, sekce: Skylink |
|
SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWORKSzdar pratele, tak muj homecast 200CRCI nejenze do pulhodky prestane dekodovat , ale on nedokaze kartu ani zaktivovat (asi nedokaze zpracovat EMM).jaky dalsi prijimace cryptoworks original vam delaj s ICE trable ???? jaky neprijde vam tvrzeni glisnika ze ICE maka ve vsech cryptoworks OK jako podvod ci snuska lzi a polopravd poskozujici zakazniky ? PS: behem pulhodky sem zkonfiguroval osram (pardon oscam) a kartu zfunkcnil. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Skylink asi nepocita, ze nejaky prijimac by mohl fungovat vic jak dva roky. ICE nejede ani v eM150CR, v Humax Fox, Humax 5500. Ber to z te lepsi stranky - do 200CRCI muzes supnout aspon modul.Holt driv se vyrabela kvalita, dneska sracky. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...On jaksi přestává Skylink fungovat úplně. Nejde se přihlásit na jejich web (aby se dala udělat reautorizace karty) a také mě všechny programy včetně MultiHD přestaly tak přes půl hodinou fungovat. Mám Ariva HD 200 a kartu ICE. Takto postižených zákazníků bude podle reakcí na různých fórech asi kupa. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Ano, dnes sem zaregistroval také problém na dvou ICE kartách a dvou r§zných přijímačích. :-( |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...A proč se nejde přihlásit na web ,protože každý dělá refresh karet. Hlavně že p. Glisník nechápe paniku a neví o žádném problému. Rv RvPanasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
|
|
@ J aa aký modul tam chceš šupnúť, žiadny novy+ neberie.už sme to preberali tu: https://www.parabola.cz/forum/topic-60324/ |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...bublajsi, ten homecast 200 je přijímač z roku... 2001? teď nevím přesněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...webový stránky skylink jsou pod útokem hackerů (hlásili to údajně na JOJ, takže to musí být pravda)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Doma používám jednu kartu T-T (02...) a tři karty T-T (03...) pro Skylink v různých SAT přijímačích, vše je OK. Dnes jsem si pořídil kartu ICE výměna a tak jsem jednu kartu 03... "obětoval" z důvodu, že chci kartu Next (tato je možná jen pro ICE nebo Irdeto). Novou ICE jsem si hned zaregistroval, od 12h ji používám v Technisatu HD-8SX (dekoder CW Technisat), také je vše OK. Udivuje mě, kolik lidí má problémy (hlavně s ICE). |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Jo, od hackerů zákazníků, kteří se snaží udělat reautorizaci. To je fakt náhoda, že spoustě zákazníků přestává fungovat Skylink programy a akorát zrovna útočí na jejich web hackeři. |
ZdenekMi
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Na stránke skylinku je napísané toto:Nedostupnost Omlouváme se, z důvodu pravidelné údržby serveru nejsou nyní stránky přístupné. Prosím, přihlaste se později. Zákaznický servis Skylink. |
skynett
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...No to tam nahodili, až když jim to nějakou dobu nefungovalo. Klasická hláška, když něco nejde. Dělá se pravidelná údržba... |
ZdenekMi
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...nevím, jestli to na jojce bylo. dost možná ten synek co to sem napsal kecá:"Videli ste ?v správach na jojke dávali že hackeri napadli a znefunkčnili stánku nebeského linku" Autor: markus176 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...vubec me nezajimaj plky , ze muj prijimac je z roku razdva. glisnik tvrdil ze to bude makat vsude s original a pokud to nedokaze splnit tak to je klamani zakaznika.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
A kdo se neobjevilSamotný padrepio,deltagama,votrimond :))) ala pohunek skylinku :8)Já jsem si říkal že se neúčastníš konstruktivní debaty jak je zvykem,čekáš taky na reflash!!! Doufám že nám následují témata zase dobře zmoderuješ Rv Už chybí jen nick kukuBříza :O Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 236 |
|
|
vortiSi pozri aký som dal nadpis príspevku :laughing:https://www.parabola.cz/forum/reply-439704/ VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...tohle fórum = revoluce za účelem likvidace SKYLINKU.hlavně abyste se nedivili. naivně si myslíte, že každý od skylinku uteče k CS LINKU. já bych to neudělal. spíš UPC nebo DIGI. tam je aspoň fotbal :laughing: Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...no pockaj markus176, ved ja som sa k hacku priznal:)) :))) :)) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
Zablokované katy Skylink ICE.Dnes došlo k zablokovaniu kariet Skylink ICE, montéry a predajcovia mali veľkú radosť z vyzváňajúcich telefónov, a otázok - mám zablokovanú kartu, nejdú mi programy, čo sa stalo, čo mám robiť.Čo sa vlastne stalo ??? Skylink zmenil na provideriID, Index Key na 08 teraz je: I 062480 08 xx xx xx xx xx xx xx xx |
skynett
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Možná by to chtělo na Facebooku založit nějakou skupinu nespokojených zákazníků. Třeba by pan Glisník konečně zaregistroval, že nějaký problém je. |
ZdenekMi
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Späť trochu k modulom ale IRDETO:Mám tu 3ks od SMIT - SMARDTV a NEOTION a DSR320SKCI. Nezoberie len ten NEOTION. A karta IRDETO, ktorá nebola v STB cca 3dni, bol som zvedavý na reakciu na dnešnú zmenu, v module od smardtv nabehla cca za 2min. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...binladin2: ty seš pěknej fašoun R^ když si někdo dovolí oponovat, tak hned že zbytečně moc kecáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
losparaboMáš to mať :)))VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...vaše likvidace SKYLINKU nemusí nutně znamenat zisk pro CS LINK a pozici 23.5EVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Ale je to stejně hrozný a dovolat se tam taky nejde, všechny linky obsazené. A karty asi nejdou žádný, snažím se rozjet CWR v origo dekodéru a nic, stále jde jen základ a MULTI s HBO nenaběhnou. Přitom asi dva programy z multi hrají jinak nic. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
|
|
nazdar binladintu som, len nemam cas na diskusie, sledujem vysielanie Skylink. :)))U mna vsetko ide, tak tu nebudem vypisovat, ze mi nejde to, ci ono. Vyhodte Arivy a kupujte Vantage. :))) AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
| Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|