, sekce: Technika |
|
TV Panasonic a servisní módMoc prosím přítomné a radu, jak u TV Panasonic (LCD)navolit kombinaci pro vstup do servisního modu, potřebuji nastavit výchozí nastavení pro HDMI, děkuji.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
Servisní mod¨Na boku televize zmačkneš a budeš držet tlačítko -/V a na dálkovém ovládání zmačkneš asi 3 x tlačítko AV.První řádek hotelový mod změníč na ON,řádek pod ním vybereš příslušný vstup,který se ti automaticky přepne při zapnutí televizoru tak to mám na plazmě. |
martasx
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 6 |
|
|
RE: TV Panasonic a servisní móddíky! R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
RE: TV Panasonic a servisní módnemá někdo typ,jak je to u LG plazem?,díky a přeji hezkou noc,nezapomeňte na posun času |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: TV Panasonic a servisní módporadite my jaky mam udelat format videa aby my to prehravala plazma od panasonicu je na SDHC KARTY DIKY |
mandikcz
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 77 |
|
|
RE: TV Panasonic a servisní mód...to je snáď napísané v manuáli toho Panasonicu...!? |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
petrdaj majla a typ TVobecné ti napíšu ale některé jen se servisním ovladačem! zrovna dnes jsem byl v LG (WR) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
tonekdíky za snahu,model zkusím zjistit od zákazníka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
SuperI já si lámal hlavu jak na to.DĚKUJI MOC !!!!!! |
doktor1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 205 |
|
|
brgaA co by pak dělali výměnáři modulů/opraváři/potom?Ano v manuálu nic není musíš si takhle poradit jinak.Představ si že mi ten servisní mod řekl "frajer" přímo od panasonicu v Praze. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
RE: TV Panasonic a servisní mód...to bola reakcia k tomuto dotazu od: mandikcz - "poradite my jaky mam udelat format videa aby my to prehravala plazma od panasonicu je na SDHC KARTY DIKY"...samo, že nebudú vyzrádzať ako sa ide do servisných módov... |
brga
|
|
brgano jo ale zkousim to a ono nic :bigeyes: |
mandikcz
|
|
RE: TV Panasonic a servisní mód...a čo udáva manuál za prehrateľné formáty? |
brga
|
|
RE: TV Panasonic a servisní módno jo to zkousim a ono nic furt my to pise neni prehravatelny format a zkousel jsem vsechny formaty co jsem ta nasel a nic kaslu na to je to dobra TV :lookaround: |
mandikcz
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|