, sekce: Skylink |
|
jede vám web Skylinku?ERRORThe requested URL could not be retrieved -------------------------------------------------------------------------------- While trying to retrieve the URL: http://www.skylink.cz/web/structure/29.html? The following error was encountered: ?Unable to forward this request at this time. už asi půl hodiny... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Ne a ne se načíst Rv |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Me taky ne,a to bych zrovna potreboval udelat refresh zase mi programy hlásí zakodovano :( |
tukan013
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 97 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?nejede ,potřebuji refresh karty web nejede |
nec3
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 128 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?ach ten skylink |
nec3
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 128 |
|
|
karta skylinktaky mi nejde......ani karta ani web,,, :fuming: |
Tiplik
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 49 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?A jede vubec Skylink prosim ? Ted mi volal znamy, ze mu jdou jen nekodovane programy... |
Ante
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 87 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Nechte deset minut na ČT1 s vše pojede. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 482 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Asi neco chystaj.Jarni nadilku :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 783 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Taky mi nejdou programy jen FTA...jeste ze mam i Cs link kartu...uz me ten Skylink stve |
tukan013
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Taky mám zprávy, že Skylink nejde(ani programy, ani web). |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Zapomněl jsem napsat přijímač Dizipia s kartou Irdeto zaregistrovanou. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
Re :Kvôli domacemu zdielaniu a pvr radsej zablokovali zapisy vsetkym a odstavili svoju stranku.A zdielanie maju vyriesene!A nebude treba ani surflock.A vorti sa vrati k digi. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Co robite paniku?To je zamerny programovy prispevok - nova specialna komedialna stanica pre pobavenie a ozivenie. Skylink |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Mě placená nabídka normálně jde (zkoušel jsem Nova Sport HD, Eurosport HD, History HD).Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?:ogre: Jak jsem psal.:O :ogre:Nechte deset minut na ČT1 s vše pojede. :O :O :ogre: Problémy jsou po celý den. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 482 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?asi nemas cerfitikovany tuner |
losparabo
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Teším sa hlavne na HD. Všetci tu len nadávate, ale SkyLink spravil pre HD v Sk a Cz najviac.Videl niekto z vás HD v Orange alebo T-Com katastrofa ak ste nespokiní nech sa páči predplate si Magio a budete mať oči pre plač čo sa týka obrazu aj podpory.VU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 261 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?me jedete taky nic. to zkousenj to nove nastaveni, ktere nikomu nevadi a hle... vadi vsem, ale aby si nemohl nikdo stezovat, tak odpojili i web. to je ale strategie :-))))) |
jpl
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 37 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?ICE karty maju problemy, tak maju asi pretazeny web |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?grantec prepac, mam iny pohladto snad Skylink ma problem, nie ICE karty, s tymi zakanici Skylinku nic nerobili |
losparabo
|
|
RE: jede vám web Skylinku?dnes maju asi dajake problemy, od rana som potreboval refreshnut tri karty. Stranka ide, ale nacitava sa straaaasneeeeee dlho... |
Kiker
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 43 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Mno, už mě to pěkně žere. Někdo tady něco vykládal o certifikovaných přístrojích.. tak proč nejedou ani Topfieldy TF 6000?? Ten pokud vím, byl pro ICE schválen. A slavnej Surf Lock, o kterém p. Glisník tvrdil, že nedělá problémy certifikovaným Irdeto přístrojům? Tak to asi nezkusil na certifikovaném Optiboxu Zebra nahrávat na disk a sledovat druhý program - nefungovalo to totiž!!! 18.4. se s panem Glisníkem potkáme na Skylink mejdanu - už se těším na diskusi!!! Bude řev!!!koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?uz to opravdu jede staci to chvili nechat na ct1 |
tukan013
|
|
jede vám web Skylinku?Jasně že jsou zalceni.Všichni posílají reautorizace.Když jsem reautorizoval zápisy v noci tak naskočily do 5 minut.Přes den i do 5 hodin.Tesla mediabox X900 pro
|
mudrsat
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 133 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Podle mě jim ten jejich web zahltily refreshisti karet ICE :))) :))) jen tak dále :laughing:Podle mě bude podmínkou při montáži SKYLINK ICE karty podmínkou internet u zákazníka aby si jednou za měsíc dělal reaktualizaci karty :))) :))) Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|