloch. Naskočilo to v OPENSATE S5000CW Black
s CW čítačkou. Neúspešne to bolo dovtedy v: ten Showbox,CI mod. CW Smith zelený, OPTICUM 4060CX.
Ako to tu vidím na fóre - tak zasa niečo tí MAJSTRI skúšajú. :)))

vador

prestalo to jít na showboxe, showbox neni propagovany, dokonce nema ani original dekoder crypto/irdeto, ale karty chodi tak nejak spolehlive. topfield firmware nevim, ale asi to nebude nic nejnovejsiho, nikdy sem tam zadny update nedelal. na kartu tat asi lze balicek multi, mam to placene od vanoc, vzdy to chodilo az tedky to vypadlo. kdyz se podivam na zapisy na karte, tak tam sou cca do cervna 2011.

chotebora

mam 2ks showbox s300 jeden s origo firmware od sapra a druhy s neorigo (kdyz slo jeste emu na (nevhodné slovo)) a showbox s500 s testovacim firmware. na zadnym to nejde.

chotebora

ja som tiež tie zápisy v ShowBoxe videl, do 2011/5-6 ale išiel len ten EUROSPORT? Doteraz ak nešlo niečo, tak celá grupa, inak na tej 19,2 ide už aj 2x EUROSPORT a ešte s CZ, bol tam ten pôvodný, možno upravovali 23,5 + EUROSPORT pôvodný, ale .... ale tebe idú 3 programy, proste "Skylink TODAY" a uvidíme čo bude tomorrow ..

vador

přesně tak. šel jenom eurosport po refresh se přidaly ty 3 další a teď ještě leo tv. no nic, nechám to zapaté přes noc a uvidím zítra. jinak všem díky.

chotebora

chotebora

Samozřejmě jsem neměl na mysli Showbox,ale Topfilda 6000CR :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Ja mam tiež problem s TaT kartou 0000285 mal som to otvorene a prestalo to ísť a zapisi su tam na neurčito a nejde ako dalej teraz,idu iba neplatene prog.

profant
Registrace: 11/2007

profant

http://www.skylink.sk/web/structure/13.html#jakobjednat

polulin
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra