, sekce: Skylink |
|
jede vám web Skylinku?ERRORThe requested URL could not be retrieved -------------------------------------------------------------------------------- While trying to retrieve the URL: http://www.skylink.cz/web/structure/29.html? The following error was encountered: ?Unable to forward this request at this time. už asi půl hodiny... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?crw bez najmensieho problemo vsetko slape :laughing: :laughing:motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?@drtoneboj dojde aj na nase CW, kodovanie ma prednost pred pozeranim |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
mne Skylink web jede!Problém je ale v tom,že nejde "hlavní stránka" Skylinku-možná provádí ůpravu nebo něco jiného,nevm.pro ty,kdo si chcete provést Refresh Karty zadejte tohle https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/GOB_ChangeLang.do?language=CZ To je přímý link,kde se dostanete do menu ... Jak jednoduché!!! :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?To si myslím, že každý děla refleš, místo toho aby to nechal na ČT1. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 482 |
|
|
*** oprava ***stačí dát tohle https://registrace.skylink.cz/ trošku mi ujely prsty... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
kartamám kartu s č.3436818562483, je na ní nápis irdeto, je kupovaná na podzim, je to ta ICE,nebo CRW????dík... |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?dajte si všetci na 30min. pohov a bude to ako predtým... |
donchuan
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 18 |
|
|
@trondíkza tu dobu si mohl pochopit,že Irdeto je i Firma,která vlastní i Crypto,který jde ale pomalu k šípku!!! Stačí???_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
losparabovsetko dobre raz skonci a bude len a len horsie :) ale zatial si to treba uzivat ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
|
|
Registrace a správa služebOmlouváme se,z důvodu pravidelné údržby serveru nejsou nyní stránky přístupné. Prosím, přihlaste se později. Zákaznický servis Skylink. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
uživatelé nechápou paniku skylinkuže by nový titulek :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
|
|
jamess96sem se jen zeptal,každej nemusí vědět všechno..... |
trondik
|
|
RE: jede vám web Skylinku?mne to jede bez problemu a nabehlo to ihned R^VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
|
|
já jsem jenodpověděl a snad ses neurazil? To bych fakt nerad... :bigeyes:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
já takynejsem urážlivej typ... :))) |
trondik
|
|
@Saxonservisný web už ide... |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?za 3 roky som ani raz nemusel refresnut ani nic, ide bez problemov aj dnes, modra karta Cw s aktivnym multi |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?stránka už opäť funguje ako švajčiarske hodinky!!! R^ |
donchuan
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 18 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?ide stranka -uzasne a neuveritelne |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
Registracea správa karet-nedostupnost Rv |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Ide veľký prd.Výhovorka na pravidelný servis.Pekne,také veci sa oznamujú dopredu.Ako za totáča.Majú tam pekný neporiadok. RvPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?ale problémy nejsou :laughing: :laughing: :laughing:Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?30 min na CT1 a pořád nicOmlouváme se, z důvodu pravidelné údržby serveru nejsou nyní stránky přístupné. Prosím, přihlaste se později. Zákaznický servis Skylink. |
novotnj
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 83 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?už mi to došlo - funkce SurfLock = přimknutí uživatele k internetu pokud si chce večer zapnout obraz na TV... ( Skylink ještě rozešle každému písemně instrukce jak si web.stránku na refresh karty přidat do oblíbených v IE :) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Glisník asi chce aby to na Skylink mejdanu 18.4 trochu frčelo, zřejmě tam dřív bývala nuda, tak si chce letos úřastníky předem trochu vydráždit :laughing: :laughing: |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|