, sekce: Skylink |
|
SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWORKSzdar pratele, tak muj homecast 200CRCI nejenze do pulhodky prestane dekodovat , ale on nedokaze kartu ani zaktivovat (asi nedokaze zpracovat EMM).jaky dalsi prijimace cryptoworks original vam delaj s ICE trable ???? jaky neprijde vam tvrzeni glisnika ze ICE maka ve vsech cryptoworks OK jako podvod ci snuska lzi a polopravd poskozujici zakazniky ? PS: behem pulhodky sem zkonfiguroval osram (pardon oscam) a kartu zfunkcnil. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...DIGI - všechny programy v pořádku. zápisy chodí perfektně. v poslední době se fakt zlepšiliVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Tomu se u nás říká zkvalitnění služeb :))) :))) |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...a obraz na DIGISPORTU je lepší než cokoliv z placený SD nabídky na 23.5EVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Arivu jsem před časem poslal o dům dááál... |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
vortinik tu nechce likvidovať sky ake keď si ty neurobíš poriadne svoju robotu pochybujem že dostaneš pochvalu :))) či?VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
|
|
vortimondBalancujes na skutocne tenkom lade s tymi tvojimi vyjadreniami, citujem: "fašoun"Nikto nikoho nelikviduje, kazdy si je strojcom svojho uspechu sam Kde vidis prosim ta snahu podporit CSlink. Vestecka gula z polska? No musim povedat, ze komedie mam rad a dlho som sa tak dobre nenasmial, ako dnes na tomto fore. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...jeden fašoun, druhej udavač :laughing: to je společnostVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...nieco k veci nemas? |
losparabo
|
|
re padreCopak to nevidíš co předvádí,tobě nikdo nevolá!!!Ale ty ne,tobě akorák koukaj z Jardovi pr_de_le tvý nohy :8) Musíš brát kamaráde ohled na ostatní,že tobě to jde(a kdo ví jestli)neznamená že dalších 10 bude držet hubu R^ Jinak tvoje narážka mi připada ubohá a nestojí mi za reakci!!! Ostatně můj děda byl v Terezíně :((( takže opatrně___!!!! Rv Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 236 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...že byl někdo z tvých příbuzných v terezíně vůbec neznamená, že ty nemůžeš být fašoun. to je prostě hrozný. o cose tady snažíte? skylink si dovolil změnit klíč! to je úplně standardní věcVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...vidis vorti ak si (nevhodné slovo)ne necitlivy a netaktny?je to dobre? |
losparabo
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...a ty si standardne blby |
losparabo
|
|
skylink icemam ice i normalni kartu. nejede to a co.nikdo neni dokonalej.ono to zajtra pojede. :-/ |
markusik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 49 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...jedinej kdo tady něco napsal k věci je skynett (jestli je to pravda) :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
BAN VORTIMONDvypadniDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Myslím, že už je nejvyšší čas, aby odpovědným lidem ve Skylinku začala blikat kontrolka. Tohle všechno dohromady, co se děje poslední dobou, totiž opravdu není úplně normální pro společnost typu a velikosti Skylinku.Na druhou stranu je ale vidět, že Irdeto představuje opravdu spolehlivé zabezpečení, protože je vyloučené, aby někdo prolomil systém tak složitý, že i sami vyškolení technici Skylinku bezproblémově nezvládají ani pouhou jeho obsluhu a základní konfiguraci... :) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...digi tv si můžete objednat na adresehttp://cz.digi.tv/jak-ziskat-digi/ :laughing: a teď bych prosil o ten banán Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...To ste se tady mohly ze SkyLinku po..at!!Sky link sem - SkyLink tam.. "nejlepší je Skylink!!" A teď to máte.. :laughing: :laughing: Kartu už měsíc nepoužívám a je mi fajn R^Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
|
|
re LucaBrazza:))) Ale jo,já jsem rád že ti to valí,opravdu.Ostatně mě soukromně taky R^ Ale koukni se okolo na tu spouštˇ,nikdy jsem nedal jedinou Arivu nebo jak se ten polskej krám volá :))) ,dám raději klon dm 800 ale jak vidíš problém moduly cw,ice,certifikat Glisník ready nebo ne,je to jedno!!!Ostatně Vantage asi dobry hardware,ale podpora nic výraznýho R^ Jen co jsem slyšel,podotýkám nemám vlastní zkušenost. Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
|
|
re padreApropo ty si neumíš udělat stream,aby si se přesvedčíl?Kuwa ty seš chytrej :laughing: Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...já takový věci nechávám na providerovi :))) nemusím se párat jako bublajs s jeho deset let starým HomecastemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...@Vortimond: ak máš s Digi nadštandartné kontakty, tak tam vybav nech sa konečne dohodnú s HBO. |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 948 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...HBO je bIbost. ale když o něj příde DIGI, tak je najednou nepostradatelný.bublajs, když ti na tom Homecastu tak záleží, proč si do něj nekoupíš modul? Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
re padreJá Ti ho sem klidně prdnu,aby BDCartaři zaslintali!!!Ale ty by si do toho stejně čuměl jak do bolavý pr_de_le :))) Tak je to asi k ničemu vést diskuzi Jo a ty už namáš Homecast?Jak máš uvedeno? :8) I ty připrav se na skylink netion,né aby Tě napadl třeba Mascom ty nezbedo. :laughing: Viš že nemá Glisnik ready___ :fuming: Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!
|
binladin2
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...bublajs, já tady jeden modul mám a nepoužívám ho. možná bych ti ho poslal, ale adresu mi asi neřekneš. já bych ti jí taky nedal, pak by mě asi navštívilo vaše satelitní mafiánský komando :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|