Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink modrá karta

Zdravím mam dotaz mam modrou skylink kartu kerá je přihlášená na známou na slovensku a jdou tam jenom slovenske programy chci se zeptat jestly se dá přeregistrovat na českou a kdybych chtěl ty základní programy jako třeba čt 1 a novu tak jestli se musí zaplatit nějaký poplatek nebo bude stačit když jí přeregistruju na mně předem děkuju za odpověd.

DjTommy
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink modrá karta

http://www.skylink.sk/web/structure/20.html

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

děkuji moc krát a přes internet to asi nejde co ?

DjTommy
Registrace: 7/2006

hmm to asi ne

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

ale ide ... ale musis ten papier vypisat, naskenovat a poslat na ich hlavny mail ... ja vzdy poslem v prilohe aj foto karty a zatial vzdy do 24 hod som dostal odpoved ze je preregistrovana

mirecko99
Registrace: 1/2010

pokial viem nie je to tak

ja som to urobil ako bolo pisane aj so ziadostou a odpoved na modru kartu bola, ze nie je mozne ju preregistrovat na uzemie CR, takze neviem, ako to vlastne je...

miskoca
Registrace: 6/2009

miskoca

"Zmenu regiónu je možné realizovať výhradne u kariet, ktoré boli registrované po 1. 10. 2008." :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

preregistrácia

asi pred mesiacom som preregistroval kartu z cz na sk región, ktorá bola zaregistrovaná asi v roku 2006. Bolo to po predchádzajúcej konzultácii na skylink. Žiaden problém. Po doplatení 13 eur ide celá ponuka.

emo53
Registrace: 3/2009

@emo53

Možno sa mýlim,ale mám pocit že v tvojom prípade nešlo o preregistráciu regiónu ale o doplatenie programov za druhý región.

bobsk
Registrace: 3/2007

CS Link

Doplatit 328.kčs.Vše ok.

Imra

@DjTommy

Jen si jí nechej na slovenský tarif,může se tady v tom kocourkově snadno stát že čechům vypnou slováky a naopak kup si radši za 12 stovek novou a zaregistruj si jí na čr a máš to já to mám taky tak aby mě nemohl nikdo zaskočit ;)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

bobsk

Realizoval som zmenu regiónu a následne rozšírenie z "českej" na "československú ponuku" programov.

emo53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra