, sekce: Skylink |
|
Skylink modrá kartaZdravím mam dotaz mam modrou skylink kartu kerá je přihlášená na známou na slovensku a jdou tam jenom slovenske programy chci se zeptat jestly se dá přeregistrovat na českou a kdybych chtěl ty základní programy jako třeba čt 1 a novu tak jestli se musí zaplatit nějaký poplatek nebo bude stačit když jí přeregistruju na mně předem děkuju za odpověd. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
|
|
RE: Skylink modrá kartahttp://www.skylink.sk/web/structure/20.html🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Skylink modrá kartaděkuji moc krát a přes internet to asi nejde co ? |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
|
|
RE: Skylink modrá kartahmm to asi ne🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Skylink modrá kartaale ide ... ale musis ten papier vypisat, naskenovat a poslat na ich hlavny mail ... ja vzdy poslem v prilohe aj foto karty a zatial vzdy do 24 hod som dostal odpoved ze je preregistrovana |
mirecko99
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 |
|
|
pokial viem nie je to takja som to urobil ako bolo pisane aj so ziadostou a odpoved na modru kartu bola, ze nie je mozne ju preregistrovat na uzemie CR, takze neviem, ako to vlastne je... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 367 |
|
|
miskoca"Zmenu regiónu je možné realizovať výhradne u kariet, ktoré boli registrované po 1. 10. 2008." :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
preregistráciaasi pred mesiacom som preregistroval kartu z cz na sk región, ktorá bola zaregistrovaná asi v roku 2006. Bolo to po predchádzajúcej konzultácii na skylink. Žiaden problém. Po doplatení 13 eur ide celá ponuka. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
|
|
@emo53Možno sa mýlim,ale mám pocit že v tvojom prípade nešlo o preregistráciu regiónu ale o doplatenie programov za druhý región. |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
|
|
CS LinkDoplatit 328.kčs.Vše ok. |
Imra
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 64 |
|
|
@DjTommyJen si jí nechej na slovenský tarif,může se tady v tom kocourkově snadno stát že čechům vypnou slováky a naopak kup si radši za 12 stovek novou a zaregistruj si jí na čr a máš to já to mám taky tak aby mě nemohl nikdo zaskočit ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
bobskRealizoval som zmenu regiónu a následne rozšírenie z "českej" na "československú ponuku" programov. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|