Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vyjádření Skylink k výpadku

Už je uveřejněno vyjádření Skylinku (www) ke včerejším problémům.

zdrk15
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vyjádření Skylink k výpadku

čili docela obyčejná změna klíče

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Přesně tak. Tak jak jsem si myslem, pokud není v pozadí ještě něco.

zdrk15
Registrace: 5/2008

CS link oficiálně slíbil, že na nových připravovaných kartách klíče měnit nebude

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

CSlink

predsa ešte nedávno oficiálne sľúbil, že nijaké nové karty nebudú :bigeyes:

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

ale neslúbily sami povedali že sa chystajú tiež na ice karty slubovali že staré cry pôjdu minimálne tak 5rokov ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

No na Skylinku mám už dva měsice problémy.Velka časová prodleva než naskočí třeba Čt1,Nova holt jejich programy.Odepisují mě abych měl spravně naladěný přijímač vše jsem si nechal zkontrolovat technikem a u mě je vše v pořádku.

Stedron
Registrace: 3/2011

Hlavně že psali, že na servru mají údržu, jak je to možné takhle nepřetržitě klamat spotřebitele?? Do serioznosti co Skylink měl to má opravdu moc daleko. Dělají z lidí (nevhodné slovo)y.
Hezký den bez hlášky ZAKÓdOVÁNO :)))

samot
Registrace: 9/2006

Neposlal by mě nekdo postup na refresch karty Skylink mail Lsondil@centrum.cz.Dík

Stedron

Stedron

na stránkách skylinku se přihlásíš na svůj účet a tam je i tlačítko na refresch :8)

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

......Nadále budeme tento problém analyzovat a hledat vhodné řešení. Řešení tu dávno je - nevrtat se v tom :)))

VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8

flukes
Registrace: 11/2007

Presne - nechapem preco musia ich instrukcie behat tak rychlo, ked to niektore prijimace nestihaju. Vsak dam to tak ako to bolo u starych kariet a nebudem sa v tom vrtat! Ved to je sila: nielenze nam budu kazat ake prijimace si mame kupovat, ale este aj aky firmware do toho nahrat!!! A to vsetko len preto, lebo sa Glysnik rozhodol ze UNI citacky musi za kazdu cenu odpisat! Ved predsa surflockom dokaze znizit pocet zdielani, pricom mozu fungovat UNI citacky aby nam siel PIP a druhy tuner a nemusi zarabat zase miliony denne! To naozaj musi ist az do extremu pri tych testoch, aby ani jeden clovek nemal sancu nazdielat si druhy prijimac v kuchyni? Aby sa nezblaznil! Len co si odradza zakaznikov a meno skylink tym jednoznacne dost trpi. V obchodoch budu predavaci nukat CSLink, lebo Skylink im len pridava vrasky na celo a ludia idu ako prve za predajcom ze to nejde! Karta NEXT? A to mi ako pomoze v mojom dvojtuneri? To si mam este platit aj za PIP? Vymena kariet za poplatok? Si fakt robia srandu! Staci obycajnemu cloveku povedat ze ked pride urcity rok budu musiet kdesi posielat kartu a este si za to platit aby dostali druhu, tak kazdy zahresi a radsej zajde do UPC kde im vsetko urobia zadarmo - aj kartu, dokonca aj prijimac ak bude blbnut im vymenia!

Billysk
Registrace: 4/2006

a čo chcete od Slovákov ktorý sa napchali J&T

vahovcik

https://www.parabola.cz/forum/topic-60532/

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33