, sekce: Skylink |
|
SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWORKSzdar pratele, tak muj homecast 200CRCI nejenze do pulhodky prestane dekodovat , ale on nedokaze kartu ani zaktivovat (asi nedokaze zpracovat EMM).jaky dalsi prijimace cryptoworks original vam delaj s ICE trable ???? jaky neprijde vam tvrzeni glisnika ze ICE maka ve vsech cryptoworks OK jako podvod ci snuska lzi a polopravd poskozujici zakazniky ? PS: behem pulhodky sem zkonfiguroval osram (pardon oscam) a kartu zfunkcnil. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Co bolo skorej: Vajce ,alebo Sliepka tu sa to nevie ,ale Isto sa vie ,že STB bolo skorej ako ICE ,tak prečo by malo byť to STB zle ,ked doteraz išlo z CW OK,a naraz je Zle ked vyšla nova ICE a ma vnom ísť ,Lebo karta Funguje vo všetkých originálnych dekodéroch CW ,Tak prečo bolo treba X-krát meniť FW v STB ,ALE SAMOZREJME KARTA JE OK ,najlepšie na tom je ,že STB išlo 5 rokov z 1 FW na čistú kartu CW a na tu ICE ani po X-FW nejde poriadne,ale chyba je v STB ,tak prečo STB ide ak dam dnu staru CW z hocijakým FW ,ale nie KONTAKTUJTE VÝROBCU STB ,chyba je tam ,nedostatočná kompatibilita FW z ICE ,ale prečo ak ta ICE tam isť ma a je PLNE KOMPATIBILNÁ Z LICENCOVANÝMI DEKODERMY CW. :fuming: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...rozumíte mi co chci říct? tady je poměrně dost lidí, co nemají snahu řešit problémy. o to jim vůbec nejde. zajímá je akorát skylink, glisník a všichni co je podporujouVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
Vortity si včelička ,co si sbírá na sosák ! :laughing:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...tak přijď frajere. Amen. Přijď, ó Duchu svatý. ve svý neskutečný bIbosti jsem si objednal párkrát zboží u českých prodejců sat techniky. takže zde máš tip. ale skončíš u soudu jakmile mi třeba rozmlátíš jenom oknoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...:))) pro mě už jediná česká platforma je DIGI a jediný solidní a seriózní český prodejce je satking.deVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
vortimondpo dlouhé době dobrý vtip R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Vorti, len pozor na to baranidlo :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Ahoj Všem, tak jak to vypadá dnes?, musím říct že Ariva při vložení ICE pro pokus chcípla i u mně doma. Některé další značky také nehrajou (Mascom)... jestli to Skylink nějak nedořeší budu se koukat taky jinam, ty rozhořčené telefonáty "už nám to nehraje a je to nový" už mně fakt nebavěj.. stačí neustálé přesuny programů a teď zas tohle. Existuje nějakej spolehlivej modul který by šel v nejhorším použít? Nebo jak to rozumně řešit..Lidi nechtějí přijímač za 10 tis, ale chtěj prostě rozumně hrát.. Díky za aktuální info.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 377 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...@Milan C: přijď s beranidlem. viděls někdy něco jako je ... k čemu bych to přirovnal. něco jako nervózní veverka na LSD? tak přesně tohle uvidíšVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
jde s tim offtopicem nekam. bavime se o cryptoworko cryptoworks original.vortimonde, ty tahni zpatky na kladno , protoze nemas nic k tematu. o tvoje zvasty opravdu nestojim. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...vy co tu vypisujete nespokojnost ..ste v prvom rade nepochopili samotnu filozofiu skylink-u. ja to sice tiez nechapem..ale podla p. Glisnika je problem u abonenta. povedal by som ze trafil klinec po hlavicke. problem je u abonenta ze abonuje skylinik..mam pocit ze abonent upgradne..ale na ineho providera.. :-/skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Bublajsi, seber si ten svůj Homecast 200 z roku 2001 a táhni s ním někam nevím kde bydlíš. Mě to nezajímáVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Vorti...Ja neprídem, to niekto iný... :) Ty čo tu rozsievaš vtipy a srandičky na účet prispievateľov, nepoznáš ten vtip z baranidlom? To snád nie.... :))) |
Milan C
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Já nemám ani živnosťák, ty pako. V životě jsem nic neprodaI, maximálně televizi do zastavárny :laughing: na mě ty vaše triky nefungujou, kterýma se navzájem udáváte.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...No ja si myslím že práve vaše reakcie je to pravé čo p.Glisník potrebuje vediet a ako dál!! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
|
|
trochu na zamyslenieChápem že ste nespokojní, lenže ICE nie je produktom skylinku ale IRDETA. To že v dohľadnej dobe nechajú CW padnúť je isté. Skylink je nútený pripraviť sa na tú skutočnosť a irdeto mu ponúklo ICE (teraz sa presviedčame že to irdeto nezvládlo). Som zvedavý čo urobí (zrejme narýchlo na poslednú chvíľu) CSlink (ku ktorému chcete prechádza) v blízkej budúcnosti keď bude nútený CW odpojiť. To tu budete ešte len nadávať. Donedávna bolo HD a mpeg4 pre nich blbosť. Onedlho snáď pustia prvé SD programy v mpeg4, to tu bude nadávania od ich abonentov s lacnými TESCO prijímačmi. Ani by som sa nečudoval keby pri zmene kódovacieho systému odišli od irdeta. Aspoň by sa trh očistil od brakových prijímačov. :))) |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Baranidlo na čarodejnice....nie triky, vtipy... :))) |
Milan C
|
|
RE :ICE je jednozncne nekompaktibilna karta s crw.Chyba je v nej a nie vo fw prijimacoch.Povedzte niektorym obycajnym ludom,ze maju chybu vo fw stb.Ved nevedia,ani co to je.V mojom okoli ma velmi vela ludi stare dobre homecasty 150cr(a ine s original crw) a az im vymenia staru crw kartu si neviem ani predstavit.A mali prislub,ze v original crw im neplatena ponuka pôjde navzdy.Skylink pokial neupravi ice na bezproblemovy chod v crw prijimacoch problemom sa nevyhne.Ked nie soi,tak aj vyssie instancie. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Osobně mám všechny ICE v IR nebo CW čtečkách(převážně SD Mascom) a nemám problém. Zde v posledních dnech vzniklá hysterie se mě (snad proto) zatím netýká.Mít ale tento konkrétní problém, informoval bych se u Skylinku o možnostech kompenzace popř. u konkurence o možnostech abonence.. Je totiž podle mě nutné nezapomínat, že s "ready" strategií, která byla nejspíš nevyhnutelná a laickým zákazníkům může opravdu pomoci při výběru, začal Skylink teprve nedávno. Do té doby byl "doporučený" přijímač každý s licencí CW. Tohle Skylink jistě ví a už i jistě ví, že na zde uváděných typech problémy jsou. S tím má bublajs samozřejmě pravdu. Předpokládám, že tuto situaci Skylink "nějak" vyhodnotil a věřím, že je na řešení této malé skupinky uživatelů "nějak" připraven, pokud o tyto zákazníky nechce přijít. Samozřejmě pokud se jedná o "základáře" s neplacenou nabídkou, tak je to nejspíš netrápí tolik, jako by se jednalo o pravidelného abonenta placené nabídky. Jako takový bych je požádal o příspěvek na nový přijímač, přešel ke konkurenci, či vypnul televizi. Je demokracie a každý má na výběr. Nemá cenu se ale vyplakávat zde na fóru. Osobně nejsem v situaci, abych musel někomu doporučovat konkurenční kartu s nabídkou o které si myslím, že je chudší či nevýhodnější, jen proto, abych na něm vydělal a v budoucnu měl žádné/menší problémy s jejím provozem. Ale nedivím se tomu, kdo to takto udělá. Může mě to akorát mrzet. Ale znova opakuji, místo vyplakávání na fóru svůj konkrétní problém řešte u nich. Když už vám nepomohou, aspoň se dovíte jak moc si vás cení. A samozřejmě opačné případy jim udělají to "dobré jméno". A pak se s těmito zkušenostmi zde svěřte. Ty mohou pomoci i ostatním. Neustálé nadávání na jednoho či druhého providera mě už dávno přestalo bavit číst a přiznávám se, že poslední dobou tuto diskusi vůbec nemoderuji. Je totiž o ničem a v tomto má p. Glisník pravdu. Proto to udělejte tak jak vám doporučil, kontaktujte ho a svůj problém mu řekněte. Sám vám tuto pomoc nabídl a věřím, že už toho někteří využili, akorát zde o nich nevíme. @bublajs, nejsem teď stoprocentně schopen si to vybavit, ale myslím, že sám p. Glisník přiznal, že o problémech v některých CW certifikovaných přijímačích vědí. Proto mi to nepřipadá jako snůška lží či polopravd, jak jsi to nazval. Jinak ale tvoje téma má smysl. A jak jsem naznačil, řešení je velice jednoduché. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...ten homecast z roku cca 04 s firmware z roku 06 je plne funkcni se vsemi kartami cryptoworks ktere tu mam. cslink , upc skylink. pokud ta ICE karta je "taky cryptoworks" tak musi makat zcela normalne , za predpokladu ze splnuje vsechny standarty cryptoworks. me se to jevi uplne jinak.ja tady tedka delam praci za nekoho z IRDETA nebo SKYLINKU kdo nedela svoji praci poradne. pokud nekdo tu kartu opravdu v cryptoworks strojich testoval tak neudelal svoji praci poradne kdyz tvrdi ze to je OK. je mi to uplne jedno. at si s tim neco zacnou delat, neb se hodne brzo objevi nekdo, kdo bude opravdu nastvanej protoze ta tvrzeni o vlastnostech tohoto produktu nejsou pravdiva a zakaznik je uveden v OMYL. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Nevím jak pořádně dělají svoji práci ve Skylinku, ale například u přístrojů TechniSat Digit MF4S-CC bylo předem jasné, že tam ICE karta nepůjde, i když má origo čtečku CW.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Amen, amen pravím vám,prošel jsem už mnoho fór a planých diskusí ale takové srocení kokelesů jsem nikde jinde nenašel! :))) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
|
|
hrmekTie fora môzes preliezt krizom-krazom,ale,co s obycajnymi zakaznikmi skylimku,ktorym net nehovori nic,fw duplom a zatial im skylink crw slape bez problemov,po vymene za ICE bude KO?!Skylink ma problem riesit problemy za chodu u par kariet a so spätnou väzbou na zakaznikov.Co bude potom u nefunkcnych ice u stotisicov ludi? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...Ale já jsem také byl obyčejný zákazník Skylinku,pak jsem si dovolil zde kritizovat vedení Skylinku a dostal zaracha,koupil jsem si Cslink a mám pokoj(snad):-) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
|
|
RE: SKYLINK ICE a nefunkční original CRYPTOWOR...mam Skylink vse beha tak jak ma z meho pohledu velka spokojenost R^ |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 558 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|