, sekce: Skylink |
|
neda mibola tu tato spravahttps://www.parabola.cz/zpravicky/13917/skylink-testuje-opatreni-proti-sdileni-karet/ citacia: "Možné problémy s nahráváním více placených programů Skylink zároveň připouští i provozovatel. "Jde o to, jak je přijímač vybaven. Pokud nahrává v zakódovaném formátu a odkóduje poté, nemá problém," popisuje webu parabola.cz Jaromír Glisník. V případě, že přístroj nahrává v odkódovaném tvaru, mohou nastat potíže. Duální decrypt podporují moduly Mascom s licencí CryptoWorks a Irdeto." mam zakodovanu nahravku z nedele a soboty .... dnes po uzstnej zmene si mozem piskat a uz si ju nepozriem. Vymenim SkyLink kartu za cslink :) ... najde sa niekto? |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
|
|
RE: neda miVymenim SkyLink kartu za cslink ... najde sa niekto?tady asi těžko,nas.r.a.n.ejch skylinkářů je tady dost R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: neda mity si nepochopil vyssi level urovne sluziebo teba taka firma nebude mat zaujem |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
sky linkJa.uz iba zaklad zdarma. Sky link hahahah :))) |
igor222
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 70 |
|
|
RE: neda miviete mi niekto napisat ako dnesne "coro-moro" sd zvladli prijmace optibox?ultra - superb - extra daval som ich asi desiatim ludom a zatial volali dvaja ze im nic nejde .. tak neviem ako su na to iny, uz je pozde na telefonat |
bedo
|
|
RE: neda miS.P.A.MDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: neda mitesi nas Antosi |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: neda miMal som Trade and technology teraz Skylink Czten čas ešte nebolo Skylink Sk tak som kúpil aj Skylink Sk ešte kúpiť Cs Link a hotovo :))) |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
|
|
Antošspam jsi ty :))) Tohle je opodstatněná nasranost některých uživatelů :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
bedomajitelia OPTIBOXOV EXTRA ešte mi nevolali, asi ešte nezapli TV.Chceli zatiaľ pozerať hlavne na A200 a niektorým to už aj samo nabehlo. Treba len počkať. Takto čakávala aj suseda s D.GI, niekedy aj 3 dni, a potom som jej dal ARIVU + Skylink, no našťastie mi ešte nevolala. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
|
|
ja zas nechapempreco by mal mat problem niekto s MasCom -/- DualDecrypt ked nahravam NEkodovane (to co sa nahra je uz nekodovane)... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: neda mikrikri ... to je k tomu surflocku, ze iba jeden program odkodovava |
bedo
|
|
RE: neda miJe to z osobní zkušenosti a nebo zaručená zpráva alá JEDNA PANÍ POVÍDALA? Chápu, i hloupí jsou lidé, jak tvrdí můj bratr. Ale dle mého jde (nevhodné slovo)y moc často a nahlas slyšet. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
RE: neda mipetr, co ti pani povedala?pisem ze ako som cital tu spravu som si urobil nahravku a cakal som kedy zmenia kluce zial nebolo treba dlho cakat nahravka je v kakaci :( |
bedo
|
|
a mě taky nedala!:crying: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|