Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat STR1

Prosím o radu. Mám nahrané v tomto přijímači pouze dvě družice. A3 a A1. Neporadil by někdo jak tam dostat Thor.Mockráte díky za rady.

Otek1
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat STR1

Ty nemáš návod?Tam je to napsaný-ty máš"pouze " dvě?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

A jak ti máme poradit když víme tak zbídou půlku.To máš monoblok nebo máš motor?To aby to tady z každého páčil nebo si hrál na detektiva nebo jasnovidce.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Určitě v přijímači nemáš nahrané "pouze" dvě družice-tam jich je nahráno snad 30.Buďto sis je vymazal či je neumíš hledat,či tomu nerozumíš.Vše je v"menu" jenom se snažit.Jinak viz víše napsáno.

slávista
Registrace: 11/2010

Téma: Technisat STR1

Původně jsem používal jen jednu parabolu A3. Přidal jsem druhou na thor. Bohužel,v příjmači v seznamu družic je jen A3 a A1. Přijímač jsem dostal a žádný návod k němu nemám.

Otek1
Registrace: 9/2007

TAK

běž do menu nastavení LNB, tam máš tabulku až 4 družic ve třetím řádku natav přez OK Thor nebo INELSAT nevím co tam je! Musíš ale mít přepínač na čtyři LNB a ten Thor dáš do třetího výstupu.
Technisat myslím nemá síťové vyhledávaní tak ručně musíš zadat všechny potřebné frekvence transpondérů které najdeš např zde v přehledech.
jo teď vidím že jsi neměl A1 tak ti stačí přepínač na dva LNB a dej ten Thor na druhý řádek.Natavení antény je další věc , to nechám jiným!

tonek
Registrace: 1/2009

Stahni si manual

Na webu Technisatu jsou manuály. Pro STR1 je tam v němčině a angličtině. To nestačí?

PJK
Registrace: 11/2005

PJK

Některým lidem to nestačí-ti by to chtěli hned a zadara.A nebo aby jim to někdo sprovoznil a hlavně taky zadara. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra