, sekce: Skylink |
|
Skylink nechápe paniku kolem Surflocku:laughing:Jěště prohlaste, že nevíte proč nasazujete Surflock at se smíchy potrhám. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 154 | |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku@pan Glisnikpo konzultacii s kolegom doplnam, ze mojom type 2tuneroveho stroja s Irdeto kartou viacnasobne subezne nahravanie chodilo v minulosti bez problemov, posledny necely tyzden nahravky a pozerane programy sekaju nie je notoricky nahravac nevie to casovo upresnit |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
kostik@kostik: bože můj, kostíku to jsou fakt argumenty. honem pryč. jenom doufám, že se rozejdeme tady na fóru v klidu a v podstatě jako vlastně v dobrém. proč ne. chodil jsem tady na fórum dlouho, ale v poslední době je to takový demagogický ZDE. nepiš prosím tě, že si předplácím SKY UK a že ty na to nemáš peníze. víš jak jsou lidi závistiví. není to pravda. jenom jsem tak uvažoval o základní nabídce SKY. divil by ses, ale není to zase tak drahý.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
Pro losparabaDíky za vysvětlení. Ze zkušeností vím, že pokud nastane závažný problém, odezva na zákaznickém servise je okamžitá.Pokud se však problém týká jen malého okruhu zákazníků, kteří navíc používají "exotické" přístroje (nikoli masově prodávané), je možné, že se řeší na fórech a zákaznický servis se o něm nedoví. Slovo "panika" jsem použil ve vztahu k diskusnímu vláknu z tohoto týdne. Aniž se komukoli cokoli stalo (konkrétní problém jsem osobně v diskusi nezachytil), objevily se nářky a nadávky. Tomu fakt nerozumím. Za svými slovy, která jste citoval, si stojím. Že „problémy s nahráváním programů připouští provozovatel“ napsal pan šéfredaktor. V mém vyjádření nic takového nenajdete. Sám píšete, že dosud nemáte problém. Pak se ale nemůžete divit mému rozčarování z té paniky, ke které jste sám přispěl. Dovoluji si tvrdit, že drtivá většina našich platících zákazníků nemá problém. Dokonce ani ti diskutující. Kdo tedy víří tu paniku? Jak máme problémy řešit, když je nikdo nehlásí? Že by neexistovaly? Zcela určitě se najdou. Proč je ale nikdo konkrétně nepojmenuje a nenahlásí? O důvodech se dá jistě spekulovat. A na Vaši konkrétní otázku konkrétní odpověď. Skylink nemá nejmenší zájem na tom, aby pan Losparabo nemohl souběžně 2 programy nahrávat a 3. program sledovat. Na to nepotřebuji konzultaci s techniky. Žádné takové opatření pro Vás nepřipravujeme. Proč bychom to dělali? Stejně tak ovšem panu Losparabovi nemohu zaručit funkčnost zařízení, které neprošlo testy a schválením poskytovatele našeho podmíněného přístupu. Jak bychom mohli? To neberte jako výraz arogance nebo neochoty. Prostě to není technicky možné. S úctou Váš JG |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuUni citacka je vzdy naprd v tom,ze jej vlastnosti vzdy kopiruju nanajvys existujuci stav - znamy a okopirovatelny v case tvorby sw pre UNI citacku. Nove veci su pre UNI citacku so starym sw- (vzniknutym po datume vytvorenia) nezname veci a UNI citacka ich nedokaze pouzit. V celej historii tvorby sw pre UNIcitacku sa stalo len raz, ze v sw bol aplikovany aj parameter v case jej vzniku este nevyuzivany . Bolo to ale pri CAS Viacess. Pravdou ale je, ze ani certifikovany CAM nemusi vzdy splnovat poziadavky novo pridanej funkcie . Tyka sa to prave systemu Cryptoworks (ale nielen jeho!) . Rozhodnutie musi byt vzdy na koncovom uzivatelovi, ktorym smerom sa vyda. Obycajne sa upgrade nevyhne tak ci tak.Je zaujimavce, kolko ludi dokazalo reagovat na znamu skutocnost a zvalovat vlastne chyby na surflock. 25.02.2011 bola prva reakcia na nasom fore o surflock a celkom uspesne som ju potlacal az do doby nez som si aj ja nezabezpecil potrebne zariadenie a neoveril,ze to tak je. V case, ked ma na to upozornili, som o takom dacom ani nechcel pocut. Hlavny a jediny problem, ktory mna trapil je nahravat jeden program a druhy sledovat. Koli tomu som si zakupil kartu a v den prveho vlozenia do prijimaca som ju aj registroval, aby som splnil tvrdenia stazovatelov. Az potom a po konzultacii s odbornikmi, som publikoval oznamenie. Necely mesiac ubehol a to bol mesiac logovani, porovnavani (typ prijimaca, typ modulu, typ karty, atd atd). Ani v jednom okamihu som neakceptoval nefunkcnost pri zdielani. Karty skylink je vhodne predavat len sucasne s doporucovanymi prijimacmi a nieje vhodne ich kombinovat s komercnymi prijimacmi. To je zaver ku ktoremu som dospel. Majitelia uz existujucich prijimacov si musia zvolit inu alternativu. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
vortimondAký máš prijímač?Díkes.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuSuhlasim s Grantec-om, ale kazda minca ma dve strany. Balik penazi od zakaznikov je len jeden. Ako bude prerozdeleny medzi poskytovatelov je len na zakaznikoch a predajcoch. Problem ma dve stranky a to: technicku a financnu. Uvidime co ukaze buducnost. Zatial na vzniknutej situacii ziskava CS Link a UPC Direct. Aspon tak je to u mna na predajni. |
ACD
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 160 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuZdravim vas pan Glisnikcelu paniku, ci povyk by ste zarazili v zaciatkoch, keby ste dali jasne vyjadrenie sa po prevaleni surflocku a vydali spravu v tomto duchu: CITAT: Skylink nemá nejmenší zájem na tom, aby NAS ZAKAZNIK nemohl souběžně 2 programy nahrávat a 3. program sledovat. Na to nepotřebuji konzultaci s techniky. Žádné takové opatření pro Vás nepřipravujeme. KONIEC CITATU Beriem vas za slovo a dufam, ze toto vase vyjadrenie nebudem musiet nikdy vytahovat. A mylsim tym aj vyhovaranie sa na zmeny v kodovani. Do nedavnej minulosti to aj s IRDETO kartou islo. Dufam, ze po vypnuti CW sa nebude nastavenie IRD z ndavnej minulosti nebude menit. PS: preco by ste to mali robit? Vsetci tu vieme, ze preto, aby ste zamedzili piratom zdielanie karty Skylinku cez intenetove pripojenie. Ide o to, ci nezatocite nielen s piratmi, ale aj so zakaznikmi. Dieta je zatial stale vo vanicke ... Dakujem za vyjadrenie. Snad tuto teme nateraz mozeme uzavriet? |
losparabo
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuVdaka grantecovi za potvrdenie problemuTak terz je na rade Skylink, aby urobil opatrenia, zmenil nastavnie, aby subezne dopyty na ecm v primeranej miere fungovali ako pred spusenim surflocku. Minimalne 3 subezne: Skylink nemá nejmenší zájem na tom, aby nas zakaznik nemohl souběžně 2 programy nahrávat a 3. program sledovat. Tak to dokazte pan Glisnik. |
losparabo
|
|
jglisnikOspravedlnujem sa,ale nemyslel som to v zlom.Len hladám riešenie aby sa to neopakovalo.Poctivo si vaše služby platím a bol by som nerád ak by sme my čo si platíme ako máme doplácali na tých čo zdielajú jednu karty vo viacerých prijímačoch.losparabo - Napísal si to skvele. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflockutak já to mám celkem jednoduchý, naštěstí mám i několik cw karet, takže pokud se mi nepodaří bezproblémovej provoz s ice kartou v tom clarke-tech, tak ji budu využívat pouze tam kde funguje se základní nabídkou a v clarke-techu zkusím jinou cw a pokud tam nebude problém, tak ji budu využívat dokud budou v provozu a pak se uvidí. Akorát mám strach si předplácet něco na delší období jako jsem to dělal u cslinku, protože nevím co si skylink kdy zase vymyslí...Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuTowercom uz nemusi robit nic - jasne som napisal,ze to uz funguje . Na mne sa zas kazdy prizivit nemusi. Ja mam dojem,ze 95% ludi tu kydalo bez toho aby investovali a realne dokazali overit stav !Uzivatel losparabo tu mam milion prispevkov a nakoniec sa ukaze,ze musel cakat na potvrdenie svojich hypotez ! Takuto hru ja nehram. Mam uz celkovo 4 CAM moduly - z toho len jeden Irdeto (single decode) , Mascom Irdeto s podporou dual decode nemam,len Cryptoworks - vsetky podporuju dual decode- to je jediny mozny sposob ako to overit. Typy prijimacov neuvadzam, lebo ich mam vela, kazdy ma CI rozhranie a vacsina umoznuje record + live . |
grantec
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflockugrantec souhlas jg mlží ;)Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku@grantecja som tvoje potvrdenie chapal ako potvrdenie problemu K tomu, ze som mal hypotezy - ukazalo sa, ze su spravne! Hovoril som indiciach z mojho okolia i for na ktore chodim. Aby bolo jasne, ja som len bezny uzivatel, nezivim sa predajom a montazou satelitov a nemam moznosti testovat. O to viac ma zaraza, ze okrem teba a ciastocne zipa sa tomu nikto z profesionalov nevenoval a dokonca SL obhajovali. Iba zip prejavil snahu tlmocit problemy a poziadavky na pocet povolenych dotypov na ecm. K tomu, ze som mal milion prispevkov, su tu ini borci mimo temu. Moje nakoniec viedli k tomu, ze p. Glisnik dal verejny prislub. Ano vzdy to moze niekto napadnut, ze nick jglisnik sa nerovna p. Glisnikovi. V tomto momente nam ale neostava nic ine, len doverovat, ze to je realne vyjadrenie realneho zastupcu platformy Skylink. |
losparabo
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuCela diskusia sa tu zvrhla na ohovaranie cenovej politiky , problemom so zdielanim (maskovane za moje vyjadrenie) a kydanim na kazdeho, nezavisle na ktorej strane mantinelu stoji.Pre vacsinu by bolo asi najlepsie,keby predajcovia oznacovali pristupove karty skylink ako nezdielatelne. Ale ja som chcel cosi ine. Skoda. |
grantec
|
|
@losparaboty uz chod do ri ti s tvojimi chorymi tvrdeniami .. preco my ti kto mal pustat 3 ecm subezne ?? chces mi snad tvrdit ze permanentne mas pustene pip alebo ze vkuse nahravas 2 programy z platenej ponuky ?.. trt palov .. mas to nazdielane do druhej izby z nejakym polskym krapom spliterkom v lepsom pripade, a v tom horsom mal si doteraz na tom napojenych minimalne 10 ludi cez sharring..kua ked chces 2 programy z plazenej nahravat ved mas moznost karty next a mozes sa vybnlaznit, 2 nahravat a 2 pipka z neplatenej .. je treba viac ?? ocenujem a vitam tento krok skylinku, pretoze je pochopitelne ze ked chcu kazdeho pol roka niecfo pridat do platenej ponuky nieco to aj stoji a sharringom im to utekalo .. co na tom ze odide jeden trulo s 10 sharringami ked prubudnu 2 platiaci ... takze p.Glisniku bravo - moja ucta.. toto malo prist hned po vianociach .... a kazdopadne by potesil aj nejaky ppv test a irdeto pairing ku prikladu filmy z tej videopujcovny ... R^ R^ |
kmotrik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 94 |
|
|
Nejsou stiznosti, protoze malo lidi ma IrdetoZe nebyly hromadne stiznosti bych se ani tak nedivil. Zatim jeste male procento z uzivatelu SkyLinku ma Irdeto a pokud maji ICE, pouzivaji z ni prevazne jen Cryptoworks.Panika je proto, ze ty problemy realne hrozi do budoucna, az procento majitelu karet Irdeto vyznamne naroste a pokud se restriktivni politika SkyLinku jeste nezmeni, zacne to byt pro nej kriticke az vypne soubeh sifrovani Cryptoworks (moznost pouzivat stare karty a z ICE vyuzivat jen CW). Soude podle vyjadreni pana Glisnika, obavy majitelu vicetunerovych PVR a/nebo nekolika pristroju v domaci siti jsou naprosto opravnene. SkyLink by udelal nejlepe kdyby jasne stanovil nejaky maximalni pocet soucasne dekodovanych programu, ovsem vyssi nez 1. Ja osobne bych za unosne povazoval cislo 3-5. Z takoveho poctu nasdilenych uzivatelu zadny pirat nezbohatne! |
radeq
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 59 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflockunebolo by odveci aj keby mobilny operatory zacali tlacit aky telefon si mam kupit,co ora..ge ready alebo t-m ready,v inych mi nezarucuju funkcnost,nadarmo mam ajfon.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
|
|
Já tu paniku také nechápuPokud Skylinku "leží" v žaludku komerční sharing a pirátský příjem, tak bych od Skylinku spíše očekával prohlášení typu: "Dnes byla zahájena bezplatná výměna karet Cryptoworks za ICE..." Komerčních serverů s ICE kartama asi moc nebude, ale možná se pletu. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuVazeny p. Glisnik,pri akomkolvek pokuse sledovat jeden program z platenej ponuky a nahravat druhy program z platenej ponuky prostrednictvom oficialneho CAM modulu Cryptoworks ktory podporuje dekodovanie viacerych programov sucasne sa po cca 20 - 25 minutach objavia pravidelne vypadky tak na nahravanom ako na sledovanom programe v dosledku surflocku. V dosledku surflocku je teda mozne vyhotovit nahravku iba v dlzke nepresahujucej 20 min, co je neprijatelne. Toto je konkretny problem ktory si Vasi technici mozu kedykolvek preverit. Myslim ze nielen ja ocakavam Vase oficialne vyjadrenie, preco zle nastavenymi parametrami surflocku takto obmedzujete iba istu cast svojich zakaznikov, ktori maju tu smolu, ze si uz museli kupit karty ICE. |
psm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 40 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuAni cesta - jeden prijimac , dve karty sa mi nepaci. Je to pre mna neprijatelne. Jasne ze mam volbu.Nejaku sluzbu pozicivne asi tazko budem vyuzivat a dokonca o nej ani neviem - niekto je tu lepsie informovany. Ja uz koli sluzbe skylink karty v prijimaci menit nebudem- takze sucasny stav nemozem ani potvrdit, ani vyvratit. Osobne som to pochopil tak, ze my co mame kartu a modul v drahsom prijimaci sme filutilovia, takze staci presmerovat filutil eura inam , kde im nebudu smrdiet. |
grantec
|
|
eemil, kostik123, ACDeemil - bohužel Tvé problémy souvisí na 99% se SW přijímače.Proč neoslovíš svého prodejce ať Tvůj problém vyřeší? On je ten, kdo na Tobě vydělal, tak ať se stará, dones mu přístroj a ať Ti předvede, bez výmluv na Skylink, funkčnost stroje, případně jej vyměň za jiný (funkční). kostik123 - takže nějaký ojoj1, což je výhradní prodejce Argusů něco plácne a všichni jeho zákazníci mu věří, protože chyba nemůže být přece na jeho straně, tak budeme kydat na Skylink. Obchodníci jsou pěkné potvory, pokud mají plné sklady jakýchkoli střepů, nebo dobrý rabat. Ať Ti teda ojoj1 předvede druhý kus s druhou ICE kartou jak bez problému funguje. Irdeto karta patří jen do licencovaných přijímačů, nechápu proč zbytečně kupuješ další kartu, pro Tvůj klid jsi si mohl Irdeto kartu od někoho půjčit. Vsaď se, že Ti nepomůže. Karty ICE i Irdeto v licencovaných přijímačích fungují bez problému, osobně se zaručuju za Humax 5100 a Dizipii, mám prodáno od vánoc přes 100 těchto přijímačů a nemám hlášené žádné problémy. S Humaxem se hraju skoro denně, dal jsem si ho do ložnice a testuju už 4 měsíce. ACD další, já jen zírám, jací jste špičkoví prodejci, jak denně prodáváte desítky karet, o tom se mě může jen zdát. Já za tento týden namontoval 5 Skylinků a prodal 4 CS Linky. CS Linky šly do 3 roky starých GoSatů, které majitel zdědil a byly bez karet a protože jsou to vlastně stejné střepy, jako Fergusony, tak jsem tam Skylink ani nezkoušel. Jelikož mám ještě pár CW přístrojů, tak do nich také dám CS Link karty, ale po doprodeji už zůstávám jen u Irdeta. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
Smurf clock ???nechapu k cemu mi nejakej sufr lock je, kdyz mi ta slavna ICE karta nechodi v certifikovanem cryptoworks prijimaci homecast 200CRCI korektne a do pulhodky to hlasi kanal kodovan. nepsalo nahodou PR skylinku ze to bude fachat ve vsech cryptoworks strojich bezproblemu ???Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuSouhlasím s tím, že omezovat počet přijímačů na 1 kartu na 3-5 je rozumné. Skylink by to mohl vzít v úvahu. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
|
|
BublajsS CW Homecastama máš pravdu, ale problém je ve FW přijímače. Nový už asi nebude.Bohužel musím konstatovat (z toho, co jsem měl k dispozici), že ICE karta funguje ve starých CW modelech jen s Topfieldem 6000CR. Topfield se prostě postaral o funkční FW, ostatní na to hodili bobek. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
@Smurf clock ???Plačeš dobře, ale na špatném hrobě.Co tak napsat Skylinku nebo přímo panu Glisníkovi.Adresu máš v jeho příspěvku. Pak si všichni v Skylinku myslí jak to perfekně chodí, když si nikdo nestěžuje!! |
ZDK93
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 153 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 154 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|