Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TEST receiver-freesat

rozbehla sa tu tema o zisku zostav pre prijem freesat co takto porovnat lokality a percentualne zisky tunerov?????zamer zistit ktore prijimace maju najlepsie tunery aj ked je jasne ze v cz budu ine hodnoty ako na sk ale myslim ze tieto vysledky mozu pomoct navzajom a tak prikladam ako prvy moje vysledky:vantage 1100 lnb invacom prirubovy parabola segment 180 na juhu stred sk pozeratelne nesekane od 75% maximalne som tam mal aj 85 % sledovatelne momentalne to zvykne sa ziavit okolo pol noci noc odsledovanu nemam no cez den to funguje relativne stale az do cca 22:00 vtedy skoro stale vypadne

forak
Registrace: 7/2009
Odpověď v diskusním vlákně

dobrý nápad

já nemohu přispět do mlýna,talíř neodpovídá,ale těším se na zkušenosti R^ R^ :laughing:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: TEST receiver-freesat

https://www.parabola.cz/forum/topic-60519/
Vlastne pokračujeme v tejto téme.Ja by som si tiež veľmi rád prečítal skúsenosti DX-erov s príjimačmi,lenže ,ako vieme moc sa tu neukazujú :(( .
Forak: ak máš možnosť skús nilesat,alt.bird 7 a 7,2w to je oriešok...Mne cez zimu išlo ako-tak všetko (okrem nového nilu),teraz sú problémy so spodným pásmom.Situácia sa mení v priebehu dňa všelijako...Ide mi hlavne o Top Movies ,signál je ale nedá sa to sledovať... :-/

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

marval

ja sa zaujima hlavne o anglicke cize freesat tu som este neskusal mam parabolu fixnutu tak sa s tym tazko toci hlavne ked clovek vie kolko to da namahy to rozstelovanie dostat potom do normalu ale ak sa budem velmi nudit tak to mozno skusim :-)

forak
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra