, sekce: Zkušenosti |
|
Diseqc prepínač - poradíte?Jedná sa o zapojenie monobloku twin+single LNB,t.j -28,2+23,5 +19,2 amonobloku single 9 + 13 do jedného vstupu príjmača Diseqc prepínačom ??????? Do druhého príjmača by išiel druhý vystup len z monobloku twin t.j. 28.2+23,5.Tam nevidím problém. |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
|
|
RE: Diseqc prepínač - poradíte?co mas za prijimac? Umi kombinaci comm/uncomm povelu?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
Diseqc prepínač - poradíte?Príjmač mám Opticum HD X402p,neviem či comm/uncomm povely vie |
figmar
|
|
Diseqc prepínač - poradíte?Poslal by som mailom schému o čo mi ide-ak by mal niekto ochotu pomôcť,tak skôr sa to pochopí, ako by som to mal podrobne popisovať. |
figmar
|
|
RE: Diseqc prepínač - poradíte?Dá se použít i přepínač S112-E na 12V Málo kdo ho má, údajně se už nevyrábí. Teď jsem si koupil tři kousky a když ho použiješ, tak mužeš připojit až 16 družic. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
|
|
RE: Diseqc prepínač - poradíte?Dal som do googla a Chuck Norris odpovedal :EMP Centauri S4/1PCT-11 alebo S4/1PCT-W2 |
figmar
|
|
Pokud použiješpřepínač na motorické povely, můžeš na jeho vstupy dávat monobloky, které obsahují Diseqc přepínač vevnitř.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
možná jsou i monoblockss přepínačem venku ale to už by byly duoblock? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Diseqc prepínač - poradíte?Tonek, cítíš se v poslední době zdráv? :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
tonekprosil som o radu a nie o priblblé názory - tráva je v móde?@drobeček R^ |
figmar
|
|
RE: Diseqc prepínač - poradíte?můžeš na jeho vstupy dávat monobloky, které obsahují Diseqc přepínač vevnitř.-------------------------------------------------------------------------------- Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí. Registrován: 01/2006, Autor: samorost |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
to toneknevím,zda si figmar uvědomuje, že chce dávat 2 stejné Diseqc přepínače do serie=do kaskády, což nelze. Ale přepínač na motorické povely lze dát do kaskády s obyčejným Diseqc přepínačem, například monoblokem.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
to samorostbuď tak dobrý napiš mi na figmar@condornet.sk ako by sa to dalo,prípadne ti pošlem schému o mojej predstave.Večer budem pri pc.Ďakujem |
figmar
|
|
pre všetkýchhttp://profile.imageshack.us/user/figmar/ |
figmar
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|