, sekce: Skylink |
|
jede vám web Skylinku?ERRORThe requested URL could not be retrieved -------------------------------------------------------------------------------- While trying to retrieve the URL: http://www.skylink.cz/web/structure/29.html? The following error was encountered: ?Unable to forward this request at this time. už asi půl hodiny... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?celý problém SkyLink je v tom, že neumí komunikovat se zákazníky. V tuto chvíli by stačilo uveřejnit na hlavní stránce jejich webu, co se stalo, že je potřeba nechat kartu x-hodin na ČT1 nebo dat kartu do toho a toho modulu nebo přijímače a počkat x-min na obnovení klíčů. Bohužel, hlavní manager :))) zákaznického servisu má heslo "zatloukat,zatloukat a zatloukat" a pokud to nevyjde, tak to hodit na prodejce. Zdravím šéfa přes komunikaci: http://www.jitrnizeme.cz/gallery.php?modul=gallery&akce=obrazek_ukaz&obrazek_id=1799 |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 092 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?RAFI007moja rec, az na to, ze si myslim, ze to nie je jediny problem tejto firmy |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Nejlíp jim jde balamutit a zkoušet, co jsou zákazníci v ČR a SR ještě ochotni zkousnout. Já jsem s tou společností skončil poté, co se neštítili tvrdit, že datový tok jejich stěžejního programu v HD balíčku se několik měsíců neměnil, a když pak vyšel Saxonův článek, který je defakto usvědčil ze lži, tak to otočili a tvrdili, že 5 je rovno 10. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Aspon neklam. V skylinku, rovnako ako v cslinku sa neda skoncit nic ! Kde na stranke najdes formular o zruseni zmluvy ? Si a stale budes ich zakaznikom. AK si im raz poskytol udaje , nieje nijak mozne ich zrusit a nic na tom nezmeni ani fakt, ci sluzbu vyuzivas,alebo nie. Nikto nemoze skoncit, lebo sa to neda ! Tvoja karta sa stane beznou karto so zakladom. Ked ju aj fyzicky znicis, stale budes evidovany ako existujuci zakaznik a stale bude tvoja karta brana do uvahy pri prezentacii 2 000 000 predanych kariet. Je to rovnake v skylink-u aj v cslink-u. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?vratit kartu a v zmysle platnej legislativy poziadat o vymaz osobnych udajov? Na ten vymaz mas pravo. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Já můžu, protože není registrovaná na mě... |
polulin
|
|
RE: jede vám web Skylinku?jasne, uz vas vidim,ako budete posielat karty :)))to s tym - skoncil som a podobne, su len silne reci napisane v afekte. |
grantec
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Tim programem CT1 jste si jisti? Osobne to nechavam na JIMJAM a Multi balicek se rozjede take. Dnes jsem reflesoval tri karty najednou, ale nepomahalo vubec nic, az asi po hodine a po trech opakovani reflasch se probudily vsechny tri karty temer v identicky okamzik. Pro informaci to naskocilo v 17:40hod. Vecer v 19:30hod jsem flaschoval jeste jednu s legalne zaplacenym Multi SD a ta nejede vubec, pouze v zakladu. Pane Glisniku, asi vam poslu fakturu za zbytecne stravene hodiny u zakazniku. Vase karty uz mi nesmi do firmy, nehodlam se kvuli vasim amaterskym pokusum ztrapnovat.On Air!
|
Saxon
|
|
RE: jede vám web Skylinku?emm chodia na vsetkych programoch, to je len sila zvyku . |
grantec
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Tak to jsem v afektu už 2 měsíce a dva dny a hodlám v něm vydržet. Ale rozumím ti, potvrzuje to chování klientů např. v bankovním sektoru |
polulin
|
|
RE: jede vám web Skylinku?I já si dnes trochu užil s ICE kartami.Naštěstí je jich jen zlomek,oproti starším Skylink Standart a veškeré se mi podařilo zprovoznit do hodinky. :(Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Stado bude vzdycky stado, s tym nic clovek nespravi.A co sa tyka ICE - staci ich prepnut do Irdeto modu a pojdu normalne. Uz som to raz pisal- na cw si uz musi provider zhanat podporu inou cestou, tak sa chlapci ucia. 0D96 nieje ako stare crw, kde im na napisanie writera stacilo kuknut do blekitny ;) |
grantec
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Na zaver chci dodat, ze vsechny me potize se Skylinkem jsou vyhradne na kartach CW, ICE a IRDETO jsem neprodal ani jedinou. A koukam, ze jsem dobre udelal. Diky vsem za reakce, dobrou noc.On Air!
|
Saxon
|
|
re allTo chce klid,Jarda Glisniku aktivoval surflock!!! i na web skylinku:))) pro jistotu,jedno přihlášení na web za hodinu.To je tak optimální R^ Co kdyby ty lumpové měli doma dvoj_tří tunerovej Dream a nějak to zase nahrávali,nedejbůh stremovali :))) Abych jenom nenadával,chápu plno věcí,Hbo hd a distribuční trasu,ok technickej problem.vysvětlil proč,jak jsem koupil,prodám dál.Dnes jsem na toto téma měl tel.rozhovor R^ Skylink nejsou pekaři,taky si myslím že jsem trošku erudovanej člověk a dovedu si představit tech.problém o kterém nemá pekař páru.Ovšem shodit server v 19 00 to je nářez,kdyby to udělal it ve 22 00 a do 6 00 se v tom hrabal,ok opět neřeknu ani popel.Měl jsem taky jeden tel na ice kartu a multi hd nabídku plus karta next na chajdu.Zákazník si jí (cw) vyměnil na můj důrazný nesouhlas!!!Ted jsem ho trošku škodolibě odkázal na stránky Skylinku Rv .Ovšem je fakt že má pirátský příjímač DM 800.Po tom když mi volal že stránka The requested URL could not be retrieved jsem se smiloval,přece vybulil s diskem 15OOOKč a ct1,restert cam R^ Co dodat, Ale největší perlu předvedli změnou op klíčů+default :O Jak píše NAPROSTO správně josef BA tady https://www.parabola.cz/forum/topic-60495/1/ To mě utvrdilo že chce cw potopit Rv A,nebo Jaromír leží na Acapolko head http://www.youtube.com/watch?v=7hnhRW2utPs má už spapikanej druhej meloun s otočenou 1 litrovou flaškou kubánskýho rumu a slovy nikdo nevolal,nevím o ničem,vše ok,co po mě chcete si užívá rentierské zasloužené dovolené :))) Jestli mě taky pozve na setkání tak nebudu hodnej!!! Jak psal Saxon,na co máme ty mejly,na ho v no a na nic :))) Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 236 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Dobrá chyba z jejich strany. Mám 4 dny starý zápisy a dešifrování nejede a web taky ne... Naštěstí mi zápisy do 5 minut přišly.Aspoň to není jako u Sky UK, kde bych na to čekal 3 dny :-D |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Ještě, že mě karty nebavěj. Karban mě netáhne. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Opakujem,nakakali si do vlastného vrecka,čudujem sa,že to necítia.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Clovek by povedal, ze vyskytli sa technicke problemy s kodovanim (ci cim), a aby neboli obmedzeni vazeni uzivatelia, tak do odstranenia problemu kodovanie odstavim a poslem nejaky ospravedlnujuci pr pokec spravcom for venujucich sa tejto problematike, nech s tym nalozia ako chcu (kedze zlyhava este aj web ako komunikacny prostriedok). A samozrejme urobim poriadne testy pred ostrou prevadzkou, aby som sa vyhol dalsej blamazi.Namiesto toho uplne ticho, a k tomu sa este pridavaju niektori hyperaktivni jedinci snaziaci presvedcit ostatnych, ze dvojtunerove prijimace u nas neexistuju, ze naklady na prevadzkovanie takehoto druhu podnikania su neskutocne velke, co si zakaznici musia uvedomit, ze pouzivaju nespravne prijimace atd. To sa skutocne ani neda obcas reprodukovat, cim sa niektori snazia ohanat, aby presvedcili ostatnych, ze to je normalne. Proste katastrofa. |
kono
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Nejzajímavější na tom je, že jim ty necertifikované přijímače tolik v žaludku neležely, když ten jejich balíček rozjížděli a spousta lidí si jejich kartu pořídila třeba jen kvůli přenosům z Premier League v HD. |
polulin
|
|
RefreshMně se nejvíc osvědčil refresh na CT24 - zpracování EMM "nevyrušují" požadavky na dekódování... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
RE: jede vám web Skylinku?Web žije.Konečne.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|