Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ICE a Mascom

ICE karta a Mascom nejdou dohromady,je to bohužel tak.Po stáhnutí jak oni říkají nového softwaru 1.23 který odstraní malé výpadky obrazu bohužel problém neodstraňuje!!! Při přepínání programů musím poměrně dlouho čekat na načtení a néni vyjímkou že naskočí hláška kodovaný program,který mám řádně placen.Tak nevím komu nakopat (nevhodné slovo) jestli Glisníkovi a nebo Mascomu Rv Rv Rv

bojda
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ICE a Mascom

OK. Dík za info.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

Re :

Krikri-mna plasty nezaujimaju-tie plasty iba umozmuju pristup k sluzbe,takze aj zaruka na kartu je irelevantna.(zober si na pochopenie napriklad mobilnych operatorov-novu kartu dostanes max za vyrobne a dopravne naklady-nebudes musiet platit dalsi pausal).
A zmluvne podmienky-tie by mohli byt radsej na toaletnom papieri-mali by aspon niejaky zmysel a podla mna urcite odporuju niejakym nadradenym zakonom a nariadeniam.Vela krat zakaznici vo svete vyhrali spory s firmami a zmluvne podmienky firiem dostali na frak.
A ja konkretne zatial nemam ziaden problem-mam staru crw kartu,uz davnejsie planujem kupit druhu,ale kvôli problemom to asi budem riesit inak.
Ale po vymene kariet mna aj statisice dalsich starych zakaznikov s original starymi crw licensed stb problemy cakaju pri takomto postupe skylinku.(to ze mam aj stb s uni a tam by to nefungovalo-nevadi-doporucovali crw original) Nie,aby dali ice do poriadku,ale vsetko zvalia na vyrobcov stb a fw.Kde v original crw fungovala crw karta,tam musi aj ice!
Zakony na ochranu spotrebitela funguju!

Kasr
Registrace: 8/2008

Práve som si cez OTA aktualizoval FW modulu Mascom na software 1.23. Používam ICE kartu Skylink. Ako mám v menu modulu nastaviť, aby ICE karta pracovala v systéme Irdeto a nie v systéme CryptoWorks? Mám TV Panasonic s DVB-S. Ďakujem.

MartinTO
Registrace: 10/2010

MartinTO

nic nenastavuj, po přehrátí fw v modulu je to nastavený na irdeto :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@MartinTo

je prednastavene na Irdeto prednostne, ako pise eemil,
mozes skontrolovat v Module Options [5]- Expert menu [4], este raz [4] a tam nejaka predposledna polozka [7?] IC smartcard priority: I-Code (/Cryptoworks)

krikri
Registrace: 3/2010

este

taktiez by si to hned mal vidiet ked si das zobrazit Smartkartu-/y ze ti nevypise cislo 0 0002 9876 5432 1 Cryptoworks ale 4 200 654 321 0 CZE

krikri

Ďakujem za odpovede. Po kontrole som zistil, že tam mám uvedené to, čo píšete. Ešte raz vďaka všetkým.

MartinTO
Registrace: 10/2010

jirka77 napísal:
"...Nicméně MASCOM moduly by teď měly být všechny v kombinaci CRW/Irdeto, takže asi není nutné kupovat přímo Twin..."

...čo s tým má "priamo Twin"?!

brga
Registrace: 9/2009

@brga na 2 smart-karty

MasCom ma ako CW a Irdeto "single" moduly pre 1 smart-kartu ale easy.tv twin ako aj AlphaCrypt TC su "twin" na 1 smart a 2. SIM-smart - dve karty

krikri
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra