Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

parabola s motorem nejde jedna družice

Mám parabolu 85 s motorem sg 2100.Dnes přestala jít astra 23,5 statní družice na západ i východ bez problémů. Poruchu přijímače ariva 100e bych vyloučil,protože na dalším přijímači stav stejný. Díky za radu.

sep
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Není nad radu =zadarmo=....

Reset přijímače + reset motoru(a začít vše od znova a nejlépe s USALS)........ale i toto ti nemusí pomoci..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

RE: parabola s motorem nejde jedna družice

A len tak nahodou. Blbost, ktora sa mi stala. Mas na Astre 23,5 navoleny funkcny TP? Ja som mal prepnuty TP, ktory nevysiela a nevedel som sa vynacudovat, preco mi to nejde. Ked som na to prisiel, mal som sto chuti niekde si obuchat hlavu. Aj taketo blbosti sa stavaju.

RastoV
Registrace: 8/2007

Taky se mi to občas stane že nějaká družice z nějakýho důvodu nejde řeším to tak že si ji vždy najdu v menu družic ručně si ji znova najdu potom uložím a je zas klid mám teda Arivu 200 možná ta chyba vzniká v závislosti na použitý soft ale reset bych určitě nedělal kdo to pak má celý znova nastavovat žádný settingy neukládám protože tam pořád něco mažu a přidávám

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

re:

Díky za reakce, vše jsem vyzkoušel a stále nic. Je možný že je chyba přímo v motoru?Díky

sep
Registrace: 9/2006

dle mne to motorem nebude, spíš rukama

a to je velký problém ten motor vypojit ???

19 a 28 je bez problémů ??? signál s rezervou ???

že ty nás trochu houpeš

tonek
Registrace: 1/2009

jo Arivy moc nemusím ale myslím se tam dá pro každou družici zvlášť nastavit LNB !!!
nemáš v tom b.ordel???

tonek
Registrace: 1/2009

trochu nee, ale hodně ano :)

netace
Registrace: 12/2008

aj ja mam podobny problem mam openbox800 vsetky druzice co mam nastavene mi idu len zo 16 e mam problem nic moc tam nechytim slaby signal okolo kvalita 16 a uroven 47 signal/sum o.o az o.7

1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k

st800
Registrace: 8/2010

A neobjevila se ti u 23,5E nějaká překážka?

Hujer
Registrace: 4/2004

Cez USALS motor družicu nájde aj po tme, ak máš dobrú eleváciu.

Karner
Registrace: 3/2010

...budeš mať asi zle "zapamätanú" tú pozíciu 23,5°E v pamäti, takže si ju nabehni (aj ručne) a "zapamätaj".

brga
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra