, sekce: Skylink |
|
skylink,cs-link,digi,Jakou satelitní platformu si objednat nepetřebuji hd tak se ptam jake jsou skušenosti a možnosti popř problemy |
hodaa
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 188 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,digi by som nebral ani keby mi to ponúkli na burze za 1euro :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
hodaaVybíral bych podle toho co je priorota při koukání.Pokud je to sport jednoznačeně Digi TV díky Digi sportu. A když neupřednostnuješ HD tak u SD je to uplně jedno. Všude jsou programy téměř shodné jen u sportu má silně navrch Digi sport |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,předplacenka UPC je dle mého nej poměr cena výkon ;)Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
|
|
za 500.-tři karty UPC300 + 100 + 100 no NEKUP TO ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,a na jakou dobu se upíšeš po tu dobu bude třeba upc ta nejhorší platforma.RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800
|
romik5
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 486 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,Co sa tyka sportovych programov na Digi maju celkom slusny bitrate.Digi sport - 4,2Mbit/s Nova sport - 4,2Mbit/s Sport 1 - 3,6Mbit/s Vsetko ostatne je maximalne tak do 3Mbit/s... a WSS uz funguje vsade :) LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L
|
Eddward
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 256 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,samozrejme brat podla poziadaviek programov, kvalita je vsade priblizne rovnaka (neratam neplatenu ponuku programov u SL, CSL) |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 714 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,Upc ala tuti, jsem spokojený mám předplacenou kartu: dětské 4 - sportovní 8 - hudební mtv paket - film film+ mgm a dokumenty co víc člověk potřebuje R^Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,Co mně v základu UPC chybí je že tam není Sci fi,bohužel jen CS Link,Digi to má jen pro rumuny.Nejlepší jsou na tom Poláci. |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,Jo Sci fi není špatné.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,"Co sa tyka sportovych programov na Digi maju celkom slusny bitrate." - no to je sice pravda, ale obraz je v skutocnosti pri futbale naozaj priserny, takze to ze to ma vysoky bitrate je uplne k nicomu. Akurat magazin PL je naozaj aj obrazovo dobry - priame prenosy su katastrofa! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,mne sa aj priame prenosy zdaju vo velmi dobrej kvalite |
mjamriska
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,Vždy budú ľudia, ktorí budú nadávať na obrazovú kvalitu Digi Sportu a obhajovať kvalitu platenej ponuky Skylinku a CS linku. Reálne je Digi Sport fakt lepší, ale ľudia majú svoju pravdu a hotovo |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 948 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,Možná je lepší.Nevím viděl jsem jen první dva dny a potom jsem to zrušil.Děs.Ale přece si nebudu platit 260 kč za jeden program :bigeyes:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: skylink,cs-link,digi,nikto ti nehovori, ze mas platit za jeden program, ved je to o tom, co chcem pozerat, mna bavia dokumenty a sport preto mam digi, kde je dokumentarnych a sportovych programov najviac, akurat teraz pozeram dokument o hurikane Catherine na Discovery world, ked budem preferovat filmy tak si objednam nejaku sluzbu kde je za najlepsi peniaz najviac filmovych kanalov a dobrych a pod. |
mjamriska
|
|
Sport ?Jak tady skoro všichni píší o sportu...Digi sport není všechno.Každý nemusí toužit zrovna po Premier League.Na Digi např. chybí,pokud vidím dobře,Sport 2 nebo Sport 5,i když tyto vysílají zřejmě v horší technické kvalitě. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
|
|
sigurale presne o tom to je, ked budem chciet pozerat sport5 tak si nedam digi ale SL, ked budem chciet sport2 tak si dam CSL, ja osobne preferujem dokumenty a sport (hlavne PL) a preto mam digi, nehovoriac o tom, ze mam aj 10 rokov SL ale len ako neplatenu ponuku, mne je jedno kto co pozera, je kvazi demokracia a nech sa kazdy pozera na co chce |
mjamriska
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|