, sekce: Skylink |
|
Skylink nechápe paniku kolem Surflocku:laughing:Jěště prohlaste, že nevíte proč nasazujete Surflock at se smíchy potrhám. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 154 | |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflockuale dyt jo, ja jim napisu, ale oni sou tak dobry a irdeto je tak excelentni firna, ze se na hodej bobek a cau parky. nejakej bublajs s homecastem at si koupi nejakej novej stroj :))))) dyk je to prece stara plecka , pomalu muzealni exemplar :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
psmto je přesně ono, když se začne u mě 1 program z placený nabídky nahrávat a druhý sledovat( ten může být i z neplacený nabídky), tak zhruba prvních 20min. žádnej problém a pak v zhruba 4 minutových intervalech zhruba 50s výpadky :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflockuja to tady vlastne pisu jen kuli tomu ze tomu co tady pise identita tvaricici se jako ten pan ze skylinku muze a nemusi byt tim cim je a muze tvrdit stejny polopravdy jako ten pan ze skylinku, ktery nam napodzim prinesl clanek s nadpisem : ICE karty fungují v přijímačích CryptoWorks bez problémů, tvrdí šéf Skylinku . to same je defakto psano i v tom clanku.takze je mozny ze budete moct naraz koukat na tri programy a dva nahravat, ale jedine kdyz budete mit pet karet. premejslejte dobre nad tim co ctete !!!! Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
psmzapomněl jsem dodat, že já to používám v uni čtečce linux. přijímače přes osram, protože sice vlastním CA modul easy-tv, který podporuje dual decrypt, ale bohůžel přijímač s tímto modulem nezvládá tp.12109 :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuAj v meste Slaný bude surflock ? Zajtra na obed som tamvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
OT:oscam - osram pro odlehceniPride ujo do obchodu: "Prosim si jednu ziarovku!"Predavac: "Mam tu za 10 korun obycajnu, alebo tuto za 15 korun OSRAM..." Ujo: "Dajte mi tu obycajnu, ja si ju OSRAM sam..." aby to s tim sufrlockem nedopadlo podobne Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
pre p. Glisníkaja by som mal na p. Glisníka len jednu otázočku, ktorá je totálne mimo tejto panikárskej témy :- Je pravdou, že vďaka tunajšiemu nicku Losparabo bol prinútený Skylink na základe podanie šťažnosti na SOI ( Slovenská obchodná inšpekcia )zmeniť spôsob abonencie HD balíka, t.j. že nemohol byť ponúkaný s viazanosťou na multi balík ? Daný nick sa verejne vychvaľuje, že vďaka nemu a jeho podaniu je možné si HD balík platiť aj samostatne... Vďaka vopred za vašu odpoveď. |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
kostíkProblém s novou Hd může být sw na tvém přijimači.Tento sw co uvádíš se může použít i v golden média 9060.U mého zákaznika to dělalo to samé co tobě navíc ještě čt hd.Stačílo tovární nastavení a nahrát nový sw. tzn. soft+ loader a od té doby vše ok.ne Nenahrávat žádné nové setingy,nahrát jen nový sw a stanice naprogramovat znova.Viz abforum. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflockujarino1978, aj keby to bola pravda, glisnik by to nepriznal - bol by hlupy. minimalne ja na jeho mieste by som to nepriznal |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku@jaino1978si fajn chlapec, vsadzas na nizke pudy mas? číslo: P/012/01/2009 dátum: 10.8.2009 Inšpektorát Slovenskej obchodnej inšpekcie so sídlom v Bratislave pre Bratislavský kraj, ako príslušný správny orgán podľa § 4 ods. 1 zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa, v znení neskorších predpisov, v súlade s § 46 zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní, v znení neskorších predpisov, rozhodol takto: účastníkovi konania: Towercom, a.s., Cesta na Kamzík 14, 831 01 Bratislava, IČO: 36 364 568, pre porušenie zákazu predávajúcim ? viazať poskytnutie služby na poskytnutie inej služby - za účelom šetrenia opodstatnenosti podnetu spotrebiteľa č. 999/2008 bola na adresu sídla spoločnosti Towercom, a.s., Cesta na Kamzík 14, Bratislava zaslaná výzva na predloženie podkladových materiálov potrebných k šetreniu daného podnetu v termíne do 23.03.2009. Na uvedenú výzvu reagovala spoločnosť listom zo dňa 18.03.2009. Z obsahu zaslaných podkladových materiálov a samotného vyjadrenia spoločnosti vyplýva, že spoločnosť podmieňovala zakúpenie služby „programový balík HD PLUS“ spotrebiteľmi súčasným zakúpením inej služby „programový balík MULTI“ ... čím bolo porušené ust. § 4 ods. 3 zákona č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa, v znení neskorších predpisov, |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku@kmotriktam kam posielam mna chod kludne sam, bude to dobre sparovane! Je ta prd potom, ci mam permanetne pusteny PIP, je to moje pravo branit sa voci obmedzovaniu. Oba satelitne tunery, ktore vlastnim stali kazdy viac ako 450 Eur, tak nechapem preco by som kupoval next ked funckiu interneho zdielania moj tuner ma. Je mojim pravom sa branit a nenechat si vnucovat nieco, co nepotrebujem. Za to, ze si na to neprisiel ty, to je ukazka tvojho myslenia, za to nevin mna ... Tvoja vestecku gula je asi z polska, lebo vesti zle Uz viackrat som uviedol, ze nemam nic nazdielanie ani v ramci domacnosti Apropo pripomenul si zaujimavy fakt: vselikto tu argumentuje tym, ze zmluvy brania internemu, ci domacemu zdielaniu, ze je to porusenim autorskeho prava, ze treba 2x platit. Ako to, ze staci kupit kartu next a uz 2 pozerane programy netreba 2x platit? Co na to tvoj rozum? |
losparabo
|
|
p. Glisnikosobne Vás považujem za veľmi dobrého biznismana ,preto nechápem prečo podnikáte takéto nepopulárne opatrenia v čase, keď mohol byť nárast Vašich abonentov ešte podstatne väčší ako kedykoľvek v minulom období kvôli ukončeniu analógu na Slovensku.Výsledok je taký ,že čo slušnejší predajca ponúka Skylink už len v spojení s certifikovaným Irdeto HD prijímačom kde sa cena pohybuje rádovo vyžšie ako si väčšina občanov môže dovoliť.Mám to chápať tak, lebo to tak vyzerá,že počet vašich abonentov už stúpol natoľko že ste si povedali dosť ,teraz si budeme vyberať už len tých prachatejších ? pretože tie vaše tvrdenia že Irdeto HD prijímač sa bude pohybovať už okolo 50 euro sa trochu minulo realite.Takže chudoba kupujte si šunky s cslinkom my o Vás nestojíme a v cslinku si mydlia ruky a toto je momentálna realita. :lookaround: |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
|
|
losparaboto podmienovanie HD balika je podla mna ina situacia ako surflock, kazdopadne ohladom hd balika a SOI R^podobny priklad z dielne ked sa zakaznik vie efektivne branit : http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/ekonomika/orange-musi-zaplatit-zakaznikovi-vyse-64-tisic-eur.html |
peto75
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 146 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku@peto75odcitoval som zaciatok rozhodnutia SOI ako reakciu na otazku jarina, netvrdim a ani som netvrdil, ze obmedzovanie surflockom je rovnaka situacia |
losparabo
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuJe to krutá realita pre Skylink,prišli a ešte prídu v globále o stotisíce predaných kariet a s tým aj prípadných predplatiteľov napriklad multi balíka.Nenačasovali si to dobré.Keby boli s tým počkali nejaký ten pol rok,myslím,že by boli spravili rozumnejšie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
@losparabomyslel som to s ohladom na vyhliadku uspechu v pripadnom spore so skylinkom. budem sledovat a drzat palec. uz samotny fakt ze sa pan JG zucastnuje diskusie svedci o tom, ze skylink paniku okolo surflocku chape velmi dobre :8)diky bohu ze si je z coho vybrat :8) |
peto75
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 146 |
|
|
@losparabonechape,m co vyskakujes.. nepaci sa ti skylink ponuka a obmedzovanie, tak kua chod ku konkurencii - to je princip demokracie za ktoru tvoj komunisticky tatko ties strngal klucami, pretoze osobne si myslim ze ty nemas viac ako 20 rokov ..a kde si prisiel na to ze za kartu next sa neplati ?? ty nastudovany ťuťko.. kua keby si ty riadne studoval dopastral by si sa k tomu ze za kartu next platis poplatok za prenajom, pretoze je vlastnictvom skylinku ... atd atd ... kua sa cudujem ze tam neryjes do telecomu s klamlivou reklamou a za reklamny slogan: zakladne programy navzdy zadarmo .. skus si tam uzavriet zmluvu az potom uvidis tie odrby po pol roku !! |
kmotrik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 94 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku@kmotrik lutujem ta, nevidis si od nosanetusis vo co go, demokracia nie je tom, ze sklopim usi a odidem ku konkurencii, to sa vola trh resp trhove spravanie sa, tulpas demokracia je okrem ineho pravo branit sa a domahat sa garantovanych prav spotrebitela, ael to ty nikdy nepochopis tu polskuu vestecku gulu zahod, mam podstatne viac rokov ako dvadsat, ale ver zeby som tych 20 prijal komunisticka je tvoja hlava, chudak nemas argumenty tak utoci na rodinu - ubohe, ale hodne tvojej kvality pri next platim 2X za multi, HD ci HBO? nauc sa spravne citat telekomunisti nie su mojim dodavatelom, sud sa s nimi ty, ked si si ich vybral ... A neobhajuj neobhajitelne |
losparabo
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku@kmotrikale tesi ma, ze si sa zaregistroval kvoli reakcii : 03/2011 Apropo preco prezradzas, ze hlavou JaTy je Kmotrik? To vela ludi nevie. To si posral. |
losparabo
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku1, ty si demokraciu mylis z udavacstvom, taky tu uz jeden bol, krycie meno mal ODBORNIK2, bu bu bu skryty za ciastocnou anonymitou internetu dokaze robit kazdy 3, pri next platis prenajom 3 eura a mas na nej to co na hlavnej karte, takze citat sa nauc ty.. pri tejto kombinaci sa mozes vyPIPovat dosyta.. a na zaver mi mozes prezradit ktore licencovane, teda Skylink ready dvojtunery v cenovej relacii 450 € to mas ... presiel som si to viackrat na ich stranke a ver mi nenasiel som taky. Ale nasiel som na zadnej strane pri 3 bodke toto: "Skylink nezarucuje bezchybnu funkciu karty Skylink v prijimacoch a dekodovacich moduloch dodanych inymi subjektami. Pri kupe satelitneho prijimaca poziadajte predajcu o overenie kompaktibility vsetkych zariadeni." Takze si chytracku prezri ich stranku ci ten tvoj drahy prijimac je vypisany ako Skylink ready a ak nie je tak mozes mat aj hrcu pravnikov a inych trtkov studovanych z nasich dani nezmozes nic a anonymom sa uz toboz nebude nik zaoberat .. A jak kukam tak kukam do tej polskej gule a vidim u teba ten cinsky křáp VUO TRULO. A tam mas licenciu z bananovej republiky, pretoze 90 % z nich sa na cernotu sem vozi ako banany.. Tak bacha aby ti zena jednu nePIPla za to ze si kupil taku hovadinu :laughing: :laughing: |
kmotrik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 94 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuČaute,musím žiaľbohu konštatovať, že diskusia tu ma veľmi nemilo prekvapila. Namiesto vecných, pragmatických príspevkov nachádzam osočovanie a osobné útoky. Sám mám voči Skylinku výhrady, najmä čo sa týka preplnených transpondérových kapacít a teda nízkeho bitrate (to je však OT). No musím povedať, že práve pán Glisník je asi jeden z mála userov, ktorý k diskusii pristúpil vecne. Väčšina príspevkov v tejto diskusii je osočovanie, spamovanie a niekedy dokonca úplne OT (policajné udania :O ). Ale OT som už aj ja, tak sorry. |
BoKo
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 45 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuAj tak je VF najlepsi . Ma najlepsie prijimace, najlepsie akcie, najlepsie karty (na modrych take finty niesu) proste super.Poslednu ICE som si kupoval s vedomim,ze tam je nejaka finta a to bol aj jediny dovod,preco som si ju kupoval. Pre porovnanie som na jeden mesiac doplatil Multi aj na staru ICE kartu a ta zrazu omladla - tiez sa tam objavili necakane funkcie. Myslim,ze ked uz skylink kartu, tak jedine modru u velkeho maga. Tam sa dozviete aj najnovsie info - ktore by ste darmo hladali na oficial page a budete spokojny. Amen. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem Surflocku@kmotrikV roku 2006, ani v roku 2007, ani v roku 2008, ba ani v roku 2009 ziadne doporucene Skylink READY tunery neboli. Uhadnes preco? |
losparabo
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuJá to uhádnu.Bylo to proto, že nikdo nevěděl, kam se jakýkoli volný dovoz čehokoli zvrhne. V začátcích sat platforem u nás byly vždy certifikované CryptoWorks moduly, nebo čtečky. Spousta rádoby velkoobchodů, kteří honbou za penězi nenabízejí žádný certivikovaný přijímač, ani CW, ani IR, ale jen čínské, ukrajinské atd vraky, které nyní jdou, ale co bude potom, to už není jejich věc. Nyní je to již neudržitelné a proto nastupují přijímače v kterých provider garantuje své proklamované služny, funkčnost svých karet atd. nic víc, nic míň. A jen tak mimochodem, každý výrobce si může koupit certifikaci pro svůj výrobek od Irdeta, ale to už by se o to musel někdo postarat, držet jisté garance a dodržovat platné předpisy.... |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
RE: Skylink nechápe paniku kolem SurflockuZIP mas pravdu, ja by som k tomu vedel pridat aj iny uhol pohladu, to ale nie je podstatnepodstatne je to, ze moj nedoporuceny tuner zvlada vdaka oficialnej i komunitnej podpore karty CW, ICE i IRD. Problem nastava v poslednej dobe pri poslednych 2 menovanych kartach, ak chce uzivatel subezne nahravat a pozerat. Je to vinou nedoporucovaneho tunera, alebo vinou nastavenia surflocku Skylinkom? Len cas nam ukaze, ako velmi zalezi Skylinku na kazdom svojom zakaznikovi. Ci vynalozi usilie, aby nasiel riesenie, ktorym dokaze vyjst ustrety svojim zakaznikom s 2tunermi a zaroven zamedzi nelegalnemu zdielaniu. Tymto prispevkom koncim moje diskutovanie k tejto teme a nebudem uz reagovat na ziadny prispevok. |
losparabo
| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 154 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|