Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CT1 Technisat HD8-SX

dNES MI PRESTALA IST ct1 NA PRIJIMACI, VSETKY OSTATNE PROGRAMY BZ PROBLEMOV, LEN TENTO JEDEN, ZVUK ide ale obraz nie, predpokladam, ze mam hladat na 12525/V/27500, ake je PCR-PIC, Audio-PID a Video-PID? Dakujem. Mak Sylink aj CS link, ani na jednej karte to nejde.

Walter
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Evolve HD Apollo

Špičkový HD satelitní přijímač / rekordér Evolve Apollo HD je vybaven oficiálním certifikovaným Cryptoworks HD modulem s možností nahrávání na USB disk. Umožní vám sledovat High-Definition (HD) satelitní vysílání v krystalicky čisté.

Otrasnejší prijímač som zatiaľ ešte nevidel, pri scanovaní programov, je slimák proti nemu rýchlobežec, pri prepínaní v MENU zapne aj tri tabuľky na jeden dotyk, uloženie programov hore brehom, možnosť uložiť programy podľa poradia som ešte do teraz nenašiel, jedine do FAV.
Máte niekto podobné skúsenosti s týmto prijímačom ???

skynett
Registrace: 8/2009

RE: CT1 Technisat HD8-SX

Skus podržet na přijímači zapínací tlačítko cca 5-7 vteřin, přijímač se restartuje.A je to ČT SD nebo HD?A bylo by dobré se podívat do tabulek co ti to píše,jaké rozlišení-snímková rychlost-.Co máš za tv a jak je nstavem kabel HDMI?to vše je potřeba vědět,chyb je spousta-dotaz je velmi obecný.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Někdy se stane,

že kódovaná stanice(což je ČT 1 také) nenaběhne. mám podobnou zkušenost jako Petr33. Stává se mi to tehdy, když "chodím po obloze" a přijímám stanice různých provozovatelů a pak se vrátím "domů".Někdy pomůže až restart, jindy počkat 20 sekund. Používám Diablo 3 s kartou Cryptoworks, stejná zkušenost na Technisatech i na Oprtibox Alligator.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

este reset CI

tat tak odvtedy co mam novsie FirmWare-i ako v prijimaci tak v MasCom easy tiez pri prepinani SkyL-CSL--Hello atp. mi stanica nenabehne atp ako tu pisu..,
Je este trocha rychlejsi sposob menu prijimaca na Cond Access a tam dole tusim zelenym je Reset CI ... ALE restartne to vsetky styri napriek tomu ze to robis na jednom...
K

krikri
Registrace: 3/2010

krikri

A co když se "kousnou" fréé programy?Takže resetovat modul CI je k ničemu.Ty konkrétně nevíš jaký tam má CI modul, jestli je to poprvé ,jaký je SW,vše je takový povrchový-to se akorát můžeme dohadovat a hádat.Může taky udělat "tovární "nastavení možností je xy,ale z ničeho se blbě vaří.Na vedlejším webu avm.... je to pěkně popsaný.Když tak napíši název tématu-tam se jedná ale o HD programy tady nevíš ani jestli je to ČT SD či HD. :O

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

...ešte môže byť to, že má všetko nastavené dobre, ale má/nemá prepnuté na DVB-S/DVB-S2, podľa toho, či mu ide o SD, alebo HD...

brga
Registrace: 9/2009

petr, brga

keďže to hľadá na 12525 tak sa zdá že SD.
Ale presne ako hovoríte, ani typ modulu nevieme ani typ karty (ICE, Irdeto, CRW).
A možno mu vypli elektriku... :-/

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

On "pouze" předpokládá že má "někde" něco hledat.A tady máme hádat či předpokládat z věštecký koule-pokud se neozve tak to je bezpředmětný.to jsou akorát dohady co jo a co ne. :O Rv

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Hlavně že se ptá jako když hoří a pak jako obvykle nezájem.To je pak spolupráce-pak se nedivím že jsou lidé nevraživý.PŘÍŠTĚ SE ROVNOU ASI!!! ZEPTÁM JESTLI MÍMÍ KONVERZOVAT NA SVŮJ DOTAZ. :(( :O Rv :bigeyes:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

...opýtaj sa či mieni konverzovať, alebo kontroverzovať...

brga

skynett

Úplně stejné zkušenosti! Nic horšího jsem v ruce zatím neměl!
Děs běs tento Evolve HD! I zadarmo by to bylo drahý! ;P

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

brga

A můžeš mi poradit jak se mám optat jestli míní konverzovat?Má to na salámu tak já taky, pak ať se někteří nediví že je averze. Rv :bigeyes:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

...vypátraj ho a zájdi za ním... R^

brga

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra