Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dreamsky NXP 256 HD

Zdravim lidi uvazuji o koupi totoho setoboxu Dreamsky NXP 256 HD v blizke budoucnosti cetl jsem ze zatim software neni az tak dokonaly zajimalo by me:
1. jestli to umi upscalink z SD na HD pokud ne
2. jaka je kvalita obrazu, jestli obraz a zvuk jdou synchronizovane.
3. zajimalo by me jestli jdou upravit IR kody pro dalkove ovladani, ze bych pouzival dva ovladace soucasne pri jinych kodech.
4. jaka je prace po siti pro moznost nahravani na sambu cteni a prehravani ze samby.
5. jake vsechny mozne balicky se daji nahrat.
Dival jsem se na tyto stranky a mam to projite krizem krazem:
http://forum.satdigitalne.cz
Uvazoval jsem i nad AB box 99xx, no nevyhovuje mi u nej ten slabsi procak z duvodu prehravani MKV ze by to nestihalo. a dalsi nadstandatni funkce co bych nevyuzi
Dekuji za rady

therock
Registrace: 3/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreamsky NXP 256 HD

Ja mam tento satelit od včerejška,obraz je velmi dobrý,při přepínání nejdřív naskočí obraz a asi o sekundu i zvuk.Zkoušel jsem nahravani na externi disk vše bez problemu hd kanaly bez jedineho zaseknutí,jediné mínus je zatím celkem pomalé přepínání a chybné epg,které někdy naskočí u kanalu a někdy ne,většinou naskočí po chvíli-doufam že tyto chyby se v dalším z firmwaru vyřeší,jinak jsem se satelitem spokojen

kodelin

u DREAMSKEHO nebyl soft nikdy dokonaly. /stejne jako AZ box/ Nemam u teto znacky myslet si po tolika letech opak radeji Amiko 8900 alien.
projdi radeji abforum, satdigitalne podporuje komercni skupina pro sve pristroje.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Testoval som ho a bol som velmi prijemne prekvapeny -vinikajuci pomer :kvalita a cena.Odporučam R^

par32
Registrace: 11/2007

hele pokud chces poradnej linuxovej stroj , tak na tehle nebeskej sen zapomen. ipbox ma slabsi procak ,ze na nem nejde prehrat mkv ??? to ti rek kdo ? mam jeste slabsi procak a 30Mbit mkv normalne jede.
jeste tady mas opravdovy tucnaky s platformou od fortisu . koala hdbox octagon aspol.
popremejslej nad tim ta cena neni o moc vetsi

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

To bych rad prosel cele kompletni AB-forum vcetne obrazku ale to chce registraci a ja prosel cele forum a ne a ne nikde najit ikonku registrace jedine prihlaseni:O
for: juzek

Ohledne toho IPboxu no asik jsem byl ohledne MKV asi na omylu cetl jsem to nekde na foru ze jeden zkousle MKV v 1080p a zvuk v 5.1 myslim v dts a ze se to trhalo obraz a podobne.
for: bublajs

Priznam se hodne jsem uvazoval o IP boxu 9900 ale jak jsem cetl ze nejde mkv plynule prehrat tak jsem to nejak vyskt.
Pokud ma nekdo dobre INFO techto boxech tak budu rad co tam jde ci nejde prehrat i vcetne MKV

therock

to Juzek

Mícháš Fazule s Hráchom , Amigo je taky novinka pochybuji ,že by byla odladěna k dokonalosti ....

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

266MHz procesor bez hw akceleracie nemoze plynule prehrat 1080p. Fyzikalne zakony platia vsade. Nastastie. Odladeny sw nema ziadny prijimac- a co sa tyka podpory multimedii zvlast.

grantec
Registrace: 3/2007

u toho dreamskyho je firmware 1.17 stabilní zatim ani jede restart,ale s malými bugy které se dají přežít

kodelin

Ja jsem si rikal ze jsem cetl dobre ze IPbox to nemuze zvldat takovy datovy tok maximalne ze to docela jak staks zvlada 720p a radeji bych myslel malinko na budoucnost a nechtelo by se mi za par mesicu vymenovat satelit

therock

therock

No já to mám doma na test už asi 3 týdny, soft 1.17 a poznatky zatím pozitívní ,za ty prachy na hraní dobrý.

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

therock

No já to mám doma na test už asi 3 týdny, soft 1.17 a poznatky zatím pozitívní ,za ty prachy na hraní dobrý.

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

koukal jsem se i po tech forech ze ten soft .17 ze je zatim asi slusny a stabilni

Jake mate jeste zkusenosti ohledne nahravani na USB disk ci na sitovy disk?

therock

na usb disk nahravani funguje skvěle,obraz super žadne sekani,mužeš si nastavit o kolik chceš později skončit nahravani to je dost dobra funkce protože většina stanice nedodržuje časy a film skončí třeba o 15 minut později

kodelin

To Grantec

to předpokládám že píšeš k AB IPBOXU ...?
NXP má myslím 350 MHz se slušnou podporou od Philipse co se týče multimédii , každopádně s PCéčkem lze přehrát vše ..

showboy
Registrace: 7/2008

Umí už Dreamsky dělat server nebo je zatím stále jenom klient?

lukas79
Registrace: 3/2008

lukas79

v posledních verzích je tam OSCAM zatím beta

showboy
Registrace: 7/2008

Ja tiež premyšlam na kupe príjmača Dreamsky NXP 256 HD ale teraz ešte čakám na novinku HD-BOX FS-9105.No uvidíme aka bude cena a čo to bude zač.

jaronovak
Registrace: 4/2008

Je v tomto boxu jeste moznosti trideni programu do ruznych skupin i vytvareni skupin a jeste ohledne EPG jake moznosti/ nahledy jsou mozne, mam na mysli jeden program vice programu v casovem horizontu,...

therock

Tento box zomrel skor ako sa narodil- sorry.

Joffrey
Registrace: 12/2007

Joffrey

A to jako proč?

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

a co Irdeto to už umí?

romsim