, sekce: Skylink |
|
optibox pantheramam skylink HD.optibox panthera každych 14 minut sekne obrazom alebo vypadne na par sekund zvuk menil som aj softwae a nič čo to može bit? |
strelec
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 16 |
|
|
RE: optibox pantherato može bIt i porucha, kontaktuj prodejce nebo provideraJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
RE: optibox pantherazaujimave je že to nerobi vždy.len po niejakom čase to začne a už to robi pravidelne.aky je najlepši FW pre pantheru? |
strelec
|
|
RE: optibox pantheranepises nic konkretne, na akom prg ti to robi atd atd, panthera ma tak trosku problem, vyskusaj FW 20.04 |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
|
|
RE: optibox pantheraJe to trochu složitější,občasné vypadnutí zvuku se objevuje prakticky u všech fw,nejlepší zatím se jeví 20.04 případně 20.72,doporočuji při nahrávání postup podle nicku kaon na abforu !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
RE: optibox pantheraPantheru vrat. Mel jsem doma 5 kusu, a vsechny, krome prvni serie mely problemy s obrazem. Obraz na HD kanalech poskakoval vertikalne. Jen neznatelne ale pokud se nekdo pozorne diva, tak je to videt. Se zvukem jsem problem nemel. Ale z tohoto duvodu jsem s Pantherama skoncil. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 946 |
|
|
RE: optibox pantheraMám sice aligátora/+dvb-t/,ale s obrazem problém nebyl, jen se zvukem a HD bylo vždy v pořádku !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
RE: optibox pantherana joj aj markize da sa povedat že všade ked je celkom vipnuty tak potom seka aš po takej 1,5hodine skušal som aj 20.04. |
strelec
|
|
RE: optibox pantheraCo tám máš za kartu !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
RE: optibox pantheraskylink HD 4 200******** |
strelec
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|