, sekce: Zkušenosti |
|
parabola czDobry vecer.Chcem sa iba opytat ci tento portal je urceny iba pre predajcov,monterov a inych fušerov,ci aj pre beznych uzivatelov satelitnej techniky?Mne to tu pripada ako konferencia vsetkych tych menovanych,kde si par ludi riesi svoje ne-kvalifikovane pracovne problemy.Dakujemdreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
|
|
RE: parabola czjako co ,to nám kopíruješ dotaz,který jsi poslal adminovi?,díky a použij email R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 503 |
|
|
RE: parabola czpokud vlezu na fórum,které se mě nelíbí,tak tam nechodím,nebo se má fórum přizpůsobit tvým představám? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
Jedno je jistékdyž se dělají pokusy tak na králících a ne na Lidech .pPak vystrkují růžky i ZELENÍ a ti mají své lidi a HACKERY všude . Zítra vyjde PR : Hackli nám to zelení :laughing: |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
|
|
lubo540Právě proto,že jste na fóru a veřejném,tak zde diskutují všichni! Jak laici,tak i profíci! Bohužel to poslední dobou vypadá jak na kohoutích zápasech a skoro vždy se diskuse zvrhne v osobní urážky!Asi to odráží současný stav ve společnosti! Jen na vše nadávat,kritizovat a konstruktivita je ta tam! :crying: No a třeba ti profíci Vám ve volném čase udělají reportáž,recenzi něčeho zajímavého,pošlou zápisy na spadlou kartu místo operátorů a vysvětlí,proč a čeho se laik má vyvarovat,pokud ovšem o něco takového vůbec stojí! Proto sem slušný člověk chodí. :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
|
|
RE: parabola czjá s tím problém nemám,urážky používá jen ten,komu dojdou argumenty a s takovýmto nemá cenu diskutovat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: parabola czaneb,chceš-li s vlky býti,musíš s nimi v... R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: parabola czPřipomínky a náměty k webu parabola.czNa této stránce můžete prostřednictvím níže uvedeného formuláře posílat připomínky, náměty na vylepšení webu parabola.cz. Tato služba je dostupná pro všechny přihlášené uživatele. Výrazně jim zjednodušujeme kontakt s webem parabola.cz. Formulář, prosím, využívejte i pro nahlášení chyb na stránkách, případně v textech článků i požadavky na změny textu v podpisu. Obsah zprávy nebude nikde na webu zveřejňován. Děkujeme. |
pierrepetr
|
|
Delta1Máš pravdu-ale?? jak se postavit k tomu když se snažíš poradit a dotyčný/naposledy včera o ČT/ hodí dotaz a lidi radí a od něj absolutní nezájem? A poslední dobou je to normální na něco se zeptat a někdy mi to připadá že si tady někdo dělá srandu protože se vyloženě ptá na ptákoviny.Dost dotazujících je velmi dosti vulgárních když jim neodpovíš hned či jim napíšeš aby použili napřed hlavu-vyhledávač či ABC.Viz lázeňák a pussycat.Podívej se kolikrát tady je třeba za den dotaz "jaký přijímač si koupit-mi doporučíte"?To je takový problém tady zalistovat pár stránek z5 a pak se ptát?A můžeme pokračovat do nekonečna.Ano nemusím odpovídat ani reagovat ale snažím se pomoci pokud je to v mých silách ale snaha kolikrát vyjde naprázno.Tak se pak nediv že občas někdo někoho někam pošle ale většinou to bývá za (nevhodné slovo)ní dotaz či nezájem a neshopnost.A když se podíváš kdo se jak chová tak málokterý "starý zobák" je tak vulgární, ve větší míře jsou to jiní. ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
@pierrepetrTo si sem nasral 5 prispevkov, ak dobre vidim?Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
|
|
RE: parabola czJe zajímavé že jsem napsal d.e.b.i.l.n.í /smazáno/a to je vulgární/sprosté/slovo a n.a.s.r.a.l ne?Takže by to chtělo nějak sjednotit.Jak na to Admini? RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
RE: parabola czToto je komercny portal , sem chodia najviac zadavatelia reklam, predajcovia a sem tam nejaky chudak, ktoremu daju jasne najavo,ze je tu navyse. Ale zas tu je moznost sa aj zabavit - ziadne suchopadne techn. detaily , ale stavnate nadavky a osocovanie. :))) |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
petr33Mozno mierny atavizmus najlepsie vyjadri myslienku. Laik ma pravo na relativne hlupu otazku, inac je to s turbo profesionalom, ktory ma rozrobeny bytovy dom a potom sem da dotaz, ze preco ma kvalitu 0% signal 103% za EMP alebo spaunom a vznikne tu 50 odpovedi z ktorych sa vyse polovice slusnymi slovami neda komentovat.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
|
|
@ grantecPáči sa mi tvoja odpoveď a vystihol si to presne ako to myslím aj ja. Pred pár dňami som tu dal príspevok na názor jedného nemenovaného prijímača, jeho parametre a pripojil som k nemu svoj názor a bol som ešte osočovaný jedným típkom menom "šakal" a človekom preobcovaným sexom v meditačnej hladine alfa. Rv |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
|
|
petr33Já už se tomu nedivím (lenost vládne) a raději přispívám tam,kde to má trochu smysl! Na urážky a hádání nemám čas! ;)Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
|
|
granteca ktoryze portal/forum nie je komercne? :8) ... nepoznam take v ramci CR/SR ... vsade sa ta komercia priamo alebo nepriamo prejavujeinak ta zdravim, a dakujem za kazdu radu ktoru si mi dal, a hlavne za trpezlivost s laikom ako som ja... (a taku trpezlivost ma velmi malo ludi) dik a nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: parabola czUvedu příklad- co je to za dotaz?Kam ho mám zařadit? Mezi laické či jiné?"Půl roku mi nejde Nova- co mám dělat"?Nejde mi tamto či toto?Co si mám koupit?Ptám se:co udělali dotazující pro to než jsem dají dotaz?NIC!On je laik a taky je "laik"a taky se ta otázka musí napsat pokuďmožno delší větou.Ano jsou zde laické dotazy ale musí být trochu podány ale co si myslet od "laických" dotazů členů kteří jsou zde registrovaní třeba tři roky? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 585 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|