, sekce: Příjem satelitů |
|
nahrávánízdravím, slyšel jsem, že příští rok již nebude možné si přehrávat neomezeně nahrané pořady ...např z HDD. Z důvodu ochraných práv, bude nahraný pořad přehratelný pouze jedenkrát.... |
žlab
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 523 |
|
|
RE: nahrávánía na fotku se budes moct koukat jen deset sekund. kde si to slysel ?? v kladne ???Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
BublajsA tu fotku iba v noci a bez umeleho osvetlenia. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
re:řekl mi to prodavač v Datartu :O |
žlab
|
|
pokud vímtak asi takhle nějak fungují "online půjčovny" filmů.Film si "zapůjčíš"za nějaký poplatek,stáhnes z webu a pak máš možnost budˇ jednoho přehrátí a nebo 24hodin uchování na HDD.poté se to smaže.pochopitelně má v sobě ochranu proti vypálení(myslím že DRM)...Toš tak nějak_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
|
|
RE: nahrávánínechci se nikoho dotknout, ale prodavači v Datartu, to je kapitola sama pro sebe (alespoň ti, se kterými jsem měl tu čest já)u nich si už nekoupím ani žárovku |
pepek89
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 59 |
|
|
re:no, uvidíme...ale to, že to bude mít v sobě kod, proti více násobného přehrání, nebo ochranu proti zkopírované nahrávce bych celkem pochopil.... |
žlab
|
|
RE: nahráváníkaždá ochrana se dá obejít R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: nahráváníMyslím,že jamess96 to trefil,je asi myšlena nějaká forma filmů na přání nebo "půjčovna",mám pocit,že se o tom už psalo...VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
|
|
RE: nahráváníNo žlab má bohužel pravdu, HBO i Cinemax už tuto funkci vyzkoušeli, nebo dokonce využívají. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
|
|
re:mělo by to prý být ve spojitosti s tím, že končí Cryptoworks a místo toho bude Irdeto... |
žlab
|
|
RE: nahráváníA nejen nahrávání Skylink znepříjemný , ale i jiné věci a to je teprv začátek . Pak přijde výměna karet atd. Chce jen platit a platit.https://www.parabola.cz/zpravicky/13917/skylink-testuje-opatreni-proti-sdileni-karet/ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
standa111á, standa se nám probudil a vydal se nám prozrazovat moudra. Jak je to s tím placením, do čeho Tě nutí? |
Zip
|
|
RE: nahráváníjj už delší dobu si nekopl :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: nahráváníStanda se tady objeví, najde téma o Skylinku, zanadává azase zmizí... no prostě trubka :laughing: Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
Nejen Standa,mě už taky delší dobu leze skylink pod nehty,mistr Zip jako propagátor tehle platformy se naopak snáží ji vynášet na pjedestal a v poslední době se mu to moc nedaří,neboť těch psích kousků už je hodně a určitě v něm začíná hlodat bobřík nevíry v dlouhodobou existenci toho subjektu,majitelů karet irdeto mi začíná být upřimě líto,já ten svůj modrý skylin-až skončí,prostě jen hodím do šuplíku !!!/pirát/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
standa111Standa už jiný nebude. Nedivte se, že se tu moc neobjevuje. Je jaro a on je od jara do podzimu furt na zahrádce. Má čas jen po večerech a to sleduje dokumenty na DIGI a nadává na Skylink, ale přesto si ho pořídil. Proč taky ne, když je základ zadarmo. Pak, ale Stando nechápu proč tady třepeš nesmysly o nějakém placení? Neplatíš, tak mlč.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
spykoAno, v očích neznalých lidí (laické veřejnosti), kteří kupují to, co jim kdejaký podejce neprofesionálně (jen se záměrem vydělat) nabídne, ale i lidí, kteří jsou znalí (samotní prodejci, ale i podejci a trochu znalí zákazníci) musím vypadat jako propagátor.Já jen doufám, že nejsem sám, kdo má podobné názory - krást se nemá, přivydělávat na službě někoho jiného je zlodějna, nahraný film plácnu pro ostatní na net je také zlodějna, sdílení jedné karty na celý panelák je taktéž zlodějna ...... Smutné, ale docela pochopitelné (hrozí jim hněv zákazníků) je chování prodejců a odborníků (a také znalých uživatelů) na různých serverech (hlavně tady), oni znají rizika koupě nelicencovaného přijímače, oni vědí, že pokud mám nelicencovaný přijímač s UNI čtečkou, že nemůžu mít jistotu v tom, že dnes to jede, ale zítra již nemusí, jak karta, tak další funkce. Přesto jsou to často oni znalí, kteří se vztekají nejvíc. Co tak trochu diplomacie a pokusu o kompromis, ale né tady, tady se jen rozviřují spory. Osobně jsem prodal takových 40 dvoutunerových přijímačů, o omezeních typu surflock jsem nikdy ani netušil (až od nástupu CI+), přesto všichni mí zákazníci ode mne ví, že kompletní funkcionalitu přijímače nejsem schopen garantovat, protože nemám tušení, koho co kdy napadne, majitelé autorských práv, autorské svazy, EU, politiky, Skylink .... Já se na vše dívám z obou stran (sundávám brýle), někdy si připadám až moc tolerantní, ale kdybych já byl majitelem Skylinku, budu se rovněž bránit zlodějnám. Skylink znám jako komunikativní službu, nebránící se řešení problémů a po zvážení všech pro a proti si myslím, že na rozumný kompromis se surflock přistoupí, pokud to je tedy smluvně (s jejich partnery) možné. PS: pro rýpaly, za tento výtvor jsem dostal 0Kč a i 0 všeho, jen asi víc mínusu zdejších křiklounů :))) |
Zip
|
|
Zip zip,ale to je v pořádku,taky jsem loajálním zaměstnancem/zatím/,proto tě neodsuzuji,naopak,ovšem značně mě dráždí řeči o zlodějích a pirátech-je zbytečné to dál rozebírat,prvotní vzteklina už mě přešla !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
RE: nahráváníto zip:Naprostý souhlas!! Také mám dvoutunerové stroje,převážně Topfieldy dříve 7710,nyní SRP 2411 a chodí OK, jen je potřeba nahranou zakódovanou nahrávku zpětně dekódovat,na což byly zákazníci upozorněni již dříve,či to prostě nepřepínají,pokud jim opravdu o něco jde a nahrávka je pak rozkódovaná bez omezení! Restrikcí bude holt přibývat, nejen kvůli sdílečům,ale i s příchodem nových služeb VOD apod.!Chce to řešit dohodou,ale bez emocí a s rozumem! Pokrok není jen vždy přínosem! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
|
|
PravdaSpoločnosť Towercom pred mesiacom aktivovala ,,SurfLock,,na novo predávajúcich kartách.Znamená to znemožnenie funkcie PIP-obraz v obraze a využívanie PVR funkcie na mnohých prímačoch.SurfLock sa aktivuje na kartu až po zaregistrovaní!Nemalo by to mať dopad na prímače,ktoré ponúka Towercom!Je to smutné,ale je to tak! Rv |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|