, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC Direct - zvuk, zadrhavani? (hlavne Prima)Mam posledni cca. tyden problem s UPC Directem - zvuk hlavne na Prime jednou za cas (5-30 vterin?) jako by zaskobrtne... Vsiml jsem si toho i u NOVA Cinema, mozna i jinde - na Prime asi nejvic. Jinak vse OK, obraz jede plynule, vypadky nejsou, signalu je dost. Stejne je to na 2 ruznych prijimacich. Nevsimli jste si posledni dobou neceho podobneho? |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
|
|
RE: UPC Direct - zvuk, zadrhavani? (hlavne Pri...Pozrite kvalitu TP, ak je nizka, doladit parabolu... |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
|
|
RE: UPC Direct - zvuk, zadrhavani? (hlavne Pri...nie je to nastavením paraboly.robí to aj mne.Teraz napr.Markíza. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
RE: UPC Direct - zvuk, zadrhavani? (hlavne Pri...mne zase puka zvuk na ct4 joj joj plus |
max24
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 89 |
|
|
RE: UPC Direct - zvuk, zadrhavani? (hlavne Pri...potvrdzujem. Zvuk na Markize, Prime a aj CT1. TA3 na 4:3 roztiahnute. Ostatne 16:9 programy OK |
peet
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 12 |
|
|
RE: UPC Direct - zvuk, zadrhavani? (hlavne Pri...Neni to kvalitou signalu - BER 0, AGC a SNR nekde pres 90. Nic nerikajici hausnumera z Dreamboxu, ale proste pri techhle hodnotach nikdy nebyl problem se signalem - je to s rezervou. Ted jsem na TV Barrandov a tam je zvuk OK. Prijde mi ze je to chyba v zvukove stope - na strane enkoderu/uplinku...??? |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
|
|
RE: UPC Direct - zvuk, zadrhavani? (hlavne Pri...volej ,komu platíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 503 |
|
|
RE: UPC Direct - zvuk, zadrhavani? (hlavne Pri...taky se my to stava seja se obraz skoro u vsech czesk pogramu ostatny kvalitny tak nevim ze by prima z novou nezaplatyli poplatek za televizy a to podobny i na slovensku :laughing: |
mandikcz
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 77 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|