Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nechápe paniku kolem Surflocku

:laughing:
Jěště prohlaste, že nevíte proč nasazujete Surflock at se smíchy potrhám.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 154
Odpověď v diskusním vlákně

letas

Ak to takto pôjde dalej tak si asi začnem predplácať u CSLinku a Skylinku dám zbohom,uvidíme,ale proste môj pohár trpezlivosti je dooosť vysoko a pomaly sa prelieva...Ešte,že mám aj CSLink kartu.Teraz som si kúpil novú kartu čisté Irdeto od Skylinku a ICE karty som sa zbavil.Tým chcem povedať,že Skylink má aspoň u mňa poslednú šancu v karte Irdeto.Ako som spomínal tak prijímač mám Argus Mini IP a Ariva200.Táto ICE karta mi blbla ako v Arive tak aj V Arguse.A teraz ked skúšajú Surflock tak neustále vypadáva NovaHD.Vortíku a každý nemá také možnosti ako ty a najma čo sa týka financií.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Milan C

To jako ze mě chceš dělat udavače, nebo co? Já jsem pochopitelně nikdy (a v ničem) nikoho neudal a ani to nemám v plánu. Tady se jedná o jinou věc, já jsem tady skoro sám proti vám a nikdy nevím co někoho z vás může napadnout. Já mám rozhodně zájem aby tohle fórum bylo otevřený, aby se tady diskutovalo svobodně atd. Bez masek prostě. Jenomže v poslední době už se to asi ubírá trochu někam jinam. Vyhrožování, "lustrování", čistě osobní komentáře atd. Na to nemám náladu. Je to příliš osobní. Už to není zábava jako dřív. Nudím se.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku

dnes namontovane 3 cslinky,predtym to bolo naopak..skylink,go go go..:)

freee
Registrace: 2/2010

Pozdrav ze Skylinku

Milí diskutující,

bývala doba, kdy jsem diskuse na tomto fóru četl se zaujetím a hlavně proto, že jsem se něco zajímavého dověděl. Ne s každým jsem souhlasil, občas jsem se zasmál, jindy rozčílil.
Ale každou chvíli jsem našel inspiraci pro svou práci. Jak věci dělat lépe, oč je zájem, co by naši zákazníci ocenili. Poslední dobou mám však dojem, že se odsud tento duch vytrácí. V hromadě nadávek, nářků a urážek se úplně ztrácí jakákoli inspirující myšlenka. Pokud tam jaká vůbec zbyla.

Nejsem svým zaměstnavatelem placen za popularitu mezi diskutujícími na parabole, ale za výsledky našeho podniku. A výsledky Skylinku jsou jistě závislé na spokojenosti zákazníků. Ačkoli bych si to přál, nemůžeme se při své práci vyhnout nepopulárním krokům. Jejich dopady měříme odezvou našich zákazníků na našem zákaznickém servise. Není to jistě přesné měřítko, ale pro orientaci jistě stačí.

Funkci surf locking jsme na systému Irdeto zapnuli před cca měsícem. Následující den jsme trnuli a čekali na odezvu. Nestalo se vůbec nic. Ani následujícího dne ani v dalších týdnech. To píši o odezvě na zákaznickém servise - tedy mezi řádnými zákazníky. Nikoli mezi diváky, kterým naši službu přeprodávají někteří filutové a samozřejmě nikoli mezi těmito filuty.

Ačkoli jsme v uplynulých třech týdnech žádné parametry surf lockingu neměnili a na našich přístrojích v laboratoři jsme nezaznamenali žádné negativní dopady tohoto opatření, objevilo se v tomto týdnu na parabole diskusní fórum rozebírající tragické důsledky našeho konání. To jsem nepochopil a šéfredaktorovi paraboly jsem na jeho dotaz svůj názor sdělil. On z mé odpovědi vytvořil zprávičku, o které diskutujete.

Mezi odbornou veřejností jsem znám svou vstřícností k jakýmkoli kritickým poznámkám i námětům. Každému, kdo mi napíše, rád odpovím. Diskusní fórum na parabole pro mě přestává být z tohoto pohledu atraktivní platformou pro výměnu názorů. Raději mi pište na elektronickou adresu Skylinku.

Všem přeji klidné sobotní odpoledne
Jaromír Glisník ze Skylinku

jglisnik
Registrace: 8/2007

zdravím vás pán glisník a dakujem za odpoved R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

vorti

To vôbec nie. Ako si na to prosím Ťa prišiel?

Milan C
Registrace: 4/2006

Konečně

něco co má hlavu a patu , bez urážek a pravopisných chyb
mít tu možnost tak to zamknu než se to opět ZVRHNE

tonek
Registrace: 1/2009

Vazeny pan Glisnik

myslim, ze za ten povyk mozete v Skylinku sami. Mne bude stacit konretne vyjadrenie sa nasledovnej otazke:
Bude po vymene CW karty za IRD nadalej mozne (ako doteraz) na 2tunerovych pristrojoch, ktore zaznamenavaju odkodovany stream, subezne a nezavisle pozerat 1 program a dalsi 1-2 nahravat? Ako vidite nepytal sa ko nastavite surflock. Mne je to jedno ako bude nastaveny, ak ma ako platiaceho zakaznika, nebudete obmedzovat v PIP a PVR funkciach.
Dakujem za odpoved
Alebo inak

losparabo
Registrace: 2/2007

Zip

clarke tech je linuxák na enigmě2 :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

no... chtěl jsem se konečně podívat na Avatara v HD, v týdnu se mi 2x nahrála akorát černá obrazovka a dneska mi najednou na ice kartě nejde krom csfilmu nic z placený nabídky..... Díky pane Glisník :zombie:

eemil

Pro Losparaba

Vážený Losparabo,

ocením, když mi pomůžete pochopit, čím jsme si ten povyk zasloužili. Ve Vašem příspěvku jsem ten důvod nenašel.

Na Vaši konkrétní a jednoduchou otázku, bohužel, neexistuje stejně konkrétní a jednoznačná odpověď. Zcela jistě budou přístroje, které to budou zvládat a jistě se najdou přístroje, které to zvládat nebudou. Při nejlepší vůli nedokážeme naše kroky přizpůsobovat nekontrolovaně importovaným přístrojům se zcela nekontrolovaně vyvíjenými softwary.

Naše platforma od svého počátku poskytovala svobodnou volbu ve výběru přijímače. Tuto svobodu mnozí oceňují. Nedokážeme však garantovat ani dnešní ani budoucí funkcionalitu přijímačů, které nemají licenci poskytovatele našeho systému podmíněného přístupu.

Tyto systémy jsou vyvíjeny tak, aby poskytovaly provozovateli placené televize ochranu před útoky pirátů. Nikdo se nechlubí s funkcemi, které v tomto směru takový systém má a které se neustále zdokonalují. Pokud ovšem poskytovatel systému - u nás Irdeto - certifikuje přijímače, musí při navrhování bezpečnostních funkcí brát v úvahu vlastnosti certifikovaných přijímačů. Aby jednoduše neměly při nasazení dosud nepoužívané bezpečnostní funkcionality problémy. U necertifikovaných přijímačů to z pochopitelných důvodů není možné.
To je vysvětlení obecné, platné samozřejmě i pro surf lock.

Zdraví Jaromír Glisník

jglisnik

Pro eemila

Napište mi na skylink@skylink.cz konkrétní informace k Vašemu problému (č. karty, přijímač/modul).
Rád se na to podívám a došlo-li k pochybení na straně Skylinku, věc vyšetřím a způsobenou škodu Vám nahradíme.
Zdraví Jaromír Glisník

jglisnik

eemil

Trafil si do čierneho,mám podobný problém z NovouHD,neustále výpadky.Ako mi to vysvetlíte p.Glisník?Prijímač Argus Mini IP.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Dnesny predaj

Dnesny pomer predaja Skylink vs CS Link 1 : 10 . Len nedavno to bolo naopak. Vacsinu kariet beru obchodnici na dalsi predaj, teda neovplivnujem ich vyber.

ACD
Registrace: 1/2006

jglisnik

Uz sa asi budem opakovat po tisíci krát,ale mne to vypadávalo aj pri promo akcii na 2 mesiace pri ICE karte ktorú som kúpil 4.1.2011,neustále refreše a teraz keď mi skončilo promo tak zasa NovaHD tak mi došla trpezlivosť a objednal som si kartu čisté Irdeto ktorú mám doma ešte nerozbalenú.No ja už fakt neviem čo mám robiť.Vypadávali programi aj v nepl.ponuke.ojoj1 písal,že nestačíte posielať zápisy,teraz zasa surflock.Ja už neviem.Poradíte mi ako daľej?Len mi prosím nepíšte,že nemám necertifikovaný prijímač.Díky MOC.

kostik123

ACD

Ked som yháňal v meste kartu čistú Irdeto tak ju mali iba vo 2 a čuduj sa svete CSLink nemali len v 2 obchoch zo 7 elektro čo som stačil pobehať.Tak si môžte utvoriť svoj názor p.Glisník.Ja vám dávam posl.šancu v karte Irdeto.Ak bude blbnúť aj táto tak definitívne idem do CSLinku.PEKNÝ DEŇ.

kostik123

Pro Kostika123

Považuji za zcela vyloučené, že by výpadky Novy HD na Vašem přijímači jakkoli souvisely se surf lockingem. Píšete, že máte i kartu cslink. Ověřte, zda Vám Nova HD vypadává i s ní. Pokud ano, je na vině cslink:) To byl jen pokus o žert. Usuzuji spíše na problém na Vašem přijímacím zařízení.
Mějte se pěkně JG

jglisnik

S lidma jako kostik je jakákoliv diskuze zcela nemožná. Ten si koupí Argus Mini (nebo cokoliv jinýho, to je jedno), strčí do toho kartu Skylink a když mu cokoliv nefunguje, tak bombarduje Skylink :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortik si dal kafíčko čo a jak sa ukázal šfko tak vyliezol hehe

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

vortimond

TY by si čo robil na mojom mieste?Ja nemám SKY UK ako ty,nemám na to peniaze.NovaHD mi ide v pohode na CSLinku.Ja som doteraz nemal z ničím najmanšie problémy až ked som kúpil začiatkom roku kartu ICE Skylink,asi tak.A pokial viem tak Argusy sú kvalitné prijímače ktoré ojoj1 osobne testuje na všelijakých možných kartách,ba dokonca poslal do Nemecka karty ICE na doriešenie v novších softoch,takže asi tak.

kostik123

Vazeny pan Glisnik

za ten povyk si mozete podla pre tieto dovody:
- nekomunikacia s partnermi o Surflocku
- nedoveryhodne vyjadrenia, ze problemy nie su:
CITAT:"Nemáme však hlášeny jakékoli závady na přijímačích s oficiální licencí"," tvrdí šéf Jaromír Glisník." KONIEC
Ono ludia naprv hladaju riesenie problemu na forach u skusenych bardov, hladaju ho v aktualizacii firmweru a addonoch, pretoze na callcentre im vzdy odpovedia, ze maju nelicencovany tuner a teda s tym nic SL nema, ale aj takych tuneroch Skylink karta bezne chodi (CW, ICE, IRD), kym nieco netestuje
- nespravne odkomunikovanie pri prevaleni surflocku:
CITAT:Možné problémy s nahráváním více placených programů Skylink zároveň připouští i provozovatel. ""Jde o to, jak je přijímač vybaven. Pokud nahrává v zakódovaném formátu a odkóduje poté, nemá problém"," popisuje webu parabola.cz Jaromír Glisník. V případě, že přístroj nahrává v odkódovaném tvaru, mohou nastat potíže.KONIEC

A teraz k mojmu problemu. Ja vam to velmi zjednodusim. Doteraz nemam problem 2 programy SL nahravat a 3. program SL pozerat (uz len z niektoreho TP kde sa nahrava). Mam kartu CRYPTOWORKS. V mojom pristroji funguje aj IRDETO karta Skylinku, nemam ju ale k dispozicii, preto neviem vyskusat ako sa pri viacnasobnom nahravani a pozerani sprava. To ale nie je dolezite. A teraz otazka:

Bude Skylink robit opatrenia, aby som nemohol subezne 2 programy SL nahravat a 3. program SL pozerat? Ak neviete, nechajte si odpoved pripravit technikmi, i ked toto je jasne marketingove rozhodnutie managementu, nie technikov.

Ako ma byt pristoj vybaneny, to ste nevysvetlili. Cize ani dnes neviem aky 2tuner s PVR by som si mal kupit, aby mi na callcentre nepovedali, ze kazdy problem sposobuje to, ze mam nedoporuceny tuner.
Skylinkready 2tuner nie je, mylim sa?

losparabo
Registrace: 2/2007

kostik

V UNI čtečkách nemůžeš nikdy automaticky počítat s funkčností čehokoliv, chápeš to? Asi ne. Je to NEoficiální softwarový řešení. Když něco funguje, je to fajn.

vortimond

jglisnik

problém je v linuxovém přijímači clarke-tech, když jsem kartu přendal do humaxu 5000, tak se karta za 10 minut zase chytla. Žádnou škodu mi stejně nahrazovat nebudete, protože využívám pouze 2 měsíční promo. Z Avataru mám dneska stejně zase prd, protože o 15 minut jsem přišel než se karta chytla a teď znovu, protože vám prozměnu vypadl signál ;P Píšu to zatím pouze sem, protože je zbytečný Vás každou prkotinou otravovat na emailu.

eemil

vortimond

Neboj,chápem,ale uvedom si,že doteraz som nemal ani z jednou kartou problémy až z ICE.A pokiaľ viem tak aj niektoré certifikované stroje robili ICE kartám problémy.Iné vysvetlene proste nemám.Ozaj aký máš TY stroj.

kostik123

jglisník

Mne sa to zdá byť strašne komlikované.Ak by ste prešli na úplne iné kódovanie napr.Nagravisión,alebo Seca Mediaguard tak by snáď tie karty toľko neblbli,ale ja som fakt do terz nemal najmanší problém až od cca 27.1.2011 od reg.karty ICE.

vortíku Ja viem,že UNI čítačka nezvládne všetky karty,ale tiež som otestoval už všelijaké a v pohode a dám tam ICE a nastali problémy,snád pôjde čisté Irdeto v pohode,no uvidíme...

kostik123
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 154

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra