, sekce: Skylink |
|
Nefunkčí HD programyProsím o pomoc. Mám zaplaceno multi HD a už několik dní mi blbne history HD, filmbox HD a travel HD. Nevite co s tím mám dělat? Zkoušel jsem i znovu proladění kanálu 12109 ( našlo to golf ) ale program se nerozešel. Pořad tam mám tmu. Obraz je málokdy. A taky se mi pěkně seká nova HD dost často to píše zakodovany program. Už mě to .... mam kartu ICE a mascom 5300. Chtěl jsem zkusit refreš karty ale skylink ma vypadek pro přihlášení. |
groal
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 25 |
|
|
RE : Nefunkčí HD programyPokud ti " seká " NOVA HD a ostatní HD není to skylinkem, ale chybně doladěnou - nastavenou - anténou ! |
m.night
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 138 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyPřesně tak - nejprve proveřit nastavení paraboly. A HD programy od holabděnů ti jdou? (bravaHD, DiscoveryHD, penthouse HD) |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyZkontrolovat natočení antény, případně před anténou pokácet stromy. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 482 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyKoukám že parabola.cz se stává neoficiální poradnou a stránkou SKY linku kde uživatelé řeší online neustále a neustále dokola problémy.Online support Sky link |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Nefunkčí HD programy@patchces povedat, ze uz online servis Skylinku funguje? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyKdyž můžu, pomůžu . . . |
m.night
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 138 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programymam zaplaceno multi hd a nejde mi filmbox hd jinak travel a zbytek jede tak nevim :lookaround:Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programybravaHD, DiscoveryHD, penthouse HD fungují. parobola ma signel dobrej 99% 90%, neni potreba nic kacet, protoze tam nic neroste, zacalo to blbnout posledni dobou. Ma cenu volat na skylink? fakt netusim co s tim. Dotedka to slo vsechno perfektne. |
groal
|
|
RE: Nefunkčí HD programynema cenu,nemas certifikovany prijimac,mozes ist handry fajcit..toto ti tam povedia... |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyNo tak zavolej na Skylink co ti máme poradit asi tak?? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
koaxa ty jsi tam už někdy volal? Asi ne.Amiko mini combo
|
AB DSR-322
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 532 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyzkusit přehrát sw v CA modulu.... teda pokud tam máš menší než 1.20, nebo pokud tam máš 1.22 :lookaround: jinak těžko říct kde je zakopanej pes, nebo jestli je to opravdu špatně seřízenou anténou :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyteď jsem na mascomu našel, že vydavaji novou verzi upgrade, takže ho přes satelit stahnu a uvidim, horsi to snad nebude. Pokud me skylink nase... tak zrušim inkaso a 800 co jim měsicně posilam utratim jinak :) |
groal
|
|
RE: Nefunkčí HD programyutratit svoje peniaze inak ako v Skylinku, je v situacii ked je vacsina odbornej verejnosti pre mna nepochopitelne na strane Skylinku, jedine mozne riesenie a trest pre Skylink |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyI rozumná laická veřejnost je na straně Skylinku.Mě už to připadá jako cílené útoky prodavačů.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyMě to také nejelo.Dal jsem na ČT 1 šel jsem si zapálit a když jsem se vrátil tak OK.Jenomže vy nemáte čas 10 minut čekat.Hned napsat na všechna možná fóra - nejede. :fuming:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programyasi pochopitelne nemyslis? |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
|
|
antošmožno sú to útoky predavačov čo musia denne riešiť x problémov s nefunkčnosťou karty zákazníka refrešom na nefunkčnom webe pričom sa karta v niektorých prípadoch chytí až na treťí krát? :scared: |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Nefunkčí HD programynerad se opakuji,Skylink je a bude vždy problém,rychle pryč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|