Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nejde karta výměna a next

Jedou Vám programy na Skylinku. Mam karty výměna a Next, obě nějak vypadli.

zdrk15
Registrace: 5/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink nejde karta výměna a next

Čekám hodinu a než to napíši tak to naběhlo.

zdrk15

re:

No mne tak isto nešla karta výmena. Čakal som cca 1 hodinu a nič. Pomohla až reautorizácia ICE karty na webe skylinku. Už ma začínajú srať :fuming: :fuming: :fuming:

Vantage HD 1100S

RAMIREZ
Registrace: 8/2009

Teraz som to zapol a nič shit karta next :fuming: Ďakujem Rv

VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P

markus176
Registrace: 11/2010

mne volali dvaja zákazníci, že im nejde nič, ani balik gratis, tak som im povedal nech volajú a čistia im tam žalúdky. ja som so skylinkom skončil...

JozoM
Registrace: 9/2010

Robia to každý deň a už to ide fakt na nervy.Niekedy to nabehne za pár sekúnd inokedy pomôže reautorizácia ICE karty. :8)

fsat
Registrace: 2/2006

Mě to udělalo poprvé, že nešlo nic (ani grátis).
Když jsem se podíval na zápisy tak mam nové s dnešním datem. Asi si se staré smazali a ne se načetli nové trvalo to asi hodinu.

zdrk15

No čo chlapci

Už mi veríte?Prevčerom som tu o tom písal a koľko ľudí sa do mňa navážalo a tuná to máte.P.Glisník čoho je MOC toho je MOC.O čo vám ide aby ste nám nanútili prijímače z lic.dekóderom Irdeto?Asi nič iné nebude ľudom zostávať,ale nieje len Skylink na to pamatajte.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Je zaujímavé,že to robí iba pri ICE kartách,kamoš má čisté Irdeto a nemá lic.prijímač i ide mu to v pohode.UFFF taký som rád,že už nemám ICE kartu... Rv :laughing:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

úroveň fóra

úroveň fóra se nachází na bodu NULA. vyjadřujete se tady k nefunkčnosti karet a ani jeden z vás nenapsal co používáte za přijímač a modul

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Mam licencovaný přijímač Homecast 3100 i nelicencovaný 2100, dělali to oba. Tak to s tím nemá nic společného.

zdrk15

vortimond

No kamoš má prijímač Arivu200 a čisté Irdeto a ide mu všetko bez najmenších problémov a ja mám ARGUS MINI a Ferdíka Arivu200(čínsky gumák).Nenapísal si mi aký máš prijímač ked som ťa o to prosil predvčerom vo vlákne Surflock vortíku,či je to tajné? :laughing:

kostik123

Já se vám divím,že se zabývate ješte se Skylinkem,já jsem přešel asi před pul rokem na CSlink a udělal jsem dobře,myslím co se týka montáží.

PIXEL
Registrace: 1/2010

PIXEL

Ja mám obe karty CSLink(momentálne MAX.spokojnosť)a Skylink Irdeto(nerozbalená).Verím,že u CSLinku nenastane podobná situácia ako v Skylinku.

kostik123

To bude nějaký záškodník nebo Trojan

To bude nějaký záškodník nebo Trojan který vniknul do Skylinku . Pozor ať Vám to nezaviruje přijímače ,
Ale každopádně to co dělá Skylink dávám palec dolů Rv

showboy
Registrace: 7/2008

Tak vyzkoušejte aktivaci karet u druhých providerů a uvidíte co budete říkat.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Kolik že těch karet Cryptoworks dostal Cslink jako poslední zásilku,pak už čisté Irdeto,dobrá strategie do budoucna pro tebe.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

jako abonent DIGI (měl jsem jejich kartu s Humaxem 12 měsíců) mám s tímhle zkušenosti. musíš zkoušet různý věci. třeba přepínat programy nebo úplně vypnout resívr a potom zase zapnout. platí jedna věc: buď to naběhne do pár minut a nebo musíš něco dělat. chyba na straně providera je spíš taková poslední věc. spíš se jedná o ten přijímač.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

možná ste to bIbě pochopili s těma doporučenýma přijímačema. Skylink rozhodně negarantuje, že se ti nemůže stát abys pár minut koukal na černou obrazovku. tam se jedná o to, že ten přijímač rozhodně bude fungovat. nikdo nemůže garantovat, že ten přijímač je bez chyb. to je věc výrobce

vortimond

Dva přijímače Technisat (různé modely) + moduly CRW Technicrypt + ICE Skylink a NEXT = problémy. Denně vypínám minimálně 1x chybovou hlášku na Multi balíčku, dnes se po..alo všechno, nešla ani základní nabídka. Ještě před měsícem bylo vše v pohodě. Dám jim ještě nějaký čas a pak se Skylink končím.

mvavrusa
Registrace: 7/2009

vortíku

Čítaj pozorne reakcie ľudí,viem že ani cert.prijímač nieje dokonalý,ale môj názor je taký,že tie karty ICE sa im proste nepodarili.Podľa mňa zlý krok.Ja som písal p.Glisníkovi,že možno by bolo dobré nejaké úplne iné kódovanie napr.Nagra3,alebo niečo iné,ale teraz to už asi pôjde ťažko keď začali z ICE kartami.Uvidíme či sa to časom porieši a hlavne aby to šlapalo ako má v cert.prijímačoch ako Technisat.mvavruska písal o tom viz.vlákno vyššie.Držím palce nech sa to do konca budúceho roka porieši ako má.Len si myslím,že Skylinku začali v posl.dobe dosť ubúdať zákazníci po týchto problémoch.Najlepší je asi mŕtvy chrobák CSLink a má pokoj.

kostik123

Zlaté CryptoWorks !!! :((( :bomb: :fuming:

m.night
Registrace: 3/2006

vorti a spol...

"... Skylink rozhodně negarantuje, že se ti nemůže stát abys pár minut koukal na černou obrazovku. tam se jedná o to, že ten přijímač rozhodně bude fungovat. nikdo nemůže garantovat, že ten přijímač je bez chyb. to je věc výrobce"

- Skylink hlavně nemůže garantovat nikomu vůbec nic, protože čím dál víc dokazuje, že je to "firma" amatérů, která naprosto amatérským a diletantským způsobem dělá pokusy v "živém" provozu (navíc v nevhodnou dobu) a není schopna věci dostatečně připravit a vyzkoušet si v testovacím prostředí tak, aby si nenasr... spoustu poctivých abonentů a nakonec i vlastních prodejců, ze kterých dělá tímto u koncových zákazníků blby... Úplně stačí se bavit jen a pouze o problémech s JEJICH CERTIFIKOVANÝMI CryptoWorksovými STB s ICE kartami !!! Žádné technické detaily ani bohulibé úmysly přece běžného uživatele nezajímají (má recht - proč by měly?), stačí mu, že vidí každou chvíli nějaké výpadky příjmu jím poctivě zaplacených programů (pouze díky providerovi a jeho ne/schopnosti či bez/ohlednosti ke svým vlastním poctivým abonentům) a korunu tomu dají PR kecy o tom, že žádné problémy s certifik.STB a ICE nejsou a každý kdo má problém je pirát... To mě asi nejvíc irituje, že nepřipouští reálné problémy, prostě toto jejich chování a popírání zjevných faktů... na základě toho se bohužel ale budou zákazníci rozhodovat... a oprávněně

lance
Registrace: 10/2008

to vortimod
nevím školy nemám ,ale chceš mi říct že je normální služba za nějakých 5 litru nebo kolik stojí ten multi HD ročně aby se sekal a měl 5 minut černou obrazovku !!!! to se na mě nezlob ,ale s tím nemužu souhlasit.Já mám Dream 800 a placený multi HD na cw kartě a nepamatuju se ,že by se mi to kdy seklo třeba jen na 10s. To je prostě šlendrian skylinku,že si na majitelich ice a ir karet testujou různá nastaveni

kiss
Registrace: 7/2005

lance

Klobouk dolů. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

kiss

- nemusíme se bavit o DM, ale jinak je to přesně tak, zákazník není žádný externí vývojář firmy aby ho provider používal na zpětnou vazbu při svých "pokusech" při řešení tech. problému se zabezpečením, nebo jedno s čím... Vždyť sám Glisník takto opakovaně a otevřeně argumentuje (velký/malý počet stížností na infolince... blabla...) Místo aby řekl: systém jsme důkladně otestovali... tak a tak, mohou/nemohou se vyskytnout problémy takové-makové (alespoň s vlastními dealery by měli rozumně komunikovat...) to jsem ale od něj neslyšel. Bohužel realita je taková, že dělají POKUSY v ostrém streamu a čekají na odezvu... svědčí to o jediném - patříme prostě asi ještě někde na Balkán (nechci se dotknout balk. národů...) - firmy i zákazníci (stádo ovcí...) - viz. např. rekace v diskuzích typu: "balíčky si budu platit dál, ale víc si zajdu do přírody, stejně bude léto..." a pod... :)
Naštěstí se dá hlasovat jednoduše - koupenými kartami a předplatným, nic jiného nemá smysl, ani milion diskuzí na fórech nic nevyřeší, BOHUŽEL to může přinést stagnaci či úpadek služby, ale co se nedá dělat ? Odpovědnost neschopného managementu se musí nějak zřetelně projevit jinak se asi nic nezmění... u nás "na Balkáně"...

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra