Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sharp tv se sat.tunerem

U modelu řady 814 mám od minulého týdne problém s dekodováním transpodáru 12525,karta Skylink CRW,modul EUROCAM,soft na tv ten poslední ze stránek Sharpu.Zapomněl jsem dodat,že tam nejde ani Noe a CT24,ostatní programy fungují dobře.Díky za poznatky.

zalka
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sharp tv se sat.tunerem

to není problém s dekodováním,koukni jakej máš signál tohoto TP a chybu hledej mimo byt R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

ještě doporučuji zkusit připojit ověřený sat.přijímač,může být i problém v TV R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

jede ti Ocko bez problemu?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

1.Podívej se,

zda nemá v paměti transpordér 12525 H. Premium X dalo vždy přednost polarizaci H. Pomohlo až vymazání transpordéru s H polarizací ze seznamu transpordérů.
2. Ostatní stanice fungují, tedy také s V polarizací? Pokud ano, ještě může být problém v nahodilém odlaďovači, zkus vyměnit (prohodit) LNB nebo pořadí na Diseqc přepínači, pokud je vůbec zapojen.
3. Změř napětí pro LNB, pokud nejdou žádné V stanice.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

12525V je divný TP, veľa ľuďom vypadopl signál pred časom - treba len doladiť parabolu nič viac. Ajk aj na oststných TP máš dobrý signál, tak práve 12525 V ho nemusí mať.

AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1

tonicek
Registrace: 3/2006

RE: TV se sat tunerem

Tento problém potvrzuje moje zkušenosti , že tyhle TV se sat tunery jsou na dvě věci - příplatek za model se sat tunerem odpovídá velmi dobrému HD přijímači a ve skutečnosti je to technologicky někde min 3 roky za současnou úrovní . Minulý týden - TV Samsung se sat tunerem - totální nekompatibilita s LNB - chytil se až 5 kus . S předchozími kusy TV neviděl některé transpondéry . Rv

djpablocz
Registrace: 8/2007

re :

Tak tak,nechtěl jsem sem vstupovat,ale nedá mě to.Tři roky jsi na parabole a koupíš "toto",to jsi technicky nezdatný,nebo vlastně tak zdatný,neboť do jednoho jsou tyhle "kombajny" na dvđ věci.Jo a TP 12525 je problematický....?To mám dost :))) :laughing:

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Myslím, že máš vadný LNB. Nefunguje ti vertikální polarizace. Vyměň LNB a bude to v pohodě.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Těžko radit, když se tazatel dál diskuse neúčastní. Problém je třeba řešit aktivně, jinak zakládání treadu o půlnoci nemá smysl, v noci se má spát!! :)))

Tazatel je tutově laik, jinak by nespojovat nefukčnost programu NOE s modulem v CI a kartou.
Nejspíš má vadnou vertikální část LNB, proto jsem se ho ptal na TV Óčko.

On Air!

Saxon

TV se SAT tunerem

Lbbiku, taky se málo zúčastňuji diskuze. Ale k tvému jednoznačnému zatracení TV sat tunerů. Mám Panasonic TX P50V20E. Nemůžu si pomoci,ale tuner pracuje,jak má. Parabola Tor. 90, přepínač, 2x Astra+Hot Bird.Nahrávání na WD 320 napájení přes USB bez problému.Dál připojený Vantage 8000 (pořízený dříve) jako záloha. Začínal jsem s Grundog STR 300AP, potom PACE2000atd90% závad je v chybném nastavení a jiných tech problémech mimo tuner.

Teryk
Registrace: 10/2010

Současné televize se SAT tunerem se hlavně špatně třídí!
Příklad by si mohly vzít ze staršího JVC LT-32 DB9B!
Tam byla grafika a tuner alá Humax,kde není problém v třídění a přesouvání celých bloků a také spolupráce s diseq je v pohodě! To je paráda na rozdíl od těch nyní prodávaných Samsungů,Sharpů a spol...!
Pokud je signál OK,tak zadejte vyhledávání celé sítě a TV si uloží chybějící TP a programy poté naskenuje! ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Televize se satelitním tunerem je zločin.Když opomenu to úděsné menu, tak si zkus zapojit k anteně motor.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

pre Lubbik

Myslel som to tak, že za posledny mesiac je to už možno 20 prípad, kedy je problém s týmto TP. Sám som bol doladovať paraboly 4 ľuďom, a aj keď občas niekomu namontujem parabolu a napriklad v pohode naladim TA3, ktorá má silný signál, tak 12525 V ani ťuk. Preto som písal o tej "problematickosti". PS: neživým sa ako montér a jedinou odmenou mi je občas fľaška domácej, kedže chodím len po rodine a kamošoch :-)

tonicek

tonicek

To je uplna blbost.

On Air!

Saxon

Dovolim si nesuhlasit, prax mi potvrdzuje daco iné. Sorry.

tonicek

12525V je divný TP, veľa ľuďom vypadopl signál pred časom - treba len doladiť parabolu nič viac. Ajk aj na oststných TP máš dobrý signál, tak práve 12525 V ho nemusí mať.

že ty to schválně nenastavíš aby ta "domáca" nevyschla !!!

na 12525 V není na straně poskytovatele žádný problém, vždy na straně uživatele a ty to víš a dokážeš nastavit tak to udělej hned napoprvé a nemusíš se k tomu vracet!

tonek
Registrace: 1/2009

Sharp tv se sat.tunerem

V první řadě omluva Saxonovi, že jsem se pak nezúčastnil diskuse, ale povinnosti mne odvelely pryč od PC.S tou tv pomáhám kamarádovi laikovi a děkuji Samorostovi za nápad odladit z paměti ten transpodér 12525,protože tam byl chybně nastaven v paměti od výrobce a přepínal to do H polarity.Při aut.scanování ovšem programy CT uložil jakoby dobře...Takže fungovalo i Óčko na stejné polaritě.Starší softy to nedělaly, takže pozor na aktualizaci ze stránek Sharpu.Snad to pomůže i někomu jinému,každopádně děkuji za snahu.

zalka

jo jo potvrdzujem, dnes som montoval Sharp so sat tunerom a to isté, frekv.12525 nefunguje. Keď som pripojil na ten istý koax Arivu tak CT ide bez problémov. V automatickom skenovaní CT naladí. čo to môže byť?

Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W

jimmy.a

Sharp tv se sat.tunerem

Pro jimmy.a.Přečti si příspěvek od Samorosta ad1,anebo prostě prolaď ten transpodér ručně a máš to.

zalka

Ja som prvotne tie paraboly nenaladoval, su na streche aj zopar rokov. Bohužiaľ, keďže mám doma satelit zopár rokov aj ja, každý si na mna spomenie, keď je nejaký problém.Ke´d nahadzujem parabolu ja, tak práve 12525 V je môj referenčny TP. Skutočne aspoň tu na východe SR to bol pred časom s týmto TP dosť problém.

tonicek

Netreba z TV vymazávať TP zo zonamu, lebo tam žiadny zoznam nie je(zoznam). Treba zadať TP ručne a to 12.525 polarizácia - zvislá/vysoká.

Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W

jimmy.a

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra