Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

už mám skylinku dosť

Sorry za túto temu ale vobec sa mi nepaci ze presuvaju programy hore dole po frekvenciach....a aj to ze chodia ku mne ludia vypytovat sa stale o karty a maju v tom chaoz....ked sa im predavali karty denne v dobrych balikoch tak im to bolo dobre ze ludia to hlavne kupovali..nech tobol hocaky primac...a teraz robia zo seba frajerikov...

wiking18
Registrace: 6/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: už mám skylinku dosť

kup si kabel a nemusíš ladiť :)))

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

a co my tu s tym? ... pises ako keby presuny kanalov, zmeny FEC atd realizoval len Skylink

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

To jako bude kombo TP? Zas tak kovaný v tom nejsem, ale aby jeden TP fungoval v S i S2 se mně nezdá - DNES nevěřím ničemu, počkám si do zítřka.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

to alfasex

toto je forum a kazdy si tu moze vyjadrit svoj nazor ohladom satelitnej problematiky....no v poslednej dobe to vnimam ako negativum len u skylinku....nevihoda je v tom ze ludia vyvolavaju ze im nejdu programy atd. a su schopny volat hocikedy aj v nedelu ked ma rad kazdy pokoj,,,,a ked im to preladis a povies ze chces aspon na benzin tak sa kuknu na teba ci si s nich robis srandu...takze v tomto to vnimam ako negativum...podal mna na novy tp maliist nove programy a nie ich presuvat hore dole...to je moj nazor..ked sa ti nepaci tak necitaj alebo nereaguj

wiking18

ked to robí iný operátor satelitný to vám nevadí jak to robí skylink alebo cslink tak stále frflete

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

wiking18

ale urcite, nazor mozes vyjadrit, len places nie nad nespravnym hrobom, ale nadarmo ... to je satelitny zivot priatelu, a ak sa ti nepaci, tak mas ako sa ludovo povie smolu

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

all

je to zmena k lepsiemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^

pykaso
Registrace: 4/2006

praveze to je len dobre ze sa nieco robi bud rad R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

ved ja nenadavam ze budu nove programy....len ten presun sa mi niekedy zda zbytocny.....ale tak co uz...

wiking18

@Jackal

Ten TP je v normě DVB-S, kde u něj vidíš DVB-S2 parametry?

Martin79
Registrace: 7/2008

Aha, já jsem ale blb, ani nevím, odkud se mně ta informace dostala do hlavy

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

to wiking18

Nic není věčné.....a to platí ve všech "rozvíjejících" se odvětvích........zatím je věčný(aspoň na pár desetiletí) jen betonový "sarkofág". :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Já jsem naopak rád

Mne tato aktivita naopak velmi potěšila. Mám panasonic TX-P42GT20E a na TP 12109 se mi v modulaci 8PSK Nova HD sekala. Už se těším, až se opět Nova HD vrátí do modulace QPSK a budu se moci koukat na bezchybný obraz. Škoda, že Panasonic odvádí tak mizernou práci, protože i u stejného modelu se jeden kus seká a druhý je v pořádku. Viz jeden zákazník, který zakoupil v prodejně jiný kus a konečně se to prokázalo. Bohužel si tak drahý způsob reklamace nemohu dovolit. https://www.parabola.cz/forum/topic-55921/ . Jen se bojím, aby zase nějaký kanál nepřešel do 8PSK. Nejhorší je to u Bulharů s FEC 5/6. Takový datový tok se mi seká nepřetržitě.

Luboš
Registrace: 1/2005

Kazdy priemerne inteligetny clovek,by sa mohol kludne naucit,ako sa preladuje sat.prijmac a spravit si to sam!!!Hlavne bezny uzivatel.Ved to nieje ziadna veda :fuming: :-/

Power150
Registrace: 3/2009

Kdo umí "vybírat" z bankomatu a používat mobilní telefon,ten se snadno naučí i prolaďovat a přemísťovat Neww programy....... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Presne,presne.To je to iste,povedzme,ako ked si niekto preladuje radio v aute,alebo bezny televizor :))) ;)

Power150
Registrace: 3/2009

jsou to trupky od zacatku jen debyl by si je vzal a to ji je dost :O

mandikcz
Registrace: 3/2011

@ Luboš: ak mas Panasonic modeloveho radu 2010 (...GT20E) tak by som ho siel ihned reklamovat. Ziaden Panasonic z roku 2010 by nemal mat s TP12109 problem, ibaze by si bol kupil jeden z prvych kusov kde dali este stary chipset.

psm
Registrace: 3/2006

wiking18

Montujete satelity zadarmo??? Máte ve smlouvě s koncovým zákazníkem servis na určitou dobu zadarmo??? Tak si nechejte za odvedenou práci zaplatit. Dejte si novou položku do ceníku a je to. Včetně kilometrovného...to snad už máte.

petr121
Registrace: 4/2008

mandikcz

Vrať se do školy, nebo tady za tu "trupku" a "debyla" budeš ty...!!! :laughing: :laughing:

kasi71
Registrace: 5/2008

To psm

Ahoj psm, bohužel je problém tu TV reklamovat. Ve značkovém servise TS Nova Ostrava nemají zaveden satelitní signál. Prý jsou jen opravna elektro atd. Vše řeší jen e-mailem s Panasonicem a ten si dělá z lidí blázny. Viz jejich odpověď na problémy s TP 12109 a pokrytím Astry 3B! (Samozřejmě tato družice pokrývá excelentně Ostravu i s parabolou 60 cm a já mám novou 85 cm a navíc jsem si na jejich pitomé rady koupil i nový CI Mascon a LNB):

Dobrý den,

děkujeme za Váš dotaz a jsme rádi, že používáte výrobek Panasonic.

Dle dostupných informácí ja tato situace pouze na Severní Moravě, na Jižní Moravě tento problém není.

(Tak toto je fundovaná odpověď zákaznického centra Panasonic na problémy s TP 12109 z družice Astra 3B. Dříve tvrdili, že je to určitě CI modulem, pak parabolou atd.)

Panasonic je jedna velká sázka do loterie.
Radím všem NEBRAT, NEBRAT a zase NEBRAT!
A když brát, tak jen přes e-shop, kde se to dá do 14 dnů vrátit bez udání důvodů.

Luboš
Registrace: 1/2005

kasi71

uz jsem hotovej inteligente a za (nevhodné slovo)a jsi ti :razz:

mandikcz
Registrace: 3/2011

Zruš Skylink a přejdi na DVB-T, a budeš mít pokoj s jejima čachrama. :))) Akorát se musíte uskrovnit s užší nabídkou ;)

Violista
Registrace: 7/2007

@ Luboš: To je klasicka strategia, znechutit zakaznika aby sa prestal stazovat. Ak v servise nemaju signal, nech sa pan technik obtazuje k tebe domov, vyrobok je v zaruke a reklamaciu musia preverit. Ak nie, napis obchodnej inspekcii.

psm
Registrace: 3/2006

wiking18

Po staru se žít nedá, aneb když něco "vymyslí" šéf, nikdy nepřizná, že to byla p.i.č.o.v.i.n.a i když to všichni kolem vidí....

gaston
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra