Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

satelit v notebooku

dobrý den, potřeboval bych vidět satelitní vysílání v notebooku.-nemohu furt blokovat TV-.můžete doporučit nějakou TV kartu, aby měla i audio-video vstupy?(cinch). navíc by měla být pouze do USB.něco jsem našel od MSI,Pinacle, ale spíše bych vybral něco ověřené z Vašich zkušeností.díky za reakce

Forrest
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: satelit v notebooku

http://www.zbozi.cz/items?q=skystar%20usb&thru=&r=hp&pId=xzNz55BXwKfN-enoNAQ8&forceScreen=newItems&prevItemType=new&page=1

netace
Registrace: 12/2008

nj, ale nema cinche :razz:

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

A na čo by ti mal ten cinch vstup slúžiť? :lookaround:

Pinnacle ešte vyrába dvb-s karty? Ja som si myslel že s tým už skončili. Pozeral som si aj stránky MSI, ale ani tam som žiadnu kartu s cinch nenašiel. To musel byť nejaký hybrid na digitálne i analógové vysielanie kombinovaný s analógovým prevodníkom.

marianm
Registrace: 8/2006

špatně jsem se asi vjádřil.mám 2 sat příjmače.oba jsou připojeny do TV.jeden příjmač bych chtěl navíc sledovat v NB k vůli ,,studijním účelům,,abych nerušil mladému pohádky. :((( .takže hledám něco co by mělo videovstup a audiovstup a navíc doUSB.nějaké hybridy jsou ale mají třeba jen vstup anténní-což já nemám remodulátor v příjmači.dnes jsem našel toto-snad by to mohlo fungovat-
http://shop.freecomp.cz/?Mode=Sti&StiId=115832

Forrest
Registrace: 9/2006

pri týchto prevodníkoch si daj pozor aký software podporujú. Napr. dazzle prevodník funguje len s Pinnacle Studio, a náhľad videa má len nejakých 320x240px. Pohľadaj nejaký ktorý ti pôjde napr. s VLC playerom.
Ja na tvojom mieste by som ale pre väčšie pohodlie a viac množstvo funkcií radšej investoval do Skystar2 HD USB. K tomu nejaký MyTheatre alebo ProgDVB a môžeš pozerať, nahrávať, prehrávať bez závislosti na rodine.

majoSk
Registrace: 6/2007

pokud tvá tv má konektor pro pc, tak můžeš propojit notebook s tv pomocí kabelu a nepotřebuješ cinche ;)

netace
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra