, sekce: Linuxové přijímače |
|
strem DM800HDzdravím, lze na dm800HD s gemini2 verze 5.1 udelat stream do netu? dal jsem si verejnou ip a zkousel sem mimo domov a na webrozhrani se dostanu ale kdyz dam stream tak mi to nic nenacte proste to nefunguje..v domaci lan jde vpoho. lze nejak? klidne jen stream co prave jede na tv..proste pres ip a port do vlc dam a rozjede se mi to co prave bezi na prijimaci?lze toho nejak docilit?upload je veliky download byl taky velky radove desitky megabitu |
H3lMuT
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 158 |
|
|
RE: strem DM800HDčo je to veliký upload? Máš tam aspoň 10Mbit/s? Zmeraj si to ak nepoznáš konkrétne hodnoty. Ostatné je vecou nastavenia v routeri, nastaviť výnimku pre prístup z WAN vo Firewall-i a smerovanie na danú IP a port boxu v NAT... |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: strem DM800HDJO 20MBIT..VSE JE PRUCHOZI ZADNE PORTY NEJSOU ZABLOKOVANE..proste jak kdyby to nechtelo jit do netu..jak kdyby to jen slo jako po lan me prijde..omezeni dle ip.proto se ptam jestli to nekdo nevi co je problem a jak pripadne obejit..vim ze existuji restream programy pro dm ale nic mi nechtelo jet na enigmu2 s dm800HD gemini 5.1 |
H3lMuT
|
|
RE: strem DM800HDUpload 20 Mbit/s je veľmi slušný, osobne som sa s takým na slovensku ešte nestretol ani na optike (download áno, kľudne aj 80Mbit/s ale upload veru nie).To že žiadne porty nie sú zablokované (kde? vo Firewall?) je síce pekné, ale máš korektne nastavené aj smerovanie v NAT? Port Forwarding a spol... |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: strem DM800HDhele delam site uz nejaky roky..mam firmu co instaluje internet (wifi)..vse mam tak aby to fungovalo..dostanu se pres tu ip na to na web vpoho..ale proste stream se mi nerozjede. |
H3lMuT
|
|
RE: strem DM800HDtestni si port 8001, dale si dej vetsi caching ve vlc. Alespon 5400. |
wenk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 619 |
|
|
RE: strem DM800HDotazecka?kde nastavim ten cache nastroje/predvolby/ kompletni dat vstup/kodeky a pak casovy limit pro tcp spojeni??dik |
H3lMuT
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|