, sekce: Skylink |
|
Karta TaTAhoj všem, mám starou kartu TaT a po delším nepoužívání jsem si začal platit balíček Multi. Vše jelo v pohodě cca. půl roku, ale nyná se objevil problém s kartou a to ten, že ani po reautorizaci karty přes internet, tak ani po zaslání údajů přímo od operátora na infolince skylink, předlacený balíček multi nejdne. Ještě doplním přijímač Ferguson UCI 7318. Prosím o radu jak se pokusit tento problém vyřešit. Děkuji T. |
11tom
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 53 |
|
|
RE: Karta TaTNejlpe tím, že budeš bombardovat svými požadavky poskytovalatele - Skylink |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
takyprohledej tohle forum chtělo by to správný sw.možná ho máš ale zkus kartu v jiném stroji!Možná máš CA modul ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
hmmDěkuji za rady. Jen doplním, že soft tam mám poslední možní od výrobce. Nepomohlo by nastavit tovární nastavení? Jiné rady vás nenapadají? T. |
11tom
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 53 |
|
|
RE: Karta TaTnepišeš jestli máš kartu v čtečce nebo modulu.U Ferdy je problem s načítaním zapisu. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
|
|
RE: Karta TaTSamozrejme rád máme za vagón.Ja ti dám jednu suprovú:Hoď tu plechovú haraburdu do zberného dvora a kúp si niečo poriadne a na dnešnú dobu,tam ti nepomôže ani svätená voda.Je to zastaralá, technická zdochlina.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
|
|
RE: Karta TaTNo, zas taká zdochlina to nebyla, ale je pravda, že konkrétně tenhle ferda má problémy s přijímáním zápisů... Máš-li možnost, strč kartu k někomu s originál cryptoworks čtečkou, reautorizuj kartu a pak ti to na 99 % pojede. Příště ovšem budeš mít asi zase problémy. No, ale abych to troku rozšířil, tak teď mají s kartami Skylink problémy i některé certifikované přijímače, ale to už je jiná písnička.Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
|
|
RE: Karta TaTale aspon mas s neho bloker tak si plat len mesiac a budes videt ako dlho to pojde na tomto SW, na GSmobil.net najdes SW ktory prepusta zapisy |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 370 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|