, sekce: DVB-S přijímače |
|
Monoblock TWINa k němu zapojeny 2X Satelita 2000hd ,na prvním přístroji vše jede jak má druhý přístroj nejede jediné co ukázalo na přístroji č.2 ferkv. 12565 ukazovala kvalitu 74 % jinak ostat frekv .nula ,když jeden výstup jede a druhý ne tak vadný konvertor říkám si ,nebo je zde jiný návrh ? děkuji za názory |
nec3
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 128 |
|
|
RE: Monoblock TWINZapoj ten druhy pristroj na kabel prvniho pristroje.Pokud pojede ok,tak problem je nekde na trase mezi monoblockem a prijimacem,spatne dotazena F ka nebo muzes mit spatne nastavene hodnoty v prijimaci a to za predpokladu,ze ti to nepujde i na prvnim vystupu z monoblocku.Muze byt i vadny pristroj.Zkus pripojit na druhy vystup z monoblocku ten prvni pristroj,aby si vyloucil zavadu na druhem vystupu monoblocku.Pokud bude hrat,tak je jednoznacne problem v pristroji. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
RE: Monoblock TWINzetím jsem zkusil jen na ten druhý výstup LNB připojit funkční přijímač č.1 a taky na ten výstup nejel tak vyzkouším ještě přehodit přijímače ja říkáš |
nec3
|
|
RE: Monoblock TWINTo je asi zbytecny.Pokud ti nejede ten 1 taky na vystupu 2 z monoblocku,tak je problem bud v samotnem monoblocku nebo nekde na kabelu mezi prijimacem a monoblockem jak jsem uvedl. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
nec3když vyloučíš chybu v kabelu a konektorech, tak už zbejvá jenom ten monoblock..... závada monoblocku je možná a reálná :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Monoblock TWINtipuju monoblok ,děkuji za reakce ,přemýšlel jsem nad hnutou parabolou ,ale to by nejel přeci ani jeden |
nec3
|
|
RE: Monoblock TWINhnutou :laughing: :laughing: :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: Monoblock TWINtakže výměna monoblocku a zatím jede |
nec3
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|