![]() |
|
refresh kartyProsim , refresh karty 42008067623 dakujem za odpoved |
DURAN
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 379 |
![]() |
|
RE: refresh kartyrefresh zaslán |
nec3
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: refresh kartysem zvedav kdy se uzivatele naucej pracovat se svym prijimacem, aby nemuseli prudit dalsi dva tri lidiDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
to:bublajsje 21:25 hod a primitiv sa prihlasi aj v tomto čase : :laughing: |
DURAN
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 379 |
![]() |
|
poruseni pravidla 1ja myslim ze ten o kom mluvis se prihlasil az minutu pote. radsi se nauc pouzivat svuj prijimac. nez blekotat ptakoviny a porusovat pravidla fora.na kartu i bez refreshe chodej stovky opravneni za hodinu. pokud tobe tam neprisli za nekolik hodin ci dnu ci tydnu, tak je chyba nekde jinde a ne tam kde ji hledas. nekteri jedinci ale hledaj argumenty proc to nejde a ne reseni jak tomu predejit. kdo chce kam pomozme mu tam. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
DURANbublajs naprostý souhlas R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
bublajsR^ R^ -Stálo by za uvážení pro adminy /a to jsem jim psal na mail a nic/po kterém volám už několikrát aby se zavedlo speciální téma pro takové případy.Zavedtě sekci/sakra už/ Ariva-tam směrujte x kráte za den jedny a ty samé dotazy, zaveďte sekci refresh karty A HLAVNĚ!! zaveďte sekci-co si mám koupit za přijímač/ co mi doporučíte/. To jsou dotazy taktéž x krát za den.Ozvou se admini?a jestli se ozvou tak ať nepíší že budou o tom uvažovat a ať konají.Vždyť to kolikrát hraničí s čímpak asi?a píši to po xkráte je to sat. forum nemusím odpovídat ale přece není normální aby se zde objevovali stejné/podobné/ dotazy xkrát za den.To ZAJÍMAVĚJŠÍ dotaz takto zmizí v propadlišti dějin. :bigeyes:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
Asi je toobrovský problém udělat tato témata.Tak poradím: V sekci fora dejte tyto dotazy stále se opakující a ten co jsem takový dotaz vloží jakýkoliv bude AUTOMATICKY přesměrován do sekce fora.Tam si bude MUSET!!rozkliknout dotaz/ARIVA-KOUPĚ PŘIJÍMAČE-REFLESCH/a pak si tam dělat jen on sám co chce.To je že jen ten dotyčný si to čte a zde jsou normální dotazy.Tak by to nešlo či se nechce? :O |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
![]() |